Şimdi Ara

Xbox'a dönüş ve yazılımını güncelleme.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir süredir - bir iki sene falan- xbox'umu kullanmıyordum ve haliyle fw'si falan çok eskide kaldı. Bu aralar onu yenileyeyim de tekrar oynayayım diyorum fakat piyasadan çok uzak kaldığım için ne fw'ler çıktı neler yapılıyor falan bilemiyorum. Google'da aratabilirdim fakat ben ülkemizdeki durumu merak ediyorum, o yüzden burada sorayım dedim.

Forumda arattığımda rgh, jtag gibi şeyler gördüm fakat ne olduklarını anlayamadım. Rica etsem bunlar nedir, bu aralar ne fw yapılıyor, ne tercih ediliyor ve tabi ki nerede yaptırabilirim, kısaca bahsedebilir misiniz?

Konsol zaten banlı ve multiplayer oynamak gibi bir hevesim yok o yüzden onları gözardı edebilirsiniz.

Teşekkürler.

• hocam bu tür konular yasak olduğu için yazamıyorum. çok kez ceza aldım .

araştırır isen cevapları bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasak mı? Ben diğer başlıklarda insanların gönlünce bunlardan bahsettiğini, konuştuğunu gördüm o yüzden sorun olmayacağını düşündüm. Sonuçta aletin kendisi resmi olarak ülkemizde değil bile.

Neyse, kusura bakmayın o zaman. Bu arada mesajlarınızı PM'den de iletebilirsiniz. Memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black isle

Yasak mı? Ben diğer başlıklarda insanların gönlünce bunlardan bahsettiğini, konuştuğunu gördüm o yüzden sorun olmayacağını düşündüm. Sonuçta aletin kendisi resmi olarak ülkemizde değil bile.

Neyse, kusura bakmayın o zaman. Bu arada mesajlarınızı PM'den de iletebilirsiniz. Memnun olurum.

istersen birdaha düsün. burdan ve burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

quote:

Orijinalden alıntı: black isle

Yasak mı? Ben diğer başlıklarda insanların gönlünce bunlardan bahsettiğini, konuştuğunu gördüm o yüzden sorun olmayacağını düşündüm. Sonuçta aletin kendisi resmi olarak ülkemizde değil bile.

istersen birdaha düsün. burdan ve burdan

Yahu daha dün-bugün olmuş şeyi sanki ne zamandır varolan birşeymiş gibi vermişsin kardeş Yıllardır hep çıktı böyle haberler sonra hiçbirşey olmadı o yüzden ben bu seferkine de inanmamıştım fakat gerçekten gelmişse nihayet, ne diyelim, hayırlı olsun cümlemize

Bu arada sorumla ilgili yardımcı olmak isteyen arkadaşlar PM'den bi mesaj sallayabilirler, minnettar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black isle -- 9 Kasım 2012; 18:12:04 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 10 Kasım 2012; 18:06:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.