Bildirim
XBOX ARCADE - 499 TL - ELECTROWORLD
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilgilendirme için teşekkürler fiyat kıza zamanlı kampanya fiyatımı yoksa normal fiyatmı? -
kampanya broşüründe olmadığına göre normal fiyat galiba -
Kaç yıl garanti.Piyasada 6ay garanti ile 420TL bildiğiniz gibi. -
en son saturnde 399 TL idi. Hemde 2-3 hafta önce gitmiştim. -
arkadaslar fiyatlar hala gecerli stoklarıda var ama getiren firması aral degıl maksa diye bir firma -
bence o fiyata arcade alana kadar kangurumda elite var 589a o daha mantıklı hiç değilse hdd olur
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=12518350&shopCategoryId=22382&isSearchResult=true -
quote:
Orijinalden alıntı: goku2
en son saturnde 399 TL idi. Hemde 2-3 hafta önce gitmiştim.
türkiyede saturn var mı? varsa hangi illerde -
quote:
Orijinalden alıntı: Vulva Kadir
quote:
Orijinalden alıntı: goku2
en son saturnde 399 TL idi. Hemde 2-3 hafta önce gitmiştim.
türkiyede saturn var mı? varsa hangi illerde
İstanbul'da, Bayrampaşa Forum İstanbul'da var. Diğer illerde nerede var bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Temmuz 2010; 23:26:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: impostor
bence o fiyata arcade alana kadar kangurumda elite var 589a o daha mantıklı hiç değilse hdd olur
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=12518350&shopCategoryId=22382&isSearchResult=true
Fiyat gerçekten çok iyi.
-
orjinal kullanıcaklar için kangurum bayağı iyi ama alıp fw attırmanızı tavsiye etmem fw li kullanılacaksa en iyisi dükkanlardan almak onlar bir sene de garanti veriyorlar. -
Güzel güzel düşsün fiyatı bi arcade kapatmam lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X