Şimdi Ara

xbox 360 ve PC Arasında.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • " XBOX 360 Jasper Arcade Pal" forumdan edindiğim bilgilere göre XBOX'ın bozulma(3k) ihtimali en düşük ve en yeni modeli bu sanırım. (değilse bilgili arkadaşlar daha geliştirilmiş modelini yazsınlar lütfen) Arkadaşlar size sorum alacağım XBOX'ın kutusunu açmadan jasper ve pal olduğunu nasıl anlarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterorion

" XBOX 360 Jasper Arcade Pal" forumdan edindiğim bilgilere göre XBOX'ın bozulma(3k) ihtimali en düşük ve en yeni modeli bu sanırım. (değilse bilgili arkadaşlar daha geliştirilmiş modelini yazsınlar lütfen) Arkadaşlar size sorum alacağım XBOX'ın kutusunu açmadan jasper ve pal olduğunu nasıl anlarım?

Çok kolay kutusunun üstünde bi yer var oraya hafifce bastırınca konsolun tarihi ve voltaj degerleri(neyse artık) ortaya çıkıyo orda 12,1A;5V yazıyorsa jasperdır ben ordan bakmıştım ama fw atmak için çogu dükkan çıkarıyo konsolları ters koymuşda olabilirler geri koyarken o zaman kutusundan çıkarmadan anlamanın bi yolu yok.Pal ve NTSC olayına ise bi çözümüm yok kutunun üstünde pal yazar ama içinden başka bişey çıkabilir denemeden anlaman imkansız.

• Ayrıca bu ps1, ps2 ya da xbox1 gibi değil ki ömrü çabuk olsun. O dönemler oyunlar 6-7 ayda yapılırdı. Ve oyun teknolojisi hızlı gelişti ve yeni nesil konsola ihtiyaç duyuldu. Şimdi gelişen grafiklerle felan bir oyunun yapımı 1-2 sene sürüyor. Bu da Xbox 360´ın daha en az 5 senesi var demektir. Ki Xbox 360 7 sene sonra yapılacak bir oyunu bile çalıştıracak güçte olabilir bence.
  • BENDE BIRAK ARKADAŞ PC.Yİ XBOX.I TELEFON AL DERMİŞİM HEHEH
  • 700 paraya telefon alan var arkadaş anlayamıyorum :D 5 senedir E250 takılıyoruz, bayağı sevdik birbirimizi. Ara sıra film sorunundan şikayetçi fakat alışınca parası bile koymuyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEPHEN_KinG -- 5 Temmuz 2010; 1:57:37 >
  • Bence de gidip bir Xbox 360 al. 2008'de aldığım 360 elite e74 verdi, forumda parça parça sattım. Ardından dayım abd'den getirdi 60gb'lik paketten ama onu da 2 ay kullanıp yurtdışına gideceğim için sattım (epey iyi paraya çıkarttım belirteyim:) ) şimdi 3 hafta sonra türkiye'ye geri dönüyorum ama xbox 360 mı yoksa ps3 mü alsam kararsızım. Açıkçası xbox bana güven vermiyor. fwsiz kullansam türkiye de orijinal oyun piyasası ps3 kadar gelişmiş değil. single oynamakta bir süre sonra bayıyor.
  • Alienware al gerisini düşünme.
  • 2016 ya kadar yeni xbox çıkmayacak deniyor o zamana kadar upgrade yapmadan kuruş harcamadan konsol almak varken ve lanet buglarla uğraşmamak için en temizi xbox almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

2016 ya kadar yeni xbox çıkmayacak deniyor o zamana kadar upgrade yapmadan kuruş harcamadan konsol almak varken ve lanet buglarla uğraşmamak için en temizi xbox almak.

Xbox donanımı şuan için yetersiz veya yeni çıkan oyunlara anca yetiyor. Max 2 veya 3 yıl daha dayanır. 2012 - 2013 yılında yeni xbox u çıkartırlar.

Xbox oyunları bedava mı veriyor. 1 Kuruş bile harcamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkankskmercan

quote:

2016 ya kadar yeni xbox çıkmayacak deniyor o zamana kadar upgrade yapmadan kuruş harcamadan konsol almak varken ve lanet buglarla uğraşmamak için en temizi xbox almak.

