Bildirim
Xbox 585 lira ???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Daha ucuza bulabilirsin. -
xbox daha ucuza pek sanmam benim buldugum en ucuzu bu bulup bana link yollayabilir misniz telefondan girdigim icin link atamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek sanma ama forumda çok daha ucuzları mevcut arkadaşım. -
Kardeşim ben hergün sahibinden.comdan takip ediyorum adam 4gb slim modelini 4 oyunlu 400 liraya koymuş 19 ay microsoft garantisi varmış bir bak derim. -
selocad
senin dedigin 4 gb bu 250 gb
ben sifir almak istiyorum sonra sorun cikartip onunla ugrasmak istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BawerC
250gb hdd 80tl mi ne takılma ona. o fiyat cok yüksek +buraya birşey sorup cevap aldıktan sonra hayır benim dedigim dogru diyeceksen neden konu acıp soru soruyorsun ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
quote:
Orijinalden alıntı: BawerC
250gb hdd 80tl mi ne takılma ona. o fiyat cok yüksek +buraya birşey sorup cevap aldıktan sonra hayır benim dedigim dogru diyeceksen neden konu acıp soru soruyorsun ki?
Adam site güvenilirmi diye sormuş siz konuyu çarpıtıyosunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gourcuff72 -- 31 Temmuz 2013; 19:59:25 > -
aynen Xbox 585 lira ??? bu başlıgı görup direk cevap yazanda pahalı yazısını gorunce yazdım gözümden kacmış. olsun genede pahalı zararı olmaz yorumun -
sizi dinledm arkadasm konu actim alinik xbox 360 diye bir kisi pm atti gorusuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X