Şimdi Ara

xbox 720 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu bunu bilmem ancak tasarım berbat ötesi. Bence yalan haber böyle tasarımla karşımıza çıkmaz herhalde MS
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

quote:

Orjinalden alıntı: maddie

satışlarda xbox 360 önde hala..grafiksel karşılaştırmalar da üstünlük yok.(bazılarında xbox önde bazılarında ps kimse net bişey söyleyemez.) xbox 30 ın sahte oyun avantajı var.live da daha üstün biçok kişiye göre.3k büyük bi sorun o kesin ama yavaş yavaş yok oluyo.makina biraz sesli çalışıyo o da dezavantaj.ama gamepad ler kesnilikle daha iyi.ps 3 ünkiler hem çok dandik hem çok hafif zor oluyo hafifliği.bana göre ps3 ün şekli daha güzel hakikaten.(tamamen objektif bi şekilde yazıyorum)oyunlara gelince gerçekten mgs 4 ü oynamak isterdim.büyük bi eksiklik o.ama geow da onun kadar önemli ve ps ciler için büyük eksiklik.gt 4 umrumda bile değil.zaten forza 2,gtr 5 ,td unlimited,burnout paradise yetiyo.yazacaklarım bu kadar benim görüşlerim.

Ps3 ün pad i dandik öylemi
    Gt4 ü bizde geçtik şuan Gt5 var
    GeOW eksiklik falan değil Pc de o oyun var ama yüzüne bakan yok maalesef :)
    1 GeOW un MGS4 ağırlığında oyun olabilmesi için 10 Tane GeOW u üst üste koymamız gerek, GeOW un MGS kıvamına girmesi için 40 fırın ekmek Milyon kilometre yol alması gerek
    Ps3 Exclusive oyunları diyorum başka bir şey demiyorum ben sana
    Ayrıca grafik olarak fark var Xbox daha Uncharted kalitesinde oyun sunamadı size ! Yanlışmı biliyorum :)

ps 2 aldığımda 8 ay içinde 5 tane orjinal kol kırıldı kullanılmaz hale gedi aşındı.şimdi 8 aydır xbox 360 kullanıyorum 2 tane pad de sapasağlam.objektif yorum yaptım görüşlerim bunlar hemen atlamasan sazan gibi.bana görede mgs 4 o kadar abartılacak bi oyun değil.zaten şu sıralar o kadar oyun bolluğu varken o olmasa nolur?? ne zaman fark oldu.geçen gün tanıdık cd ciye gittim.2 tane aynı lcd ekranda aynı oyunu test ediyolardı.xbox ın kinin önde olduğunu herkes gördü.(olay moskovada oluyo) orda acayip oyun manyakları var kime sorsan xbox 360 diyo.konsol almaya gittiğimde hagisini alacağıma karar vermemiştim ordakiler kesinlikle xbox 360 dedi hakikatende öyle.senin bu bölümde ne işin var ounda merak ediyorum.gitsene kendi ps bölümüne.olay çıakrıyosun buraya gelip.bidahaki yorumumda sayende banlanacam.boşa uğraşma satışlardada önde kalitedede önde (tek osun 3k o da her konsolda olmuyo)

• o diil de 3D hologram olayi beni benden aldi. o zaman bi sonraki nesil konsollarda oramiza buramiza bi takim kablolar baglayip, gozluk, kask wesaire takip direk sanal ortamlara akabiliriz. virtual yakinlasmalar filan bile olabilir. neden olmasin. teknol cok hizli gelisiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani666 -- 9 Temmuz 2008; 12:35:25 >
  • İşte X720 ile yapabileceklerinize bi örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 9 Temmuz 2008; 12:29:51 >
  • arkadaşlar şuanlık xbox 720 diye bir cihaz cıkacağını sanmıyorum nedenmi xbox 360 ve ps3 hala kendisi arasında bi savaşta ms gider yeni bir konsol yaparsa savaşı kaybetmiş olur .BİRDE MADDİE arkadaş ps3 koluna dandik diyor ve ps2 de kolların heb bozuldu söylemiş ben buna YALAN derim başaka bişi demem 8 yıldır ps1 kolu kullandım tıkdemedi ve 4 yıldır ps2 kolu kullandım tık demedi HERALDE MADDİE ARKADAŞA TEKKEN DE DAYAK YİĞİNCE KOLU DUVARA FİLAN FIRLATIYOR
    HERNEYSE HERKEZE KOLAY GELSİN SAYGILAR VE SEVGİLERİM
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MHos

quote:

satışlarda xbox 360 önde hala..grafiksel karşılaştırmalar da üstünlük yok.(bazılarında xbox önde bazılarında ps kimse net bişey söyleyemez.) xbox 30 ın sahte oyun avantajı var.live da daha üstün biçok kişiye göre.3k büyük bi sorun o kesin ama yavaş yavaş yok oluyo.makina biraz sesli çalışıyo o da dezavantaj.ama gamepad ler kesnilikle daha iyi.ps 3 ünkiler hem çok dandik hem çok hafif zor oluyo hafifliği.bana göre ps3 ün şekli daha güzel hakikaten.(tamamen objektif bi şekilde yazıyorum)oyunlara gelince gerçekten mgs 4 ü oynamak isterdim.büyük bi eksiklik o.ama geow da onun kadar önemli ve ps ciler için büyük eksiklik.gt 4 umrumda bile değil.zaten forza 2,gtr 5 ,td unlimited,burnout paradise yetiyo.yazacaklarım bu kadar benim görüşlerim.

