Şimdi Ara

XBOX 360 OYUNLARININ PAL VEYA NTSC OLDUĞUNU ANLAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde boş boş cizim yaparken gözüme bişi takıldı bunun sizinle paşlaşmak istedim

Bu bilgi özelikle 2 el oyun alırken işinize yarıya bilir (NTSC OYUNLARI PAL DİYE SATMAK İSTİYENLEN)

TESPİT ETİKLERİM

1.NTSC oyun kutularının PAL oyun kutularından daha koyu olgunu ve bu fark gözle görülür bi şekilde var PAL %50 saydamsa NTSC %20 gibi büyük bi fark

2.NTSC oyun kutularında kutuyu açma yeri dümdüz hiç bir çıkıntı yok ancak PAL kutularda kutu açma yeri daha özenli(resimde daha iyi anlaşılıyor)

3.
    Bunun sebebide NTSC oyun standartlarının PAL göre düşük olması ve buyuk ittimal ile fiyatı etkileyen bi faktör

1.İLK RESİM İLK TESPİT

2.İKİCİ RESİM 2 TESPİT

HATAM VARSA YORUMDAN ÇEKİNMEYİN

• ilginç bi tespit orjinal kullanan arkadaslardan da yorumlar bekliyoruz eğer her kutu böyleyse cok güzel bi işi kalkıştınız teşekkürler
  • Değişik bi tespit yöntemi

Ayrıca Ntsc olanın içinde Halo var Halo olsun kutusuz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Aralık 2009; 2:08:30 >
  • Bende de hem NTSC hem PAL oyunlar olduğu için baktım,kutular aynen dediğin gibi.Yalnız amacı pek anlayamadım.Çünkü hem kutuların üzerinde(cover yoksa yazmaz tabii)hem de dvd nin üzerinde hangi bölge olduğu yazıyor zaten.

Saygılar..
  • bende 2 oyun türündende var bende baktım Doru

saygılar
  • Önemeli deyil bunun önemide neten bazen NTSC oyunları PAL satmaları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.