Şimdi Ara

xbox 720 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HD projeksiyon olacak deseler bir nebze yerdimde hologram ha.
  • hologram abartı yav.tabi bidahaki xbox 20 yıl sonra çıkmayacaksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

forum yine şenlenmiş,
    ben yeni nesil çıkacak konsollarda back-up desteği kimde varsa o konsolu sevip sayacağım ve deliler gibide forumlarda savunacağım bizede bu yakışır zaten

Aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: durin

110 milyondan fazla satımış PS2 gibi müthiş bir cihazın ertesinde çıkan, muazzam bir mirasın üzerine konan Ps3 için, çıkmasından neredeyse 2 sene geçmiş olmasına ve en büyük rakibinin 3K gibi ölümcül bir hataya sahip olmasına rağmen hala durun bekleyin gücünü gösterecek, çok muhteşem olacak deniyorsa bana sorarsan asıl gülünecek olan şey budur. Bu durumu Sony'nin çok iyi analiz etmesi lazım, eğer onlar da tıpkı sizler gibi MS nedir yahu daha onların bize yetişmesi için 10 sene var diye düşünüyolarsa Playstation 3 markası Kutaragi gibi daha çok babasını kaybeder.

helal diyorum başka birşey demiyorum.

• yalannnnn daha çıkalı 1 sene yeni oldu xbox 360 ın şimdi 720??
  • Kapanış yazısını, en başa koymuşsun kardeş, bu sözün üstüne daha ne denir ki........

quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

forum yine şenlenmiş,
    ben yeni nesil çıkacak konsollarda back-up desteği kimde varsa o konsolu sevip sayacağım ve deliler gibide forumlarda savunacağım bizede bu yakışır zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTafa 93

yalannnnn daha çıkalı 1 sene yeni oldu xbox 360 ın şimdi 720??

biraz araştırıpta yorum yaz bence.
  • Osuruktan nameler... Hologram mış Bu haberi kim uydurmuşsa kelini öpeyim Yahu Hologram diyince karnıma ağrı girdi gülmekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTafa 93

yalannnnn daha çıkalı 1 sene yeni oldu xbox 360 ın şimdi 720??

Xbox 360 çıkalı 1 sene oldu.

Çıkışa alalım sizi.
  • bence her iki konsolda olmalı rekabet olsun hatta 3 4 bi konsol dahi çıksın bizim işimize gelir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.