Şimdi Ara

xbox alacağım.tavsiyeniz önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın sipariş vereceğim istanbul' dan inşallah ertesi gün elime ulaşacak ancak daha ne sipariş vereceğime karar veremedim.
    xbox 360 s almaya karar verdim ancak 250gb' lık paketinimi alayim yoksa 4gb' lık paketi ve yanında kinect mi alayim karar veremedim. aralarında 140 lira fiyat farkı var. kinecti araştırdım çok güzel bir teknoloji ancak genelde tek başıma olacağım için kinect' te oynayacağım oyunlardan kısa süre sonra sıkılacağımı düşünüyorum.dediğim gibi çok kararsız kaldım, kinect' te elimde olmasa fena olmaz diye düşünüyorum.öte yandan 2 seçenektede kutudan oyun çıkmıyor, birde oyuna masraf yapacağım. siz olsanız hangisini alırdınız?sebeplerinide söylerseniz sevinirim

• hocam bence kinect bundle 250gb al. emin ol hdd ye ihtiyacın olacak. hocam kinect şimdiki oyunlar ile sınırlı kalmayacak. ayrıca menü ve video kontrollerinde bile işe yarıyor. arkadaşlarını çağırdığında da eğlence katlanır.
  • Bende geçen haftasonu 250 gb olanını aldım. Aynı soruyu bende soruyordum kendime ama şu an pişman değilim. Oyunların ücretsiz yüklenen eklentileri oluyor. O nedenle 250 gb herzaman için ihtiyaç Yalnız makineyi aldığında kayıt lokasyon olaylarını iyi araştır adres alacağın ülkeyi iyi seç :)
  • Bencede 250 gb al. Ama kinect alma bence acelesi yok henüz çok fazla oyun yok. İlerde alırsın onuda
  • arkadaslar bende x-box almaya karar verdim de ben de tam bunu soracaktım.x-box360 250gb ile 4gb arasında kapasite dışında bi fark var mı, artısı olur, bir de oyunlarını orjinal almak zorunda mıyız?
  • hocam orjinal oynamayacaksan jasper elite al. slim mlim uğraşma.
  • acıkcası bir kampanya vardı da ben yurt dısından getirmyi düşünüyordum xbox360 250gb ile kopya oyun oynamayamaz mıyım ya da ne tarz bir zoluğu olur jasper elite arasında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.