Şimdi Ara

XBOX 360 Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bundan yaklasık 5 ay kadar önce xbox360 satın aldım.Her zaman konsollarda orjinal oyun taraftarı birisi olarak etrafımdakilerin ısrarları ve etkisiyle cihazımı rgh li satın aldım ve yaklasık 2 aydır elimi bile sürmedim cihazıma.Acaba bu cihazdan bu lanet rgh yi iptal ettirmenin bir yöntemi varmıdır yoksa cihazı elden cıkarmak mı zorundayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erolmert

Merhaba arkadaslar bundan yaklasık 5 ay kadar önce xbox360 satın aldım.Her zaman konsollarda orjinal oyun taraftarı birisi olarak etrafımdakilerin ısrarları ve etkisiyle cihazımı rgh li satın aldım ve yaklasık 2 aydır elimi bile sürmedim cihazıma.Acaba bu cihazdan bu lanet rgh yi iptal ettirmenin bir yöntemi varmıdır yoksa cihazı elden cıkarmak mı zorundayım?

Rgh geri alinamiyor diye biliyorum hocam. Bunu da hep soyluyorum ama rgh li cihaz almayin fw li ya da xkey li alin da live a girin. Inanin live siz xbox hicbirsey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bende bunun eksikliğini çok fazla yaşıyorum eğer kesin olarak bilen arkadaşlar varsa bildiklerini paylaşabilirlerse sevinirim.Kimsenin benim gibi rgh li cihazlarla magdur olmasını istemem.
  • cihazı takasa gir. fw den rgh ye dönmek isteyen varsa sadece kasayı takaslayabilirsin.

jtag değil değilmi cihazın? bazı yerde denk geldim jtag ıda rgh diye söylüyorlardı sormak istedim.
  • yok yok rgh li eminim peki bu takas islemini forumda yapabilcegim bi baslik ver mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.