Şimdi Ara

xbox 360 oynadım hemde Türkiye de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün beşiktaş ta Endem Elektronik'e ugradım amerikadan xbox 360 getirmişler. Project Gotham Racing ve Perfect Dark Zero 'yu biraz oynama fırsatı buldum. söyleyebileceğim tek şey makinanın harika birşey olduğu özellikle PGR de ki grafikler müthiş oyun içi görüntüler ile video görüntüleri arasında fark yok. tabi söylemem lazım ki HD TV de oynadım

konsolu merak eden ve bu oyunları görmek isteyen arkadaşlar Endem elektroniğe mutlaka uğrasınlar. Endem'i bilen arkadaşlar bilir çok iyi insanlar ve dürüst satıcılardır. yeni konsolla ilgili merak ettiğinizin konulara yanıt bulabilirsiniz.

yurt dışından birilerinin yorumlarına ihtiyacımız kalmadı, gidip kendi gözlerimizle görme fırsatımız var artık

• kaça satıyorlarmış
  • sormadım ama makine onlara cok paraya mal olmuş ebay'dan alabilmişler 900 $ a 300 $ da shipping ödediklerini söylediler.
  • evet endem elektronik iyidir ama sadece mustafa ağbi tabiiki iyi o zaman bende bi ara gidip bakayım hem ziyaret hem ticaret
  • Bende oynadim. Demo makinasinda sadece Call of Duty 2 nin demosu vardi digerleri sadece video olarak var. Xbox 360 dizayn olarak sik bir alet. Wireless controller etc.
    Onun disinda XBOX360 media extender olarak kullanilabiliyor ve XBOX Live ile oynarsaniz GAMER TAG denilen oyuncularin kendi profillerini kayit edebilecegi guzel bir sistemi var.

COD2 yi PC de oynadigim icin cok sarmadi. Grafikler PC gibi - yuksek cozunurluk, AA ve full efekt oynadiginizi dusunun. Tabi alet Samsung HDTV ye bagliydi. COD2 PC dekiyle ayni senaryolar bir degisiklik yok.

XBOX360 da PC den farkli olarak PGR3 var kaydadeger. Perfect Dark Zero ve Kameo da var ama PGR 3 kadar onemli oyunlar olduklarini sanmiyorum. Kisisel fikrim MS biraz daha beklemeliydi, konsolun cikis oyunlari cok az ve exclusive oyunlar degil.

Makina PC sini surekli update edemeyen ve PC deki oyun oynama dertleriyle (patch, starforce etc) bogusmak istemeyen ve Xbox Live gibi saglam online networku kullanmak isteyen CASUAL GAMER kisilere hitap edecektir.

Ama bu forumda yazan kisilerin cogu hem pc hem xbox hem ps2 ortamlarina asina, Turkiye deki kopya oyunlarin yarattigi ortam sayesinde her cikan oyunu oynayan ve aylar harcanilarak yaratilan oyunlari 1-2 milyona 3-5 saatte tuketip bitiren insanlardan olustugu icin, XBOX 360 in ilgi cekici bir urun olduguna inanmiyorum. Cip uretirlersi (ki uretirler) el altindan PS3 ve PC den arta kalan paralari harcamak icin bir platform olarak duruyor. Zaten MS aciklamayi gecenlerde yapti. Turkiye blacklist de ve XBOX 360 gonderilmeyecek ulkemize.

• ya beyler alacak varsa satim diyorum 18 aralıkta benim makinam geliyor alıcı varsa bir tane daha getirte bilirim, 1200ytl istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: msi7800gtx

ya beyler alacak varsa satim diyorum 18 aralıkta benim makinam geliyor alıcı varsa bir tane daha getirte bilirim, 1200ytl istiyorum

bu sattığın xbox 720 mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

quote:

ya beyler alacak varsa satim diyorum 18 aralıkta benim makinam geliyor alıcı varsa bir tane daha getirte bilirim, 1200ytl istiyorum

bu sattığın xbox 720 mi

yok, 1440
  • quote:

yok artık daha neler ......

2400 e sat istersen .... satabiliyosan tabi
  • sız hala 1440 larlamı ugrasıosunuz 2880 var bende bı .oka yaramaz ama 360 daha ıyı 1440 da modası gectı artık...
  • quote:

sen daha çok istersin o fiyata
  • quote:

napıyosun o fiyatda ne öyle microsofta ortaktamı oluyoruz
  • quote:

PM attım alıyorum

Ciddiyim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 1 Aralık 2005, 22:36:08 >

• silah zoruyla satmıyorum; full paket getirtecem parayı kredi kartımla çekiyorum taksit=nakit benden komisyon alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msi7800gtx -- 1 Aralık 2005, 22:04:50 >
  • Burada kazıklanacak adam yok hadi başka kapıya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: djfreex

XBOX360 da PC den farkli olarak PGR3 var kaydadeger. Perfect Dark Zero ve Kameo da var ama PGR 3 kadar onemli oyunlar olduklarini sanmiyorum. Kisisel fikrim MS biraz daha beklemeliydi, konsolun cikis oyunlari cok az ve exclusive oyunlar degil.

Eminmisin bu lafından ?

Tüm dünyanın bildiğine göre ise ,PGR3, Kameo,PD0 exclusive oyunlar Ayrıca Kameo ve PD0 ,bana göre, PGR3 den çok daha başarılı oyunlar ve COD2 tabiiki ama bu COD2 muhtemelen PC den port edilmiş bir oyun..

Çok az dedigin 13 kusur tane oyun var...Çıkış oyunları genelde bu sayılarda olur zaten
  • arkadaşlar 10 ocak gibi 2 tane paris(kendim alıcam) 2 tanede amerikadan getirtiricem.premium paketler 600 eurodan satıcam makul fiyat zaten 80 usd kargo parası her makina için çünkü 10 kg geliyomuş bilirsiniz uçakta kg başına para alıyolar belli bi ağırlıktan sonra buda 80 tutuyo almak isteyen arkadaşlar..bana müracat etsin konuşalım..
  • Arkadaşlar kopya oyun olayından bahsetmişler,ama aramızda bir oyuna 60 usd verecek kadar zengin arkadaşlar varmı bilmem.Kopya oyunlar olmasaydı çok azımız PS-1 veya PS-2 alıp,onlarca oyunu oynayabilirdik.X-BOX 360'tada durumun farklı olacağını zannetmiyorum.
    Ve karaliste olaylarının da safsata olduğunu düşünüyorum.Çünkü kim ne derse desin kopya oyun ve çip olayı imalatçı firmaların ekmeğine yağ sürmektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.