Şimdi Ara

Xbox'a xfps alsam rahat edermiyim.Kullanalar varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox 360 a xfps alsam rahat oynayabilirmiyim call of duty i falan ve ps3 de uyumlumudur?

• bence kesinlike böyle bir cihaz düşünme bende ilk aldıgımda çok araştırdım bu cihazları sana mouse keyfini yaşatmıyor yabancı forumlarda okudugum kadar alanlardan pişman olanlarda var

tavsiye etmem xbox gamepad zaten fps'te üstüne yok.. en başta biraz zorlanırsın ama alıştıgında süper olur hiç merak etme.

birde ps3 ayrı - xbox'sa ayrı alman lazım yani anlayacagın yaş iş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 8 Haziran 2010; 16:01:48 >
  • Xbox 360'ın gamepad'i FPS oyunlarında mükemmel bir performans sergiliyor böyle bir cihaza hiç gerek yok ayrıca bildiğim kadarıyla Pc'deki mouse performansını sunmuyor.
  • pcdeki mouse gibi olmuyor. performansi cok dusuk. kisaca hicbi ise yaramayan bi alet. bosuna para verilmez hele ki dunyanin en ergonomik gamepadi xbox360 dayken. zaten klavye mouse devri coktan bitti
  • hocam aynısı gibi olmuyor sens. ayarı bıraz dusuk oluyormus zevk almayabılırsın
  • Xbox pad i sahiden çok beğeniyorum ama biliyorumki milyon saat oynasam bile mouse klavye ikilisi kadar güzel fps oynayamam. Sırf bu yüzden beğenmeme rağmen bir çok fps oyununu oynamıyorum. Hele havada giderken terse dönüp rakibi vurup tekrar geri dönme gibi hareketleri yapmak mümkün değil ayrıca rakip eğer dibime girmişse ne yapacağımı şaşırıyorum:)
    Zamanında .:BBR:. de dahil bir kaç arkadaşa danıştım dandik dediler ve almadım(neden dandik olduğunu anlamış bile değilim)
  • Bende şu an bir adette ps3 aldım online oyun için. Ama xbox padten sonra bir zor geliyor. Özellikle fps için acı çekiyorum. Birde alışmışım sol tarafta olmasına. God of war 3 oynuyorum bana X e bas diyo ben gidiyorum Kareye basıyorum. Tam bi rezaletti ilk 2-3 gün =) Sorunun cevabına gelincede mantıken düşününce mouse'u sağ pad gibi algılayacak cihaz. Sana mouse'un hassasiyetini kesinlikle veremiyecektir. Fakat bir dönem livedan gow2 oynadığımda bazı insanların inanılmaz derecede klavye ve mouse ile oynadığına inanıyordum =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.