Xbox donanımı şuan için yetersiz veya yeni çıkan oyunlara anca yetiyor. Max 2 veya 3 yıl daha dayanır. 2012 - 2013 yılında yeni xbox u çıkartırlar.

Xbox oyunlarının tanesi bana 2,5 Tl'ye geliyor arkadaşım. 40 kuruş kuşekağıt baskı, 30 kuruş da kutusu, 1,75 kuruş da Verbatim çift katmanlı. Xbox'ın donanımının da o kadar vahim durumda olduğunu sanmıyorum.

• 1,75 verbatim çift katmanlıyı nerden alıyorsunuz acaba?
  • quote:

quote:

Oyun fiyatlarıyla konumuzun ne alakası var? pcdede oyun parayla alınıyor xboxdada.. ikiside orjinalde oynanıyor kopyada.. Para harcamadan oyun oynanmayacağına göre bunu belirtmemin alemi yok.
    2012-2013 de yeni xbox geleceği konusundada size yukarıdan vahiy indi herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

1,75 verbatim çift katmanlıyı nerden alıyorsunuz acaba?

25'li Verbatim 40 tl. 40/25=1,6 tl. 2 tane fire verse4 40/23= 1,75tl oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Oyun fiyatlarıyla konumuzun ne alakası var? pcdede oyun parayla alınıyor xboxdada.. ikiside orjinalde oynanıyor kopyada.. Para harcamadan oyun oynanmayacağına göre bunu belirtmemin alemi yok.

Görünen köy klavuz istemez. Xbox un donanım olarak yeni çıkan oyunlar da sıkıntı yaşanacağı belli.
    Orjinal oyundan bahsedersek oyun fiyatları neredeyse pc ye göre yarı yarıya fark var. Kopya dersen PC de cebimizden 1 kuruş oyuna para çıkmıyor. Asıl oyun masrafı konsol da. Oyuna vereceğin sırf parayla pc ni rahat yükseltirsin.

1,75 tl ye nerede satıldığı söyle bizde alalım. Toptan alıyorsan 1,75tl ye gelebilir. İzmir de 1,75tl geçtim. Verbatim marka dvd bulmak bile mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: RossoNeroBianco

quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

1,75 verbatim çift katmanlıyı nerden alıyorsunuz acaba?

25'li Verbatim 40 tl. 40/25=1,6 tl. 2 tane fire verse4 40/23= 1,75tl oluyor.

Link verirseniz iyi olur. Fiyatı çok uygunmuş.
  • Hala xbox donanımına laf edenler var donanımı kötü o yüzden rdr gibi bi oyunu sıfır lag oynatıyo.Nedir bu sidik yarışı madem karşılaştırma yapıyosunuz adam gibi yapın xbox'a mok atmayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Görünen köy klavuz istemez. Xbox un donanım olarak yeni çıkan oyunlar da sıkıntı yaşanacağı belli.
    Orjinal oyundan bahsedersek oyun fiyatları neredeyse pc ye göre yarı yarıya fark var. Kopya dersen PC de cebimizden 1 kuruş oyuna para çıkmıyor. Asıl oyun masrafı konsol da. Oyuna vereceğin sırf parayla pc ni rahat yükseltirsin.

1,75 tl ye nerede satıldığı söyle bizde alalım. Toptan alıyorsan 1,75tl ye gelebilir. İzmir de 1,75tl geçtim. Verbatim marka dvd bulmak bile mesele.

Arkadasım verbatım cd izmirde vatanbilgisayardan alabilirsin adamlar dağ gibi yığmış cd leri...yok oraya gidemem diyorsan online al ben izmirin ilçseinde oturuyorum her izmire geldiğimde bornovaya ugrar cd lerimi alır gecerim..

• Yanlışın olmasın. Gittim bulamadım. Kalmamış. Vatanın sitesinde var ama şube de yoktu. Tekli 8,5gb dvd ler de de 4 tl . Bende 2tl den başka marka aldım. Şu an sorun yok.
  • quote:

quote:

Bunu hangi kaynaga gore soyluyorsunuz?
  • Başlık magazin haberleri başlığı gibi olmuş.

Xbox 360 ve PC Arasında hiçbirşey yok sadece arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.