Bildirim
xbox 360 kulaklık ne işe yarar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
evet dostum aynen öyle.live da arkadaşlarınla muhabbet için kullanıyorsun.. -
mesela bi call of duty 4 te online oyun oyna nasıl ses geldiğini görürsün ama baya zekli bi olay ilk başlarda kullanmıyordum sonra baya işlevi olduğunu öğrendim. -
Oyun içi sesli iletişim ve arkadaşlarına sesli mesaj yollamak için kullanılıyor headset yani kulaklık. -
pes2009 oynarken spiker olamıyormuyuz ya olsa süper olurdu kendikendimize live'da deil -
sen spikerin sesini kapa ayarlardan kendi kendine spikerlik yap engel olan yok yani -
adakif,
Kulakligin mantigi Live ortaminda arkadaslarinla anlasman, konusman, muhabbet etmendir. Her oyunda veya oyun oynamasan bile cok gereklidir. Live uzeri birkac kisiyi arkadas listene ekle ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksindir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X