Şimdi Ara

XBOX 4gb slim hdd konusunda bir sorum olacak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben xbox360 4gb slim kullanicisiyim. hdd takarak bellegi yukseltmek istiyorum. Benim hdd ihtiyacim su nedenle, mesela fight night champion isimli oyunda knock down sahneleri 4gb oldugu icin gorunmuyor, yada BF3 oyununda goruntu kalitesini yukseltmek icin yuklemek istedigi uzantilari 4gb oldugu icin yukleyemiyorum. Bunlar ve bunlara benzer nedenlerden dolayi hdd takmak istiyorum. Normal alacagim bir hdd yi usb yolu ile cihaza baglasam bu sorun ortadan kalkarmi? Yoksa cihazin kendi bellegini mi yukseltmek gerekir bu konu hakkinda tecrube sahibi arkadaslar bilgilendirirlerse sevinirim.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak sen 250 gb microsoftun orjinal HDD sini almalısın veya bazı markalar xboxla tam uyumlu oluyor 16 gb yerine kaç gb ise onu görüyor ama bazıları 16 gb görüyor HDD yi bence orjinal microsoftun xbox için ürettiği HDD yi al
  • evet bencede olmadı 160 gb lıklarıda var western digital in.ama bencede 250 gb lık zaten 100tl falandı çok pahalı değil.
  • orjinal xbox hdd si usb ile mi bağlanıyor yoksa içine mi takılması gerekiyor peki ?
  • 150 tl ye orjinal xbox hddsini al hocam makinanin alt kismindaki kapagi cikarip oraya takiliyor yerde kaplamiyor yuzde yuz uyumlu ve 250 gb
  • wd'nin 120 gb harddiskleri var sıfırları 65 lira ikinci elleri 50 lira ama uyan serisini bulman lazım şu an aklıma gelmedi onlar az araştırırsan bulursun
    yada 250 gb hdd alabilirsin orijinal ama sıfırı 140 lira kadar 100 lira 2. el :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orucaslan

150 tl ye orjinal xbox hddsini al hocam makinanin alt kismindaki kapagi cikarip oraya takiliyor yerde kaplamiyor yuzde yuz uyumlu ve 250 gb

En mantıklısı bu şekilde sanırım. Teşekkürler Cevaplar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Ultra Slim 12 GB için HDD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 + 250 en mantıklısı hocam ne kılcal çizik ne cihazın yıpranması , silerken bile çekiniyo insan parlak kasaları çabuk yıpranıyolar

EDİT: (elrosalensar) hocam cihazın alt kısmında değil yan kısmında hard disk yuvası zaten takılması çok basit bi işlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 15 Ağustos 2012; 3:00:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.