Şimdi Ara

xbox 360 ve PC Arasında.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hunterorion

XBOX ların 3k olayı bitmiş jasperla, yakın bi abim var 12 saat açık duruyor xbox tık yok sordum bitti o işler diyor jasperla. Falcon vardı o bozulmuştu ama bunlarda olmuyor dedi. HD TV de MW2 oynadım xbox ta yuh dedim ben öyle bir görüntü görmedim ya cam gibi ne karelenme ne de cicimlerim kenarlarında bozukluklar var. En güzelide ayar yok bişey yok takıosun cam gibi oynuosun. PC olayı bitmiş arkadaş, uğraşın gari siz anti aliasingle mediumla highla, adamlar aşmış xboxla
    Yarın alıyorum bende bu arada

Hayırlı olsun doğru bi karar vermişsin.

• XBOX'ı aldım. Çok doğru bi karar vermişim. Grafikler harika, takılma fln yok. En güzeli de gamepad çok ergonomik. 1 hafta da alıştım FPS oyunlara. Ekran kartı üreticilerini zengin etmek istemeyenlere duyurulur
  • 1.3k ortadan kalktı yani xboxların bozulması okadar kolay değil
    2.ps3de lens bozuluyor diyorsunuz 3 yıllık 60gblik ps3 hiç bozulmadı
    3.xbox ne kadar pc fanları kabul etmesede daha iyi grafik verir (tabikide pc ninde iyi olduğu oyunlar var)ispatı alttaki linkde
    forum.donanimhaber.com/m_41789220/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41789220
    4.konsollara oyun yapmak daha kolay olduğu için konsollara daha çok özel oyun çıkıyor pc sahibleride sadece bakıyor
    5.pcye vereceğin parayla bi arcade bide güzel bi monitör alırsın mis gibi oynunu oynarsın (pcinin en azında xboxla çokda az olsa rekabet edebilmesi için 1000tl ve üstü olmalı)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.