Şimdi Ara

Xbox 360 Slim 4Gb Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar bir adet 4gb slim xbox almayı düşünüyorum, malum psn probleminden gına geldiği için.

1- 4Gb modelinde hafıza yeteri kadar olmadığından CD den oynatacağım sanırım, sürekli bu şekilde oynatsam bir sorun olurmu? (Gözü dayanıklımı)

2- 2.5" notebook harddiskleri bu alete takınca direk makine kendi format atıp direk çalıştırır mı, yoksa benim önceden bir işlem yapıp mı takmak gerekir?

3- CD den oynatınca çok gürültülü mü çalışıyor?

4- Yükleme süreleri çok aşırı uzar mı?

5- Birde orjinal kullanacağım official harddisk mi kullanmak zorundayım, ban yemek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretique -- 5 Mayıs 2011; 13:06:23 >

• 1 ve 4 soruları bende merak ediyorum 4. soru için yukleme sureleri uzuyor diyolar ama ne kadar fark var acaba uçurum mu yani. daha sessiz çalışıyormuş hdd den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanic78 -- 5 Mayıs 2011; 15:40:30 >
  • 1- Birkaç sene dayanır. Bir terslik olursa da yeni dvd-rom'lar 19$'dır. Benim başıma hiç gelmedi.
    2- Notebook harddisklerini USB kutu vasıtasıyla takıp içine oyunlarını kurabilirsin. EVEREST marka denedim oluyor.
    3- Oyundan oyuna değişiyor. Çok aksiyon varsa fark etmiyorsun bile. Sakin oyunlarda ise başının etini yer, emin ol.
    4- Loading ekranları birkaç saniye kısalır. Çoğu zaman dert olmaz, ama bazı oyunların yükleme süreleri çok uzun olabiliyor. HDD'ye yüklense daha iyi olur.
    5- Harddisk yüzünden banlanma diye bir şey yok. Zaten USB'den kullanırsanız dert olmaz.

USB'den kullanmanın getirdiği 16GB'lık kotayı aşmanın yolları var. Harddiskin içindeki gizli Xbox360 klasörüne farklı isimler vererek çoğaltın. Çoğalttıkça bölümlerin sayısı artacak ve daha fazla alan kullanabiliyor hale geleceksiniz.
  • 1-250 gb harddisk alıp kolayca takarsın
    2-bilmiyorum
    3-çok degil ama dvd rom omrunun uzun olması ıcın hdd ye yukle.
    4-bildigim kadarıyla hayır ama hdd ye yuklersen muhtemelen daha kısa.
    5-hayır yan sanayide alırsan bir sorun cıkmaz (bildigim kadarıyla)
  • 1- 4 gb asla yeterli olmaz bunu eklileyim en başta.. oyun update ve xbox updateleri geldikçe hafızandan gidecek. zaten makineyi açtığında kafadan 3gb ile 2.6 gb felan görünüyor hafızası 250 gb almanı yada sonradan 25o gb HDD alıp takmanı öneririm..

2- Her marka ve model HDD'ler uymuyor aşağıdaki marka ve model ürünler uymakta sadece..

- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
    - WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
    - WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
    - WD VelociRaptor Series
    - WD AV-25 Series BUDT

Xbox 360 Slim Hdd Hack & Montaj

3- o kadar aşırı gürültü çıkmıyor ama ister istemez insan rahatsız oluyor tabiki..

4- yükleme süreleri değişeceğini sanmıyorum ama HDD'den okuması biraz daha hızlı olacaktır diye düşünüyorum..

5- sanmıyorum yoksa bu güne kadar birçok insan HDD aldı yada değiştirdi muhakkak banlanırdı

• bende 4gb. slim kullanıyorum... sorularının cevabına gelince

1. bişey olmaz ama ömür açısından bakarsan doğal olarak hdd ye atınca direk hdd oynatıyor ve lensin ömrü uzuyor
    2. çalışmaz... ben 16gb. flah bellek ile kullandım daha sonra bildiğimiz harici hdd bağladım 250gb' lık ama xbox bunun sadece 16 gb.' ını kullanır limit koymuş microsoft. şimd ise elimdeki fw' li elite pack' nin 120gb hdd' sini söküp slime taktım sorun olmadı gayet güzel kullanıyorum.
    3. cd' nin çalışma sesi var
    4. hdd' den daha çabuk yüklüyor
    5. xbox' lar zaten her hdd' yi kullanamıyor.. bi ara wd' nin uyumlu bir modeli vardı ama onuda bulamazsın.. illaki microsoftun olacak ama slimler için çakma diye tabir edilen 250gb. hdd' ler var diye duydum.. blmiyorum ...ne olursa olsun fw' li cihaz kullanmadığın sürece ban yemezsin.. endişenenme..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 Slim 1Tb 2 oyun
    3 yıl önce açıldı
    PS3 Ultra Slim 12 GB için HDD
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.