Şimdi Ara

PSP SLIM EN FAZLA KAÇ GB KART KAPASİTESİ VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 AYDIR PSP SLİM ALMA GİRİŞİMLERİN SONUCUNDA ARTIK BENİMDE BİR PSP SLIM'İM VAR!
    NEYSE BİRAZ GOOGLE BAKTIM BİRAZDA DONANIMDA BAKTIM AMA GÖRMEDİM. TOPİC KİRLİLİĞİ OLUŞURSA KUSURA BAKMAYIN.
    SORMAK İSTEDİĞİM PSP EN FAZLA KAÇ GB HAFIZA KARTI KALDIRIYOR VE HANGİ KAPASİTEDE HAFIZA KARTARI VAR?
    BİLDİĞİM KADARIYLA 1-2-4-8 ÜSTÜ YADA 6 GB OLANI VARMI BİLMİYORUM?

• 8den yukarisi olmuyor diye biliyorum z<aten 8gbden yukarisi abarti olurr
  • üst konuda hafıza kartı kısmına yazmıştım sorunun cevabını

ama genede söliyim en fazla 16gb a kadar destekliyor çünki en fazla 16gb lık memory stick mevcut
  • LİMİT YOK AMA ŞUAN EN FAZLA 16LIK VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

üst konuda hafıza kartı kısmına yazmıştım sorunun cevabını

ama genede söliyim en fazla 16gb a kadar destekliyor çünki en fazla 16gb lık memory stick mevcut

KUSURA BAKMA HOCA FAZLA BAKMA FIRSATIM OLMADI, DIŞARDAN KART ALDIRACAĞIM O YÜZDEN SORDURDUM. BU ARADA 16GB DENEYEN OLDUMU ACABA? KASMA FELAN OLUYORMU?
  • 16 gb alacağına iki tane 8gb al derim ben. çünkü 8 gb lıkları ucuza bulabilirsin (69 ytl ye görmüştüm) ama 16 gb lıklar emin ol oldukça pahalı.
  • oksite katiliorum 2parca alman daha iyidir hem birini sarki video resim filim vs atarsin dierine oyun atarsinn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük harf bağırma anlamı taşır
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

16 gb alacağına iki tane 8gb al derim ben. çünkü 8 gb lıkları ucuza bulabilirsin (69 ytl ye görmüştüm) ama 16 gb lıklar emin ol oldukça pahalı.

+1
  • Bende de psp,galiba versiyonu 1.4 veya 1.5 arası bişeydi,bir sitede 4gb ve 8gb için psp 2.81 ve üstünün desteklediği yazılı,acaba ne yapmak lazım,düşük versiyonlar 8gb destekler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.