Şimdi Ara

xbox 720 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar saçma bir dizynla gelmez x-box, şekline baksanıza iğrenç ötesi bi dizayn. ayrıca hologram falan hikaye o zamana çooooook var merak etmeyin x-box bilmem ne modeli ve ps4 yine bildiğimiz full hd lerde oynanacak kimse merak etmesin hd teknolojisi yeni bir şey o yüzden bu yalanlara kanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Yalan haber olduğu bellli ama yeni xbox ve ps4 ün neler yapacaklarını şimdiden kestirmek zor , güçlerinin harikalar yarata bilecek kadar yüksek olcağıda bir kesin.

Düşüne biliyormusuz crysis in belkide 5 katı daha iyi görüntüsünü oynata bilecek kapasıteye sahip olacaklarını.

Bence yeni nesil konsol ile pc arasında fark kalmayacak tabi bu zamanda pc de uçar ama aralarındaki fark sadece çözünürlükten ibaret olacak gibine geliyor.

Kısacası çook şev bekliyorum yeni konsollardan.En geç 3 4 sene sonra bence faaliyete geçme ihtimali var .Kimse burda demesin ps3 10 sene daha gider diye

pc teknolojisini hiçbir zaman geçemez bu konsollar. crysis in 5 katı daha iyi bir grafiği en az 10 yıl sonra görürsün sen

• quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

hala 720 diyorlar.

bir bildiğin var heralde ki böyle saçmalıyosun ne bilim IGN de yazıyor diyorum varsa yeni ismiyle alakalı birşey söyle yoksa boş yorum yapma bence MS dan bi açıklama gelmeden zaten kimse tam anlamı ile birşey diyemez ama sağlam sitelerden de bazı duyumlar alınabilir

mesajlar üstüste geldiği için sana güldüğümü düşünüp üzerine alındığından böyle bir yorum yazdığını düşünüyorum.

• Hologramı unutun beyler, o teknolojiyi ev kullanıcıları olarak torunlarımız "belki" görür.

Xbox 8 de filan anca

xbox 720

• resme bakarsak xbox 1 in çıkmadan önceki tasarımdan biri olabilir gamecube gibi kol girişleri falan üstünde sadece xbox yazması resmin çok eski ve sahte olduğunu gösteriyor bence , sizcede öyle değil mi ?
  • quote:

quote:

quote:

hala 720 diyorlar.

bir bildiğin var heralde ki böyle saçmalıyosun ne bilim IGN de yazıyor diyorum varsa yeni ismiyle alakalı birşey söyle yoksa boş yorum yapma bence MS dan bi açıklama gelmeden zaten kimse tam anlamı ile birşey diyemez ama sağlam sitelerden de bazı duyumlar alınabilir

mesajlar üstüste geldiği için sana güldüğümü düşünüp üzerine alındığından böyle bir yorum yazdığını düşünüyorum.

kusura bakma dostum biri bir konu açıyor ve herkes o konu hakkında işte ne diyosun yalaaaan faln ya tamda adam kaynak vermiş yalansa sende ver bir kaynak dimi

bence de yalan bu haber 2-3 sene daha beklememiz lazım ama herkesin biraz daha mantklı yorum yapması lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Jago

GİDER
    PS2 7 sene gittiyse PS3 10 sene rahat gider

quote:

Kısacası çook şev bekliyorum yeni konsollardan.En geç 3 4 sene sonra bence faaliyete geçme ihtimali var .Kimse burda demesin ps3 10 sene daha gider diye

Ps2 7 sene gitmasinin sebebi teknolijinin o günlerde yüksek olmaması ,ps2 çıktığında ona yetişi billecek oyun gücüde bir pc yokmuş ama şimdi konsolar daha çıkadan ondan çokdaha iyi pc ler vardı yani çağ değişti.Bu teknoloji ile ps3 e 10 gider demek bence doğru değil, ps de en geç 5 sene sonra yeni konsolunu piyasa sürer.

• xbox 720 FAKEŞ
  • acaba bu cihazlarda grafikler nasıl olcak zaten yavaş yavai gerçeğe doğru gidiyor ama yine de pek ümütli değilim
    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/274a7c906762914dc78220144d4b54790a994a463abde492250e17b2e11db70ca1e6a5a188170a2b16323
    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/274a7c906762914dc78220144d4b54790a994a463abde492250e17b2e1369e5196f8f08d8254221d5fa09e389e54969fd0419bbf96f4926c16323

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 8 Temmuz 2008; 14:25:12 >

• şahan da yeni ingiltereden gelen 3d-box i deniyor oynadığı oyun^3d köpek
    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/274a7c906762914dc78220144d4b54790a994a463abde492250e17b2e112af0ca7d0ac96eb4d023716323

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 8 Temmuz 2008; 14:31:16 >

• pek inandırıcı gelmedi acıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamacık

