Şimdi Ara

Xbox 360 ve philips brilliance 190CW9

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, başlıktada olduğu gibi bende 1 tane philips brilliance 190CW9 monitör var. Monitörün kullanma kılavuzunda dvi çıkışı yazmasına rağmen bende bir vga ve usb çıkışı var. Ben xbox 360 ı bu monitöre bağlamak istiyorum fakat dvi olmadığından vga ile bağlamak zorundayım acaba benim monitör yan sanayi olabilir mi? Bir de vga ile dvi arasında xbox 360 açısından çok fark var mıdır? Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan97 -- 2 Haziran 2010; 15:12:02 >

• 190CW9/00 ve 190CW/62 şeklinde iki ayrı modeli var ürünün yanlış kullanma kılavuzu verilmiş olabilir yada yanlış model,bu arada cok fark olacağını sanmıyorum ben tüplü tvde oynuyorum şimdi,bunda bile görüntü acayip iyi usta.
  • yorum için teşekkürler benimki 190CW9/00 modeli heralde yanlış verilmiştir. Neyse sen tv ye neyle bağladın bu monitördeki görüntü beni tatmin eder mi orjinal vga kablo alcam da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan97 -- 2 Haziran 2010; 20:46:51 >
  • hd/av 6 uçlu kablo(scart) ile usta,yani en kötü bağlantı biçimi şu an piyasadaki,ve buna rağmen çok memnunum görüntüden.tavsiyem sana vga ile bağla gitsin,dvi ile arada gözle farkedilecek bir fark olacağına inanmıyorum açıkcası,fakat bu konuda bir kaç konu var,ordaki kullanmış arkadaslardan daha sağlıklı bilgi alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geralt the Witcher -- 2 Haziran 2010; 21:25:14 >
  • yorumlar için sağol vga dan bağlayacağım peki orjinal almaya değer mi yoksa yan sanayi falan mı alayım??
  • orjinalin fark yarattığı söyleniyor.benim kullandığım kabloda orjinal,belkide bu yüzden bu kadar memnun kalmış olabilirim,ama açıkcası bir kabloya büyük paralar vermek mantıklı gelmiyor,kendime aldığım yeni hdmi kabloda mesela orjinalleri 50 tl olmasına rağmen 20 tllik bir kablo tercih ettim,yan sanayi kablo aldım,yarın test etme şansım olacak,kötü bir görüntü alırsam yan sanayiden bilgilendirmeye calısırım seni usta.
  • tamam sağolun bekliyorum
  • usta bizim iş noldu yav???
  • usta düşündüğüm gibi oldu,yan sanayi kablo ile kristal netlikte görüntü aldım.
  • yani kötü mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.