Şimdi Ara

Xbox bölümünün bitmesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu çıktı bu çıktı gibi kelimeler yasak olduğu sürece malesef XBOX bölümü ölü kalacaktır. Veya bolcana oyun haberi girilmesi gerekiyor ama onu yapacak biri lazım. ^_^
  • enteresan bir şekilde aynı başlık durumunu benzeri şekilde bende açmışmıştım forumun berbatlığı nedeniyle 4-5 kişinin cevabından sonra konu kilitlendi...şimdi neyseki kilitlenmedi.yöneticilerde ilerleme var..buda birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

yeni aklıma geldi.. şöyle bir başlık açılabilir sanırım
    -- xbx sahibi yeni arkadaşların bölümü
    ya da
    -- acemi xbxçılara özel
    gibi...

bu tür başlıklar bence diğer başlıkların seviyesini arttırabilir..
    denenmediyse bence denenmeli..
    böylece klas farkı ortaya hemen cıkar:)
    ya da bazı absurd başlık açanlar bu şekilde sadece o bölüme girebilir.
    böyle de yetkilendirilebilir sanırım bir kullanıcı...
    ne dersiniz ??

aslında mantıklı bi düşünce, fakat bilgili arkadaşlar o başlıklara göz gezdirip yardımcı olabilecekler mi o da var:)

bu bölümler zaten mevcut sabit olarak en üstte...

var ama bilene var.. örneğin bu foruma ''ilk giren yaşıda ufak sayılabilecek bir kişi varsayalım..'' o kişi o başlığı bulana kadar diğer başlıklara yazarak forumu perişan eder.
    bence o var olan başlıklar dahada büyültülmeli... o başlığa yazı yazanlar kendilerini büyük görmeli
    ama bilir kişi sayılabilecek arkadaşlar şekil olarak küçük puntolu başlıklar açmalı:) yani aslında küçükleri bayram şekeriyle kandırma gibi bişi.. ama o açılan bölümde devamlı calışacak bir kaç tane arkadaş lazım..
    denensin yani bence fark eder.. etmesse daha cok fikir var olmadı yenilerinide buluruz.. ama forum uyelik sistemi bence bu dediklerimizide destekleyemeyebilir.. - o da ayrı bi durum:)-

• hatta denemelik belli bir yaş grubuna ait ps forumunda gördüğüm bir başlık tarzını deneyebiliriz.
    25+ yaş oyuncular kulubu -xbox360- gibi
    deneyelim bakalım ne olucak:)
  • önemli bir eksiği daha yazayım:
    fifa ve pes forumu cidden netbugun ekranında büyük yer kaplıyor oysa hiç gerek yok o başlığın ''alt başlıklarını'' göstermeye tek bir başlıkta toplansaymış göze daha fazla hitap ederdi.
  • Ya kusura bakmayın atlıycam ben ilkokulluyum daha hepiniz benden büyüksünüz
    Ama bende en azından fanboy veya dakka başı "öğrenciyim para yok" demiyorum. 1 yıl okul kantininden birşey yemedim oyun aldım
    Birde gerçekten buraya bakan sayısı azaldı.
  • Buraya kim paylaşım yapıyorsa bir bir soğutuldu, banlandı.KAKA olsun, RED LORDH CHE olsun, siyahbalık olsun, anLcbN olsun, Miex, Joseph Stalin olsun vs daha bir çok arkadaşımız forumdan bir şekilde uzaklaştırıldı, soğutuldu.Bir de sonsuz derecede saygı duysamda Bölümsonucanavarı da buna sebep olmuştur çünkü bir ara bütün oyun ana konularını siliyordu ve konu açan üye ile tartışmalar çıkıyordu.Artık çerezlik bir yer haline geldi.Buranın altın çağı 2008-2009 seneleridir bana göre.Ha unutmadan sky_walker nickinde bir yöneticimiz vardı.Ben onun gibi yönetici daha bu forumda görmedim.Özletti kendini uğrasa buralara keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze
    Buraya kim paylaşım yapıyorsa bir bir soğutuldu, banlandı.KAKA olsun, RED LORDH CHE olsun, siyahbalık olsun, anLcbN olsun, Miex, Joseph Stalin olsun vs daha bir çok arkadaşımız forumdan bir şekilde uzaklaştırıldı, soğutuldu.Bir de sonsuz derecede saygı duysamda Bölümsonucanavarı da buna sebep olmuştur çünkü bir ara bütün oyun ana konularını siliyordu ve konu açan üye ile tartışmalar çıkıyordu.Artık çerezlik bir yer haline geldi.Buranın altın çağı 2008-2009 seneleridir bana göre.Ha unutmadan sky_walker nickinde bir yöneticimiz vardı.Ben onun gibi yönetici daha bu forumda görmedim.Özletti kendini uğrasa buralara keşke

