Şimdi Ara

xbox alırken...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bi yıl kadar önce ps3üm vardı, ama oyunlar çok pahalı olduğundan sattım. Şimdi xbox alayım diyorum (hatta forumdan ikinci el muhtemelen) ama fw varken bir de jtag olayı çıkmış. Biraz araştırdım ama çok da düzgün bir bilgi bulamadım, sonuçta FW 5-10 liralık oyunları opynamama imkan tanıyor, jtag da ne ola ki? :)
    Bİr de jasper boardlu almam lazım sanırm, ama alırken 3k görmüş olma ihtimali e bilmemne hatası gibi durumlar dışında dikkat etmem gereken başka birşey var mı?

• Hocam jtag olayını bende tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla hdd'ye attığın oyunları ik açarken oyun içinde olmalı jtagda oyunu takmadan çalıştırma gibi özelikler var ama emin değilim sözüme güvenme jasper boarlı nerdeyse hiç denebilcek kadar az 3k görüyo ki sen alırken 3k olma riskinden bahsediyorsun alıcaksan xbox360 slim al gold pc'den 599 liraya onla 3k tarihe karıştı ama fw atılabiliyor mu onu bilmem biraz araştır
  • jtag aletin içini dışını, heryerini kurcalayıp, korsanın dibine vruabildiğin bir hacking işlemidir
    ne işe yarar dersen, live'da para ile yayınlanan her içeriği internetten indirip, hdd'ye arıp bedava olarak atıp kullanabilirsin
    yine hdd'nin içine direk dvd yazdırmadan sadece oyunun iso'sunu atıp oynayabilirsin
    vs vs gibi bir takım yasal olmayan çirkin işlemler
    yanlız her makinaya jtag yapılamaz
    belirli bir dashboard versiyonunu altında olması gerekiyor

son olarak da bana kalırsa ikinci el xbox alınmaz
  • o zaman iyiymiş byaa, fakat nasıl anlıcaz jtag yapılıp yapılamayacağını? üretim tarihi yeterli mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad
    18 yıl önce açıldı
    ps3 ve xbox 360
    17 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.