Bildirim
Xbox a oyun yükleyip silmek sıkıntı yaratır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hiçbir şey olmaz ama neden tekrar silip kuruyorsun onu anlamadım? -
Hafızası dolarsa diye böyle yapıyorum. Aynı oyunu yükleyip silip tekrar yüklemiyorum. Bir oyunu yükleyip bitirip siliyorum. Sonra oynamadığım farklı bir oyunu yükleyip silsem buda böyle devam etse bir zararı olur mu diye sormuştum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her HDD zamanla bozulur ama bitirdiğin oyunu tabii ki sileceksin yer açmak için, istediğin gibi yapmaya devam et. -
Hdd yi direk görüyor mu konsol? Ayrıca yavaşlatma vb bir sorun yaratıyor mu? Saygılar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Başarılı olmuş, teşekkür ederim ilgin için 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dolarsa harici diske kurarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Şahsen Eski Laptoptan Çıkan HDD yi İnternetten 35TL aldığım USB 3.0 2.5inc lik Harici Disk kutusuna takıp kullanıyorum çok fazla oyun sildim yükledim yıllardır 200 falan toplamda Dijital arşivim herhangi sıkıntı olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuROCK 23 -- 30 Mayıs 2018; 5:17:17 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X