şahan da yeni ingiltereden gelen 3d-box i deniyor oynadığı oyun^3d köpek
    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/274a7c906762914dc78220144d4b54790a994a463abde492250e17b2e112af0ca7d0ac96eb4d023716323

hamıd olsun hamıd olsun Aman tanrıııııııııııııııııııııııııııııııııııım

3D köpek, KAÇTI

• Gora filmindeki alet gibimi görüntü verecek yani?Hologram derken...
    Yılın palavrası bu galiba
  • Orjinalden alıntı: ridvan1903

Ps2 7 sene gitmasinin sebebi teknolijinin o günlerde yüksek olmaması ,ps2 çıktığında ona yetişi billecek oyun gücüde bir pc yokmuş ama şimdi konsolar daha çıkadan ondan çokdaha iyi pc ler vardı yani çağ değişti.Bu teknoloji ile ps3 e 10 gider demek bence doğru değil, ps de en geç 5 sene sonra yeni konsolunu piyasa sürer.

Üstad koskoca SONY mühendisleri bilmiyomu teknolojinin ne hızla gittiğini hesaplıyamıyo mu? En tepedeki adam bile bile 10 yıl PS4 piyasada kalacak diye geçip açıklama yaparken bunu hiçmi düşünemiyo ?

Ya daha PS3' ün yapabileceklerinin ne kadarını gördük ki, En baba grafikli oyunlarından Kill Zone 2 bile 7+1= 8 çekirdekli Cell işlemcinin 4,5' unu kullanıyo diye firma açıklama yapıyo daha neler yapabileceğini bilmeden görmeden böle bilinçsiz yorumlar son derece yanlış 5 senede yeni nesile geçme ihtimali % 0 PS 1 kaç yıl piyasada kalmış PS2 kaç yıl piyasa kalmış, MS ile karıştırmayalım lütfen 3-5 yılda (Müslüm Baba gibi) Konsol çıkartacak firma değil SONY şu an PS3 emekleme devresinde bile değilken çıkarttığı işler ortada, biraz zaman geçsin neler yapacak hep beraber göreceğiz.

Senin savunduğun tez, son derece yanlış kişisel düşüncendir belki amenna ama ben böyle düşünüyorum desen anlarım bi nebze ki oda yanlış olur. Ayrıca o kadar günümüz teknolojisini abartma sadece PS3 Güvenlik tedbirleri başlıklı bi topic var bi oku sonra PS3 ve Cell konusunda konuşalım dostum...

10 yıldan önce Sony mevcut resmi açıklamalarına dayanarak söylüyorum bunu kesinlikle PS4 çıkmayacak.. her türlü teknolojik gelişime ayak uydurabilecek durumda zaten SONY merak etme senin bahsettiğin açık oluşsa bile mutlaka hallderler bi şekilde

• evet aynen goradaki gibi
    ve şöyle bir ses gelecek makinadan "ışığa geeeel beni buuull"
    ama o sesde gelmez ben xbox720'nin şık dizaynında ses sistemi göremedim gerçi onuda microçip şeklinde koyarlar işte o zaman on numara bir xbox720 olur...
  • bu arada kimse eski teknolojiyi bizlere iyice satmadan köküne kadar kullandırtmadan,
    yenisine geçmez,
    kapitalizmin kanununlarından biridir bu olay,
  • aslında x360 ın 3 sene daha yeni makina çıkarmayacağını düşünürsek 4 sene sonra bir makina çıkarsa sony de ardından çıkarma zorunda kalabilir birazda birbirlerini takip meselesi var rekabet yani
  • ohh hologramli olursa daha super olur hologramli 3k
  • Kardeş; MS bugün konsol yapıyorum dese PS3' geçmek zorunda ki !! buda malum MS politikaları nedeni ile mümkün değil hoş geçebilecek donanımsal bi altyapıyada sahip bi cihaz varmı piyasada orasıda ayrı bi konu ama yenisini çıkartamaz MS ancak CPU+GPU belki DVD-ROM yerine Blue_Ray felan gibi yani 2010 da adamlar kendisi diyor zaten Ultimate versiyonu çıkartacaz CPU+GPU tek çekirdekte birleşecek diye, yani 2010 da Ultimate çıksa en az 1-2 sene piyasada kalsa bile en az 2012 senesine kadar MS da böle bi işe kalkışmaz kalkışamaz...... dostum

quote:

aslında x360 ın 3 sene daha yeni makina çıkarmayacağını düşünürsek 4 sene sonra bir makina çıkarsa sony de ardından çıkarma zorunda kalabilir birazda birbirlerini takip meselesi var rekabet yani

• @Jago

Arkadaşım ps3 tam gücünü versin ondan sonra yeni yenil düşünülem diyorsun doğru katılıyorum sana

Ps4 10 sene sonra çıkacak ise o süre farzında pc ps3 ü ezip ezip geçecektir pc için 10 sene demek çok şey ifade ediyor ,piyasada 2 sene önceki ekran kartlarını düşünün birde şimdikilerini.Bu hızla 10 sene sonraya bile kalmaz pc de 3D köpek izleriz.

Anlaşılan ps4 beklenmez biz Xbox 720 bekleyelim en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.