%100 katiliyorum,oncede "KAKA" her oyunun ana basligini acardi,"miex" muhabbeti acardi "Sony_55" onu gorunce o da katilir tartisma cikardi bolum canlanirdi sindi ne kaka ne miex ne de digerleri burda

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

hatta denemelik belli bir yaş grubuna ait ps forumunda gördüğüm bir başlık tarzını deneyebiliriz.
    25+ yaş oyuncular kulubu -xbox360- gibi
    deneyelim bakalım ne olucak:)

tühh ben daha 1 sene 3 ay sonra 25 olucam sizin bu gruba giremiycem...
    ps forumunda evli ps kullanıcıları var xbox forumu olarak biz daha atak davranalım ve
    evli kullanıcılar
    dul ve yetim kullanıcılar
    izdivaç arayışlarında olan kullancılar
    orta terk kullanıcılar
    askerlik yüzünden iş bulamayan kullanıcılar
    menapozdaki kullanıcılar...gibi.
  • Forumun eski havası olmasada bu forumu yine o havaya sokacak olan üyeler ve yöneticilerdir.

Ben bu konuyu çok mantıklı buluyorum bence burada bazı kararlar alınmalı, üyelerden ne gibi istekleri oldukları sorulmalı vs...
  • açılan saçma sapan başlıklardan sonra bende girmemeye başladım eskisi kadar
    bölüme giriyorum ne bir oyun başlığı, ne bir haber var
    ilk sayfayı safi yardım live'a nasıl girerim, live nasıl alırım tarzı konulardan ibaret
  • slim alsam ne olur, jasper 3k verirmi, e74 eyvah, hangi oyunları alayım, kinect alammı, hiç kimse kızmasın vs gibi konular açılmazsa çok güzel olacak da nasıl olacak o iş.
  • Ya bu kadar dertli adam varda niye bu olması gerek diyen yok soru sorun çok ama çözüm yok
  • eski üyeler geri dönmeyeceği için bu saatten sonra çözümü yok,playstation bölümü almış başını gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 16 Mart 2011; 16:02:06 >
  • GOW3 Gelince şenlenir ortalık o zamana kadar sessizlik devam eder.....
  • Durumu sadece eski üyelerin gitmesine bağlamamak lazım,onları nelerin kaçırdığını da araştırmak lazım...

Sorun açılan konularda değil,bence sorun;insanların yozlaşması,garipleşmesi.Açılan konulara o kadar gereksiz şeyler yazılıyor ki...dalga geçmeler,bilmişlik taslamalar,tepeden bakmalar,kavgalar...eskiden de tartışma olurdu ama iyi-kötü seviye korunur,BİLGİ PAYLAŞIMI yapılmaya çalışılırdı.Bilgiyi kabul ettirme yarışı vardı,şimdi ki gibi ona giydireyim,buna sokayım tribinde değildi kimse...

