Şimdi Ara

[color=#FF0000]Xbox 360 Slim![/color]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360 bildiğiniz kadarıyla resmi olarak satılmıyor bunun yerine yurtdışına çıkan veya getirtme imkanı olan arkadaşlarımız tarafından satılabiliyor.Nitekim bazı alışveriş siteleri örneğin teknosa xbox ın elitversiyonunu 999 tl ye satıyor. Şimdi gelelim asıl konuya

Bir Xbox 360 Slim Almak İsteseydiniz buna normal koşullarda kaç para öderdiniz?

• Yurt dışında 470 TL ye satılan alete TR de 700 TL den fazla para vermem.
  • amazon.de den 340TL'ye almıştım 0 Arcade.Ama illaki 700 lira vercem diyosan yurtdışından 2 tane alır birisi FW birisi Live orjinal kullanırsın daha mantıklı.
  • 360 slim 250 gb hakkında konuşuyoruz
  • Allah allah ne var yani? Xbox tan farklı bir konsol mu? Mantığa bak. Slim olunca her şey değişiyor dimi, grafikler, oynanış, nesil filan... Varsın 360 slim 250gb olsun. 500 liradan fazla verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Allah allah ne var yani? Xbox tan farklı bir konsol mu? Mantığa bak. Slim olunca her şey değişiyor dimi, grafikler, oynanış, nesil filan... Varsın 360 slim 250gb olsun. 500 liradan fazla verilmez.

xbox tan farklı konsol evet farkı yeni gelen ek özellikleri bir ker dahili wifi var 250 gb hdd si standart grafikleri geliştirmek için artırılmış veri yolu kapasitesi ve daha serin bir gpu artı daha sesiz
    500 tl den fazla verilmezse fgideceksin yurt dışına alacaksın veya getirtedeceksin sitesinden ne kadara geliyor öğren
  • quote:

500 liradan fazla verilmez.

Bu dediğin yurt dışı için geçerli TR de Slim'i 500 TL ye satan bul ben ondan 5 adet alacağım söz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 elite hdmi
    18 yıl önce açıldı
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

500 liradan fazla verilmez.

Bu dediğin yurt dışı için geçerli TR de Slim'i 500 TL ye satan bul ben ondan 5 adet alacağım söz.

E tamam bende Türkiye'den alırken 500 liradan fazla verme demedim. Slim bence 700 liraya satılırsa kesin alınmalı, elite'lar 600 şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.