Bildirim
XBOX 360 SLIM GEARS OF WAR 3 EDITION (KASA MODU)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gayet başarılı, tebrik ederim ama bir öneri olarak dpadi siyaha boyayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Gayet başarılı, tebrik ederim ama bir öneri olarak dpadi siyaha boyayın.
Teşekkür ederim ama bu kolu kullanmıyorum genelde slim kolu kullanıyorum onuda yapıcam -
Stickleri de boyasaydın siyaha daha şık dururdu. Netice de iyiquote:
Orijinalden alıntı: PleasantSinger0quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Gayet başarılı, tebrik ederim ama bir öneri olarak dpadi siyaha boyayın.
Teşekkür ederim ama bu kolu kullanmıyorum genelde slim kolu kullanıyorum onuda yapıcam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uncy
Stickleri de boyasaydın siyaha daha şık dururdu. Netice de iyi
Sticker yapmadım tamamı boya eğer DVD romun ordaki stickerdan bahsediyorsan fotoğraflar çekildikten sonra çıkardım zaten
Teşekkürler -
Güzel olmuş valla... Geow bundle'a 1000 TL bayılana kadar bence böyle bişey yapmak çok daha iyi. Hem boş zamanınızı değerlendirirsiniz hemde soran olursa şurdan aldım burdan aldımdan ziyade "ben yaptım" demenin haklı gururunu yaşayabilirsinizquote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ağustos 2012; 15:16:26 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: VendettA
Güzel olmuş valla... Geow bundle'a 1000 TL bayılana kadar bence böyle bişey yapmak çok daha iyi. Hem boş zamanınızı değerlendirirsiniz hemde soran olursa şurdan aldım burdan aldımdan ziyade "ben yaptım" demenin haklı gururunu yaşayabilirsiniz
Teşekkürler gönlüm vardı geow paketinde dedim hiç değiştir miyim böyle yaptım bende güzel oldu gerçekten -
oy oy oy,şu güzelliğe bak:Dquote:
Orijinalden alıntı: VendettA
Güzel olmuş valla... Geow bundle'a 1000 TL bayılana kadar bence böyle bişey yapmak çok daha iyi. Hem boş zamanınızı değerlendirirsiniz hemde soran olursa şurdan aldım burdan aldımdan ziyade "ben yaptım" demenin haklı gururunu yaşayabilirsiniz
Teşekkürler gönlüm vardı geow paketinde dedim hiç değiştir miyim böyle yaptım bende güzel oldu gerçekten
Alıntıları Göster
-
Harika olmuş , eline sağlık.Crimson Omen logosuna kadar çizip boyadın mı yoksa sticker mı ? Çok orijinal duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel olmuş, bir de ben cesaret edebilsemdequote:
Orijinalden alıntı: Arm the Homeless
Harika olmuş , eline sağlık.Crimson Omen logosuna kadar çizip boyadın mı yoksa sticker mı ? Çok orijinal duruyor. -
Eline sağlık kanka süper olmulşta nası yaptın bunu ya?önce çizdin sonramı yaptın naptınquote:
Orijinalden alıntı: DrugPoint
Çok güzel olmuş, bir de ben cesaret edebilsemde
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: PleasantSinger0
quote:
Sticker yapmadım tamamı boya eğer DVD romun ordaki stickerdan bahsediyorsan fotoğraflar çekildikten sonra çıkardım zaten
Teşekkürler
arkadaş sticker demiyor stick diyor yani o gri joystick lerden bahsediyor keşke onlarıda boyasaydın demiş
-
quote:
Harika olmuş , eline sağlık.Crimson Omen logosuna kadar çizip boyadın mı yoksa sticker mı ? Çok orijinal duruyor.
Evet çizip boyadım hiç sticker yok yani tamamı el emeği -
Cok güzel olmus gercekten eline saglik.. Nasil yaptin bende Darksider 2 icin birtane yapmayi düsünüyorumquote:
Evet çizip boyadım hiç sticker yok yani tamamı el emeği
Alıntıları Göster
-
Benden sonra herkes yapmaya başladı 2 kişi oldu bu hafta içinde, herhalde tüm forum yapar yakında herkesin özel versiyn xboxı olur Güzel olmuş eline sağılıkquote:
Orijinalden alıntı: EdoLaS_
Cok güzel olmus gercekten eline saglik.. Nasil yaptin bende Darksider 2 icin birtane yapmayi düsünüyorum
Alıntıları Göster
-
Güzel olmuş. Nasıl yapıyorsunuz bunları bu şekilde ?quote:
Orijinalden alıntı: MiQelangelo
Benden sonra herkes yapmaya başladı 2 kişi oldu bu hafta içinde, herhalde tüm forum yapar yakında herkesin özel versiyn xboxı olur Güzel olmuş eline sağılık
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Hocam gerçekten güzel bir çalışma olmuş senden birşey rica etsem umarım yardım edersın benımde böle bir çalışma yapma nıyetım var ama nerden nasıl başlıcam bilmiyorum çizimleri nasıl yaptıgını ve ışlemlerın sırasını acıkcası baston sona nasıl yaptıgını pm ıle paylasırsan gerçekten cok makbule gecer inan..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biggqmerx
quote:
quote:
Hocam gerçekten güzel bir çalışma olmuş senden birşey rica etsem umarım yardım edersın benımde böle bir çalışma yapma nıyetım var ama nerden nasıl başlıcam bilmiyorum çizimleri nasıl yaptıgını ve ışlemlerın sırasını acıkcası baston sona nasıl yaptıgını pm ıle paylasırsan gerçekten cok makbule gecer inan..
Önce baktım çizebiliyor muyum diye benzedi baya çizdiğim sonra xboxa çizimi yaparken biraz da doğaçlama yaptım o kadar
önce xboxı boyadım sonra çizimi yaptım o kadar
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim herkese alıntı yapamıyorum sayfa kirlenmesin diye.
-
Ellerine sağlık bencede süper olmuş . Gamepad niye öyle :D analoglardan biri kırmızı biri siyah?quote:
Orijinalden alıntı: Biggqmerx
quote:
quote:
Önce baktım çizebiliyor muyum diye benzedi baya çizdiğim sonra xboxa çizimi yaparken biraz da doğaçlama yaptım o kadar
önce xboxı boyadım sonra çizimi yaptım o kadar
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim herkese alıntı yapamıyorum sayfa kirlenmesin diye.
Alıntıları Göster
-
Benzer içerikler
- xbox series s alınır mı
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox çocuk oyunları
- xbox 2 kişilik oyunlar
- fs 25 mobil ne zaman çıkacak
- xbox series x ne zaman çıktı
- en iyi hayatta kalma oyunları
- god of war xbox
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X