Bunun sebeblerini yöneticiler otursun düşünsün,çözümünü bulsun...
  • Geçen sene ve hatta bir önceki seneden beri xbox bölümü malesef sistematik olarak 5-6 kişi tarafından sabote edilmiştir.Yazdığımız her mesajı açtığımız her konuya bu insanlar girip konuyu sürekli olarak başka yönlere çekip işi Ps3 -xbox kavgasına çevirmişlerdir. Sürekli bir kıyaslama olayına girmişlerdir. Burada açtığımız en ufak haber amaçlı bir başlığa girip bile daha iyisi bizde var mantığıyla sürekli bir tartışma ortamı yaratıp tüm başlık altındaki yazılan mesajların silinmesine açılan konuların kitlenmesine sebep olmuşlardır. İnsanlar küstürülmüş veya böyle kişilerle uğraşmaktan bıkıp başka forumlara gitmişlerdir. Bu forumun bu hale gelmesinde gereken önlemleri almayıp bu kişilere göz yuman adminlerin büyük payları vardır. Bunlar benim şahsi fikirlerimdir kimse alınmasın.
    Şu anda bile forumda sadece doğru dürüst bir başlık altında arkadaşlarımız arasında yazışmamıza ramen o başlık bile sürekli monitoring edilmekte, en ufak bir üslubumuz şikayet edilmekte ve hatta hakkımızda ve o başlık altında yaptıklarımız hakkında sürekli orarak ps3 bölümünde çeşitli başlıklar açılmaktadır. En çok üzüldüğüm bir diğer husus ise insanlar foruma yeni katılan yaşları genç yeni konsol kullanıcısı arkadaşlara sırf bir firmanın hayranı oldukları için subjektif olarak yanlış ve yanlı bilgilendirilip xbox a karşı kışkırtılmaktadır. Sonrada bu forumun niye xbox bölümü öldü diye başlık açılır tabii...

Ayrıca almış olduğunuz ve her sayfa açılışta karşımıza çıkan reklamda çok itici ve irite ve siteniz sürekli çöküyor...

Not: Adminlere en ufak laf edildiğinde sürekli olarak biz bu işi gönüllü yapıyoruz diye cevap alıyoruz ama bir işin gönüllü yapılması demek o işin objektif ve doğru dürüst yapıldığı anlamına gelmez bunuda ayrıca bildirmek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 17 Mart 2011; 16:00:44 >

• yazdığının her harfine katılıyorum hocam.
  • @maydo72 noktasi virgulunr kadar katiliyorum,daha guzel aciklanamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

Geçen sene ve hatta bir önceki seneden beri xbox bölümü malesef sistematik olarak 5-6 kişi tarafından sabote edilmiştir.Yazdığımız her mesajı açtığımız her konuya bu insanlar girip konuyu sürekli olarak başka yönlere çekip işi Ps3 -xbox kavgasına çevirmişlerdir. Sürekli bir kıyaslama olayına girmişlerdir. Burada açtığımız en ufak haber amaçlı bir başlığa girip bile daha iyisi bizde var mantığıyla sürekli bir tartışma ortamı yaratıp tüm başlık altındaki yazılan mesajların silinmesine açılan konuların kitlenmesine sebep olmuşlardır. İnsanlar küstürülmüş veya böyle kişilerle uğraşmaktan bıkıp başka forumlara gitmişlerdir. Bu forumun bu hale gelmesinde gereken önlemleri almayıp bu kişilere göz yuman adminlerin büyük payları vardır. Bunlar benim şahsi fikirlerimdir kimse alınmasın.
    Şu anda bile forumda sadece doğru dürüst bir başlık altında arkadaşlarımız arasında yazışmamıza ramen o başlık bile sürekli monitoring edilmekte, en ufak bir üslubumuz şikayet edilmekte ve hatta hakkımızda ve o başlık altında yaptıklarımız hakkında sürekli orarak ps3 bölümünde çeşitli başlıklar açılmaktadır. En çok üzüldüğüm bir diğer husus ise insanlar foruma yeni katılan yaşları genç yeni konsol kullanıcısı arkadaşlara sırf bir firmanın hayranı oldukları için subjektif olarak yanlış ve yanlı bilgilendirilip xbox a karşı kışkırtılmaktadır. Sonrada bu forumun niye xbox bölümü öldü diye başlık açılır tabii...

