Şimdi Ara

Xbox 360 mı Sistem Güncelleme mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorum açık.Uygun fiyata zbox almak mı yoksa sistem güncellemesi yapmak mı?şuan bilgisayarımdan çok memnunum fakat vazgeçmediğim oyunlar var Gta 5 gibi pc ye gelmesi biraz daha sürecek ve gelse bile mevcut sistemden zevk almayacağım sizce be yapmam gerekir yeni konsolları alacak imkan olmadığı için ve ps3 ü online alt yapı için düşünmediğim için ne önerirsiniz?

Mevcut sistem:

AMD Phenom II X4 955 Black Edition - (3.2 Ghz, 8 MB Cache, 4 Çekirdek)--MSI 870A-G54 (Crossfire Destekli, PCI-E 3, Max 8GB Bellek)--Sapphire AMD Radeon 6870 (1 GB, 256 Bit)--Western Digital (1 TB, 64 MB Cache)--Kingston 4(2x2) GB 1333 Mhz--Philips 222E (500000:1, 22", Full HD)--XClio Godspeed One (600 Watt RMS)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014 'te xbox 360 almak pek değil hiç mantıklı gelmiyor. Xbox one çıkıcak ama tabi oyunlar gelicek önce bir piyasaya gelicek falan xbox 360 ın 1 yıl falan ömrü kaldı yani pc güncelleme daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

2014 'te xbox 360 almak pek değil hiç mantıklı gelmiyor. Xbox one çıkıcak ama tabi oyunlar gelicek önce bir piyasaya gelicek falan xbox 360 ın 1 yıl falan ömrü kaldı yani pc güncelleme daha mantıklı.

anladım hocam peki sistem güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ne önerirsniz
  • Sistemin gayet güzel.Bence xbox 360'a göre çok daha iyi görüntü elde edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

quote:

2014 'te xbox 360 almak pek değil hiç mantıklı gelmiyor. Xbox one çıkıcak ama tabi oyunlar gelicek önce bir piyasaya gelicek falan xbox 360 ın 1 yıl falan ömrü kaldı yani pc güncelleme daha mantıklı.

Aslında pc güncellemeyede şuan ihtiyacın yok pc özelliklerin yeteri kadar iyi biraz bence bu pc ile takıl sonra yenilersin. Ama illa yeniliyicem diyorsan sana önerilerim olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

quote:

Aslında pc güncellemeyede şuan ihtiyacın yok pc özelliklerin yeteri kadar iyi biraz bence bu pc ile takıl sonra yenilersin. Ama illa yeniliyicem diyorsan sana önerilerim olur.

Hocam hani sistemimden gayet memnunum zaten ama gta 5
    2-3 aya çıkacak fakat sistem tahminlerim doğrultusunda bana tat vermeyecek soyle ucuz yollu gelecegi olan öneriniz varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler xbox 360 slim 250 gb ntcs modelini 400 tl ye yanında gta 5 ile birlikte buldm sizce alınır mı çok ikilemdeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • al x360 gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

al x360 gitsin

neye dayanarak dedin hocam ve ntcs olması sıkıntı yaratır mı oyun bulmada vs
  • onu bilmiyorum da pcye uzun süre oyun gelmeyecek, x360 gta 5 rdr falan baya bi oyalanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

onu bilmiyorum da pcye uzun süre oyun gelmeyecek, x360 gta 5 rdr falan baya bi oyalanırsın

anladım zaten en büyük ikilemim o 2-3 ay içinde gelecek gta 5 pc de oynamak varken xbox boşa çıkacak hani bu biraz kafa karıştırıyor
  • senin pc gta'da biraz sorun yaşar x360 parasından daha çoğunu verirsin gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.