Şimdi Ara

Xbox 360 Oyuncuları PC Oyuncuları Karşısında Yok Oldu! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konsollar iyi güzelde fpsde bana göre değil pcden vazgeçmem fpsde :)
  • Neden konsol?

Sebebi çok açık: Daha mantıklı. Astronomik fiyattaki bilgisayarlarla oynadığınız oyunu yine hd olarak x360 veya Ps3'te de oynayabiliyorsunuz. 3/1 fiyatına hem de.

Peki gamepad ile oyun oynamanın ayrıcalığı nedir?

Klavye ve fareyle oynamak çok kolaydır ama zevksizdir. Ne yani klavye ve fare titreyecek mi Peki ya Gamepad? Kablosuz olmasını veya titreşimini bir yana bırakın sırf serbestliği için bile tercih edilir. Serbestlikten kastım mesela kafanızın üstünde dikilseniz bile kullanabilirsiniz.

Yani kısacası Gamepad forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanoyun

Neden konsol?

Sebebi çok açık: Daha mantıklı. Astronomik fiyattaki bilgisayarlarla oynadığınız oyunu yine hd olarak x360 veya Ps3'te de oynayabiliyorsunuz. 3/1 fiyatına hem de.

Peki gamepad ile oyun oynamanın ayrıcalığı nedir?

Klavye ve fareyle oynamak çok kolaydır ama zevksizdir. Ne yani klavye ve fare titreyecek mi Peki ya Gamepad? Kablosuz olmasını veya titreşimini bir yana bırakın sırf serbestliği için bile tercih edilir. Serbestlikten kastım mesela kafanızın üstünde dikilseniz bile kullanabilirsiniz.

Yani kısacası Gamepad forever

Ezik fan Alert

• ezik konsol cular
  • Microsoft "yeter artik "diyip bu spekulasyonlari sonlandirma adina karsilastirmali test yapip ortaya koymus.Adam da hala "gelnde heaT shot nasil yapilir gostereyim" diyor
    Oynanabilirligi kolaylik olarak nitelemek te bu isten ne kadar anladigini gosteriyor arkadaslarin.Konsolda fps oynanmaz degil ki konu.Konu; hangisinde ki oynanabilirlik daha yuksek seviyede.
    Oyuna o kadar kafa yorup beyninizi sulandiracaginiza okuyup anlamayi ogrenin.
  • Analog lie FPS mi oynanır geçiniz klavye mouse serbestliliğini kesinlikle veremiyor ama diğer tür oyunlar için 10 numara.
  • hey fanboylar size diyorum ilk mesajdaki haberi okumadınız sanırım

pc oyuncuları sizin hardcore oyuncuları ezmiş lan alooooo ezmiş lan ezmiş anlayın parçalayıp atmış o titreşimli gamepadinizi

Xbox 360 Oyuncuları PC Oyuncuları Karşısında Yok Oldu!
  • konsol cuları en basit pc oyuncusu bile multide yener.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 23 Şubat 2011; 15:10:17 >
  • Bu haberi görmemişim bazıları da kendini kandırmış ,yalnız burdaki fanboyların eline kimse dökemez görüldüğü üzere
    Ati nvidia fanları bile burda devede kulak maşallah
  • Playstation bölümüne arada bir bakın acayip komedi. Cidden hiçbir bölüm eline su dökemez oranın. Adamlar coşmuş
  • bıktım şu fanboylardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197
     Xbox 360 Oyuncuları PC Oyuncuları Karşısında Yok Oldu!

• Gamepad vs Keyboard+Mouse...

Bu karşılaştırmanın yapılması bile abesle iştigal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Playstation bölümüne arada bir bakın acayip komedi. Cidden hiçbir bölüm eline su dökemez oranın. Adamlar coşmuş

bu forumun değil, türkiyenin bile değil dünyanın en coşmuş! insanları var orada
    coşmak dışında farklı laflar da hazırladım aslında
  • Ya anlamak çok güç gerçekten, adamlar videoda kontrol aygıtı farkından dolayı konsol oyuncularının PC oyuncularına karşı yenildiğini gösteriyor, bizimkiler geliyor "gel sana heaT shot nasıl atılır onu göstereyim" diyor. Microsoft'a soyleyelim bir dahaki test icin seni alsin o zaman denek olarak? Bir diğeri gelmiş grafik gösteriyor oradan sanki PS3'un grafik kalitesi PC'ye yetişebilirmiş gibi. :D Hey Allahım ya iyi güldüm sabah sabah. Kompleks sahibi olmak böyle kötü birşeymis arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 26 Şubat 2011; 16:26:04 >
  • Konsola çöplük diyenin akılından zoru var demektir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.