Ayrıca almış olduğunuz ve her sayfa açılışta karşımıza çıkan reklamda çok itici ve irite ve siteniz sürekli çöküyor...

Not: Adminlere en ufak laf edildiğinde sürekli olarak biz bu işi gönüllü yapıyoruz diye cevap alıyoruz ama bir işin gönüllü yapılması demek o işin objektif ve doğru dürüst yapıldığı anlamına gelmez bunuda ayrıca bildirmek istedim...

Yalnız laf sürekli adminlere ve modlara değiyor.

Sanki üyeler herşeyi çok düzgün yapıyormuş gibi.

Mesele ne biliyormusunuz_ Yönetimi ezme psikolojisi.

Sizin iddianız PS sahiplerinin kayırıldığı, onların istediğinin yapıldığı.

Ben xbox sahibiyim, sırf bu yüzden bir grup üye hakkımda demediğini bırakmadı. Ne xboxcuları savunmam kaldı, ne taraflı olmam kaldı, ne emir almam kaldı. Bin tane YALAN söylendi. Halen iddia edenler var.

Ama bunlar benim hakkımda atıp tutulurken, bir tane xbox bölümü sakini çıkıp da "yahu yok öyle şey" demedi.

Gayet keyifle bir moderatörün saldırıya uğramasını izledi. Madem bukadar önemli buraya yazanlar için xbox bölümü, xbox sever bir moderatör, bazı playstation aşırı severler tarafından itham altında bırakılırken herkes neredeydi.

Hayır ortada bir acayiplik var, PS ciler çıkıyor Xbox kayırılıyor diyor, xboxcular çıkıyor PS kayırılıyor diyor. Adminlerin ve modların mesajlarına bakalım, konsol bölümünde haksız bir tane uygulama yok. Bulun çıkarıp onun üstüne konuşalım.

Ama bu işi objektif ve doğrudüzgün yapamıyorsunuz derken bu iddianın içini doldurun, afaki olmasın.

Eski xboxculardan küsüp gidenler de oldu, kavga çıkarıp banlananlarda.

Kaka yani burak' ı çok iyi tanırdım, Geymer yani elegan abiyi de çok iyi tanırdım, bunlar eski xboxcular bilen bilir.

Burak' ı çok sevsemde üslubu çok sertti, konular küfür kıyamet bitiyordu. Ne oldu şimdi, banlanmasının sebebi adminler ve modlar mı?

Elegan abi küstü gitti, ona bir şey diyemem, haklı nedenleri de vardır, haksız olduğu yerlerde.

Neticede Türkiye de xbox eski popülerliğini kaybetti, hele bu CFW den sonra inanılmaz bir PS furyası başladı.

Bu bölümün yavaşlamasındaki en önemli nedenlerden biri de bu.

Kendi adıma konuşayım, bu bölümdeki her başlığı bilerek zart diye silmiyorum, istiyorum ki biraz hareket olsun burada, çok abes olmadıktan sonra başlıkları kilitlemiyorum. Böylece insanlar forum başlıklarında aşağıya doğru inerken Xbox bölümünde bir şeyler yazılıp çizildiğini görsünler, bir uğrasınlar, hani belki bir şeyler karalarlar diyorum.

Ben burada görev verildiğinden beri bir tane yanlı davranışta bulunmadım, içim rahat alnım açık. Haklı olduğu yerde her iki tarafın da şikayetine gerekeni yaptım. Admin arkadaşlarım yetkilerimi alana kadar da yaparım. Ama eğer çıkıp birileri objektif değilsin derse bana, ve bunu ispat edemezse, hakkımı helal etmem.

Kimileri duygusal bulabilir bu yazıyı, öyledir de, emek veriyoruz hepimiz buraya.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.