Tam 2 sene önce X360 Elite almıştım. 2 sene boyunca FW ile oynadım. Son dashboard'ı yükledim. Tekrar FW istedi makine yine attırdım. Fakat şuan orjinale dönmek istiyorum. Bilkons'u aradım böyle bir işlemin mümkün olduğunu fiyatın 30 TL olduğunu söylediler. Orjinale çevirmek istiyorum ama makinem ban dalgasında gümler mi ? Orjinale çevirdikten sonra yine Microsoft'ta korsan kayıtlı gözükür müyüm ? Bu işlemi tamamen Live için yapıyorum. Eğer orjinale çevirmek bir çözüm değilse makineyi değiştirmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Eğer makinanızı FW'li kullandıysanız orjinale çevirsenizde banlanma riskiniz var,Live sistemi orjinal FW olmayan makinaları sistemde işaretliyor sonra ban dalgası geldiği zaman serverde flaglı makinalar otomatikman banlanıyor.Büyük ihtimalle zamanında Live serverlarında makinanınız işaretlenmiştir.Gerçi FWli kullanıcılar ısrarla ban olmadığını bir dahada olmayacağını söylüyorlar,tabi bunun bir garantisi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: StrafingBullet
Eğer makinanızı FW'li kullandıysanız orjinale çevirsenizde banlanma riskiniz var,Live sistemi orjinal FW olmayan makinaları sistemde işaretliyor sonra ban dalgası geldiği zaman serverde flaglı makinalar otomatikman banlanıyor.Büyük ihtimalle zamanında Live serverlarında makinanınız işaretlenmiştir.Gerçi FWli kullanıcılar ısrarla ban olmadığını bir dahada olmayacağını söylüyorlar,tabi bunun bir garantisi yok.
ben bir süre xboxla falan ilgilenememiştim tekrar geldim buralara baktım birdaha ban yok gibi şeyler deniyor.bunun dayanağı nedir?microsoft bir açıklama mı yaptı ne oldu da bunca insan böyle düşünüyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Aeolus98
quote:
Orijinalden alıntı: StrafingBullet
ben bir süre xboxla falan ilgilenememiştim tekrar geldim buralara baktım birdaha ban yok gibi şeyler deniyor.bunun dayanağı nedir?microsoft bir açıklama mı yaptı ne oldu da bunca insan böyle düşünüyor?
Yok Fw'li kullananlar böyle düşünüyor,neye dayanarak düşünüyorlar hiç bir fikrim yok.
Daha önce live'a bağlanmadıysan sorun olmaz diye düşünüyorum