Bildirim
XBOX 360 Oyun Önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Skyrim borderlands 1 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Skyrim var zaten. Borderlands ise arkadaşlarla oynamayınca zevki olmuyor diyorlar -
smurfs 2
duke nukem forever
deadpool -
gta v
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gta 5 al eni 2 yıl götürür -
Valla benim aklımdanda gta v geçiyor ama tüm parayı sadece bir oyuna vermek canımı yakıyor işte :) Bildiğiniz ucuz xbox key satan siteler varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: MadSlinger
Valla benim aklımdanda gta v geçiyor ama tüm parayı sadece bir oyuna vermek canımı yakıyor işte :) Bildiğiniz ucuz xbox key satan siteler varmı
xkeyye boşuna 250 tl verme git cihazı 30,40 tlye ilaçlaçtır ömür boyu para derdinden kurtul(tabii eğer baban holding sahibi değilse)
-
quote:
Orijinalden alıntı: UPDOWNBXX
quote:
Valla benim aklımdanda gta v geçiyor ama tüm parayı sadece bir oyuna vermek canımı yakıyor işte :) Bildiğiniz ucuz xbox key satan siteler varmı
xkeyye boşuna 250 tl verme git cihazı 30,40 tlye ilaçlaçtır ömür boyu para derdinden kurtul(tabii eğer baban holding sahibi değilse)
Yanlış anlamışsın:) CD key gibi xbox oyun keyi i satan yer demek istedim ben :D -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: UPDOWNBXX
quote:
Yanlış anlamışsın:) CD key gibi xbox oyun keyi i satan yer demek istedim ben :D
-
UP -
ben olsam gta v alırım online destegi ile sıkılmadan oynarsın -
GTA V. Bu gün oynayabildim oynadığım en ii oyun -
ben pcde san andreası 4 yıl falan oynadım. git gta 5 al 5 yıl oyna yanınada fifa 14 olacak of of of oynamada yanında yat
tabi eğer sen futbol sevmiyorsan başka tabi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X