Ps3 ün pad i dandik öylemi
    Gt4 ü bizde geçtik şuan Gt5 var
    GeOW eksiklik falan değil Pc de o oyun var ama yüzüne bakan yok maalesef :)
    1 GeOW un MGS4 ağırlığında oyun olabilmesi için 10 Tane GeOW u üst üste koymamız gerek, GeOW un MGS kıvamına girmesi için 40 fırın ekmek Milyon kilometre yol alması gerek
    Ps3 Exclusive oyunları diyorum başka bir şey demiyorum ben sana
    Ayrıca grafik olarak fark var Xbox daha Uncharted kalitesinde oyun sunamadı size ! Yanlışmı biliyorum :)

ps 2 aldığımda 8 ay içinde 5 tane orjinal kol kırıldı kullanılmaz hale gedi aşındı.şimdi 8 aydır xbox 360 kullanıyorum 2 tane pad de sapasağlam.objektif yorum yaptım görüşlerim bunlar hemen atlamasan sazan gibi.bana görede mgs 4 o kadar abartılacak bi oyun değil.zaten şu sıralar o kadar oyun bolluğu varken o olmasa nolur?? ne zaman fark oldu.geçen gün tanıdık cd ciye gittim.2 tane aynı lcd ekranda aynı oyunu test ediyolardı.xbox ın kinin önde olduğunu herkes gördü.(olay moskovada oluyo) orda acayip oyun manyakları var kime sorsan xbox 360 diyo.konsol almaya gittiğimde hagisini alacağıma karar vermemiştim ordakiler kesinlikle xbox 360 dedi hakikatende öyle.senin bu bölümde ne işin var ounda merak ediyorum.gitsene kendi ps bölümüne.olay çıakrıyosun buraya gelip.bidahaki yorumumda sayende banlanacam.boşa uğraşma satışlardada önde kalitedede önde (tek osun 3k o da her konsolda olmuyo)

1997 den beri aralıksız PlayStation kullanıcısıyım yaşım 27 ve 1 Tane Joypad bozamadım
    günlük oyun sürem minimum 1 maximum 3-7 saat arası

• Bunlara evet diyin geçin. Bu arkadaşlar kavga çıksa da seyretsek modundalar zaten kendi de söylemiş. Yaprak kıprdamıyo biraz taciz edeyim de kavga çıksın diye. Dediğim gibi kafayı sallayın arbade çıkmayınca bir süre sonra sıkılır giderler zaten.
  • valla hologram faln bi yaparlarsa ama konsol dünyası uçarr
  • hologram olayı xbox ın 3. nesilinde olacagını sanmıyorum hatta 4. nesilinde bile belki bir ihtimal olabilir
  • biraz uçma olacaktır belki ama düşünsenize tepegöz gibi duvara ekranı yansıtsa xbox kendi özelliği ile tabi yeni nesil teknolojiler ile monitörler tvlere gerek kalmaz
  • ps3 e o 8 cekirdek bence fazla omrunun sonuna kadar 8 de 8 kullanamayacak bu firmalar yuzunden..o yuzden 4 e kadar ancak gider..diğeri 4 u de birbirlerine bakar durur...
  • Hologram mı
  • yalanın daniskası, ben o tasarımı başka bi yerimle çizsem daha iyisini çizerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

ps3 e o 8 cekirdek bence fazla omrunun sonuna kadar 8 de 8 kullanamayacak bu firmalar yuzunden..o yuzden 4 e kadar ancak gider..diğeri 4 u de birbirlerine bakar durur...

Bencede o 4 lü okey çevirir içerde
  • benim anlamadigim bisy var o 8 tane cekirdek xbox 360dan ii ok ama o 8 tanesini nasil kullanicak yani ole bi oyun 6-7 yil icinde kesi cikmaz ciksada ps3e cikmaz nedenmi ps3 256mb video 256 da ram die ayirmis 256mb video nereye yeter yani bosuna ps3 almaya degmez ama benim istedigim oyunlar ps3e exclusive oyunlar derseniz o baska mesele
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

benim anlamadigim bisy var o 8 tane cekirdek xbox 360dan ii ok ama o 8 tanesini nasil kullanicak yani ole bi oyun 6-7 yil icinde kesi cikmaz ciksada ps3e cikmaz nedenmi ps3 256mb video 256 da ram die ayirmis 256mb video nereye yeter yani bosuna ps3 almaya degmez ama benim istedigim oyunlar ps3e exclusive oyunlar derseniz o baska mesele

Sen nededin şimdi forum karışacak ps3 te 256 mb ram yetmez dedi arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

quote:

ps3 e o 8 cekirdek bence fazla omrunun sonuna kadar 8 de 8 kullanamayacak bu firmalar yuzunden..o yuzden 4 e kadar ancak gider..diğeri 4 u de birbirlerine bakar durur...

• işte xbox 720 ilk başlıkta verilen resim ile bu resim ortalarda dolaşıyor ikiside fake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 14 Temmuz 2008; 16:56:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

quote:

okey çeviren 4 lülerden birisi, iş üzerindeki 4 lüden birini görüp;

"oha lan baksana nasıl işledi kodları aboo"
    okey masasındaki diğeri kafasına şaplak atıp "sus lan dön oyuna sıra sende"
    "tamam abi bi dur yaa"

• muhahah hologram mı bi haber uydurmasyon olur da bu kadar olmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.