Şimdi Ara

xbox 720 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hologram olur mu olmaz mı bilmemde o kadar zor bir şey değil. Aranızdan yaşı olanlar hatırlar bundan taaa 15 yıl önce Fame City vardı galleria'da. Oradaki bir jetonlu oyun konsolu hologram görüntülerden oluşuyordu tamamen. Yani teknik olarak çokda inanılmaz değil. Ancak yaparlar mı bilmiyorum. Olursa ne kadar tutar oda malum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikus77

Arkadaşlar hologram olur mu olmaz mı bilmemde o kadar zor bir şey değil. Aranızdan yaşı olanlar hatırlar bundan taaa 15 yıl önce Fame City vardı galleria'da. Oradaki bir jetonlu oyun konsolu hologram görüntülerden oluşuyordu tamamen. Yani teknik olarak çokda inanılmaz değil. Ancak yaparlar mı bilmiyorum. Olursa ne kadar tutar oda malum.

evet hatırladım hatta "golden exe" oyunumu ne vardı hologram olarak oynuyamamıştım ama gördüklerimden son derece etkilenmiştim..
  • Golden axe'ın holosunu hatırlamıyorum ama vardıysa hakkaten kaçırmışım bombayı. Klasiklerin babasıydı. Konuyla alakasız ama neyse. Akşam evde bi oyniim ya canım çekti
  • üatünde durdukları tasarıma bak berbat bune yaw.böle olursa şekli yüzünden almam
  • Biri fake bi resim hazırlar, başka biri 3d hologram olacakmış diye desteksiz sallar...

insanlar da bunları sayfalarca tartışır.

Arkadaşlar lütfen forumumuzda böyle gereksiz konular açmayalım. tamamen uydurma bir haber için hem forumu kirletmeyelim hem de sayfalarca yazı döşemeyelim... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Temmuz 2008; 16:49:22 >
  • Nereden biliyorsun fake olduğunu? Ayrıca bu sadece tartışma değil iletişim forumu. İnsanlar bazı konularda geyikte yapabilir gerçek olmasa bile. Girmezsin topiğe ilgini çekmediyse olur biter. Buradaki insanlar belki bu konu üzerinde konuşmak istiyor, başkalarının konuşmak istediği konular birilerine göre belirlenecek değil herhalde. Aksi takdirde forum olmaz bunun adı. Neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikus77 -- 8 Temmuz 2008; 16:55:01 >
  • Hologram olacak

Elektrik yakmayacak

Makine ısınmayacak aksine vantilatör işlevi görüp sıcaklarda serinlememizi sağlayacak

Sular kesilmeyecek

Şehrazat 1 ytl olacak

Bunlar olacakmış xbox 720'de

Kaynak

(Kaynak yazısına tıklamaya çalışanlar yoktur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Temmuz 2008; 16:53:48 >

• Sen bekle,

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

@Jago

Arkadaşım ps3 tam gücünü versin ondan sonra yeni yenil düşünülem diyorsun doğru katılıyorum sana

Ps4 10 sene sonra çıkacak ise o süre farzında pc ps3 ü ezip ezip geçecektir pc için 10 sene demek çok şey ifade ediyor ,piyasada 2 sene önceki ekran kartlarını düşünün birde şimdikilerini.Bu hızla 10 sene sonraya bile kalmaz pc de 3D köpek izleriz.

Anlaşılan ps4 beklenmez biz Xbox 720 bekleyelim en iyisi

• PS4 10 sene sonra çıksın yani 2017'de de SONY kendi eliyle Playstation markasını tamamen bitirsin. Sony'de çalışan mühendislerin ne düşündüğünün hiç bir önemi yok çünkü piyasayı Sony'de çalışan mühendisler yönlendirmiyor. Bir önceki nesil farklıydı şimdi farklı. O zaman piyasanın lideri ezici bir üstünlükle Ps2'nin yani Sony'nin elindeydi. Zaten ona güvenip ps3'ü çıkartmakta bu kadar geciktiler. Sony 10 sene bekleyebilir ama önemli olan rakipleri bekleyecek mi? Eğer Microsoft 2011-2012 yılında şu anki Ps3'den kat kat kaliteli bir cihaz çıkartırsa Sony isterse 10 değil 20 sene beklesin ne çıkar?

Siz piyasanın durun bakalım önce PS3'ün bir gücünü görelim diye bekleyeceğini mi düşünüyorsunuz? Hadi sizin düşünmeniz önemli değil de Sony'de böyle düşünüyorsa yandı gülüm keten helva!

• quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Hologram olacak

Elektrik yakmayacak

Makine ısınmayacak aksine vantilatör işlevi görüp sıcaklarda serinlememizi sağlayacak

Sular kesilmeyecek

Şehrazat 1 ytl olacak

Bunlar olacakmış xbox 720'de

Kaynak

(Kaynak yazısına tıklamaya çalışanlar yoktur inşallah

Çok fırlamasın Kaka

• MS geliştirse geliştirse 3Kırmızıyı geliştirir, peki nasıl olur bu iş;

Önce yeşil tamam geç, Sonra sarı ışık Hazır ol, Sonra Kırmızı, ÇÖPPPPPP........ En büyük yenilik 3K gelmeden önce gelicek uyarı ışıklarının renkleri olur,

Siz daha PS3' ün ne olduğu hakkında bişey bilmeden sallıyosunuz böle işkembeden, değil 3-5 yıl 10 yıl yetmez SONY'e yetişmesi MS' un

Her iki konsoluda kullanıyoruz kalite farkını, göre göre, oynaya, oynaya görüyoruz,

quote:

Orjinalden alıntı: durin
    ama önemli olan rakipleri bekleyecek mi? Eğer Microsoft 2011-2012 yılında şu anki Ps3'den kat kat kaliteli bir cihaz çıkartırsa Sony isterse 10 değil 20 sene beklesin ne çıkar?

Siz piyasanın durun bakalım önce PS3'ün bir gücünü görelim diye bekleyeceğini mi düşünüyorsunuz? Hadi sizin düşünmeniz önemli değil de Sony'de böyle düşünüyorsa yandı gülüm keten helva!

• Anlamadım bana mı gülüyosun yoksa kendi yazdıklarına mı?

Hadi seninle senin seviyene inmeden konuşmaya çalışayım.

110 milyondan fazla satımış PS2 gibi müthiş bir cihazın ertesinde çıkan, muazzam bir mirasın üzerine konan Ps3 için, çıkmasından neredeyse 2 sene geçmiş olmasına ve en büyük rakibinin 3K gibi ölümcül bir hataya sahip olmasına rağmen hala durun bekleyin gücünü gösterecek, çok muhteşem olacak deniyorsa bana sorarsan asıl gülünecek olan şey budur. Bu durumu Sony'nin çok iyi analiz etmesi lazım, eğer onlar da tıpkı sizler gibi MS nedir yahu daha onların bize yetişmesi için 10 sene var diye düşünüyolarsa Playstation 3 markası Kutaragi gibi daha çok babasını kaybeder.
  • Microsoft un yeni nesilde kesinlikle sorunlu konsol üretmeycektir, x360 ile yandılar zaten 3k yüzünden bu sebeple bir sürü tetbirler alacaklardır, sütten ağzım yandı soğurdu üfleyerek içiyorum misal.

Hadi microsoft senden 3 4 sene içerisinde yeni bir konsol çıkartmanı bekliyoruz ,senden sonra peşinden illaki geleceklerdir mecburlar sonuçta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 8 Temmuz 2008; 19:01:10 >
  • önümüzdeki 1-2 sene içerisinde 8 çekirdekli masaüstü işlemcileri, 4 çekirdekli laptoplar zaten sıradan şeyler olacak.. konu teknoloji olunca kimse kesin birşey diyemez bana göre. şimdilik sadece çekirdek sayısına, mhz'ye bakıyorsunuz ama değişen tek şey işlemcilerin sayısı ve hızlar değil. örnek vermek gerekirse, istediği kadar güçlü olsun directx8 uyumlu bir ekran kartı şu anda bir işe yarıyormu?
  • MGS 4 / GRan Turismo 5 diyorum sana başkada bişey de-mi-yo-rum,
  • daha öncede yazdım ama ridvan1903 e katılıyorum ps3 daha kendini gösteremedi 2009-10 yıllarında çıkış yakalayabilir MS yerinde olsam kontra atak yaparım 2010-11 gibi çıkarırım yeni sorunsuz bir konsolu ps3 biter o zamn (tabi şu resimdeki gibi çıkarsa yandık )
  • bende sana gears of war-gears of war 2 diyorum başka bişey demiyorum.
  • Jago dostum 2 konsolunda kendine has oyunları var ama şu an ps3 alınmaz gibi ? yani fiyatlara baksana 500 ytl olsun ok ama 650 den ucuz yok x360 elit alırım daha iyi hem oyunlarıda ucuz (bedava d..load)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 8 Temmuz 2008; 18:12:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddie

bende sana gears of war-gears of war 2 diyorum başka bişey demiyorum.

bende sana katiliyorum
  • harbi bomba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.