Şimdi Ara

Xbox bölümünün bitmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceden yeni bir oyun çıkınca hep tartışmalara, ilk ss ler.. xbox bölümünde olurdu. şimdi bakıyorum hayalet bölüm gibi olmuş 3-5 kişi haricinde uğrayan yok... wii bölümü gibi aynı.. hatırlıyorum ana konu sayfa sayısı xbox bölümünde 20-30 olunca ps bölümünde 4-5 sayfa olurdu şimdi roller değişmiş.. ps3 kırılınca sırf korsan için xbox kullananlar ps3 e geçmişler sanırım.

nerede o eski xbox bölümü canlandırmak lazım bu bölümü

• Aynen hocam eski tat kalmadı o büyük bandan sonra bayağı bi yaprak dökümü oldu. Playstation bölümü daha güncel hâlde. Slim firmware çıksın belki bi ihtimal ama o eski ortam zor gibi.
  • Sanırım şunun da etkisi var; Xbox 360 gerek satış fiyatı, gerekse kopya oyun oynanabilmesi itibarı ile yıllardır PS3'e karşı ekonomik bir çözümdü. Haliyle yaşı küçük oyuncuların da erişebilmesi kolay oldu ve zaman içerisinde Xbox forumunu yaşı küçük oyuncularla doldu taştı. Bunun sonucu olarak da seviyesiz, manasız ve ardı arkası kesilmeyen "aynı" başlıklar Xbox bölümünü doldurdu. Hal böyle olunca ne ortamın tadı tuzu kaldı ne de insanların bir şeyler yazası. Kısacası bir çok kişi soğudu forumdan, açık konuşmak gerekirse ben de soğudum. Bölüme giriyorum, her Allah'ın günü aynı başlıklar, bitmek tükenmek bilmeyen aynı manasız sorular... Kendisi para verip aldığı için en iyisi onun malı olanlar.. Kendi konsolunu mantıksızca, gözü kapalı, ölümüne savunanlar...

He şimdi gel de böyle bir ortamda adam gibi iki çift laf et! Olmuyor malesef.. İlla ya abuk subuk tipler ya da ne dediğini bilmeyen çoluk çocuk tayfası muhabbetin içine ediyor!

Keşke donanımhaber'in yaş konfirmasyonu gibi bir sistemi olsa, oraya sadece onaylanmış kullanıcılar girebilse, adam gibi iki çift laf edip konuşabilsek. Yeni haberleri, oyunlar hakkındaki yorumlarımızı paylaşsak... ve tüm bunları "aha şimdi bir yerden zıpçıktının biri çıkar, konuyu kirletir, apayrı yerlere taşır" endişesi olmadan yapabilsek.

DH yönetiminin de bu konuları pek salladığı yok ya... neyse!

• Bulletstorm ana konu bile yok forumda şu an galiba
  • Yeni konsol duyurulari gelse de coşsa forum
  • Troll doldu bu bölüm. Temizlik şart.
  • Bundan yaklaşık 1 yıl önce forumda düzey namına pek bir şey kalmadığını,
    Kaliteli forum üyelerinin bir bir kaçtığını ve kaçmayada devam edeceğini söyledim,
    Hatta arkadaşın açtığına benzer konuda açtım,
    Tek farkı ben sorunun ne olduğunu biliyordum,
    Yaş ortalaması 10-11 lere kadar düşen bir bölümden zaten hayır beklemek ,
    Ana okuluna giden bir çocuktan üniversite sınavını kazanmasını beklemekle aynı kapıya çıkar,
    Daha önce bu bölümde sık yazan biriydim ama son 1 yılda belki en fazla 30-40 mesaj yazmıştırım.
    DH yönetimi reklama bizi öyle boğduki asıl işi olan bilginin sağlıklı paylaşılması tartışılmasını 2. hatta 3. yada daha geri plana itti,
    Kısa vadede kazanabilirler ama unutmasınlar burayı bizler oluşturduk ,
    Bizler bu sitenin popüler olmasını sağladık,
    Ve yine bizler işler hoşumuza gitmediğinde farklı alternatiflerde bakabiliriz,
    Zaten forumda yazmayan çoğu eski kaliteli üyeleri farklı sitelerde görmekte mümkün.
    Sadece xbox bölümü değil takip ettiğim kadarıyla forumda diğer bölümlerde de aynı serzenilşlerde bulunmaya insanlar başlamışlar.
    Her şeye rağmen bir süre daha en azından ben bu sitede yazmaya devam edeceğim gördüğüm hataları düzeltmek için çaba sarfedeceğim ama genel anlamda bir düzelme sağlanmadığı noktada bende bir çokları gibi susup nadiren bu siteye girerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla Homefront fırından çıktı yazacaktım ana konu bile bulamadım.
  • ben yeni katildim araniza arkadaslar o yuzden eski halini bilemiyorum pek tabiki. fakat cok da olu sayilmaz bolum. konu actiginda yardim eden cikiyor illaki yani. fakat haftada 2 3 kere en iyi oyunlar hangisi? en sevdiginiz oyun hangisi? falan tarzi konular da aciliyor. mazur gormek lazim bunlari da.
  • kalmadı eski tadı ps forumları solladı burayı
  • benim 1 sene oldu sayılır bu foruma devamlı takıldıgım aradan gecen zamanda bilgiye ulaşmak cidden zor oldu. forumun asıl amacnının paylaşım ve yardım oldugunu sanırım unuttuk.
    katılımcılarıda yaş sıralamasına almak bence cozum uretmiyor cunku ekranın arkasında yazan kişiyi ancak 3g ile görebiliriz:) internet ortamının görüntü ve ses dışındaki her alanı bence boyle.. belki uyelik dahada zorlaştırılabilir ki buda katılımcı ve reyting olayını düşürür.boyle durumlarda boşa ağlamakta bu durumda yersizdir:) bu bolumun bittiğini düşünmüyorum bitmeyecepini düşünmek zaten baştan bize kaybettirir:)
  • RED LORD CHE reklam işlerine yönetim yada yöneticiler bakmıyor.

Bakınız;
    http://www.donanimhaber.com/reklam/
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

Bundan yaklaşık 1 yıl önce forumda düzey namına pek bir şey kalmadığını,
    Kaliteli forum üyelerinin bir bir kaçtığını ve kaçmayada devam edeceğini söyledim,
    Hatta arkadaşın açtığına benzer konuda açtım,
    Tek farkı ben sorunun ne olduğunu biliyordum,
    Yaş ortalaması 10-11 lere kadar düşen bir bölümden zaten hayır beklemek ,
    Ana okuluna giden bir çocuktan üniversite sınavını kazanmasını beklemekle aynı kapıya çıkar,
    Daha önce bu bölümde sık yazan biriydim ama son 1 yılda belki en fazla 30-40 mesaj yazmıştırım.
    DH yönetimi reklama bizi öyle boğduki asıl işi olan bilginin sağlıklı paylaşılması tartışılmasını 2. hatta 3. yada daha geri plana itti,
    Kısa vadede kazanabilirler ama unutmasınlar burayı bizler oluşturduk ,
    Bizler bu sitenin popüler olmasını sağladık,
    Ve yine bizler işler hoşumuza gitmediğinde farklı alternatiflerde bakabiliriz,
    Zaten forumda yazmayan çoğu eski kaliteli üyeleri farklı sitelerde görmekte mümkün.
    Sadece xbox bölümü değil takip ettiğim kadarıyla forumda diğer bölümlerde de aynı serzenilşlerde bulunmaya insanlar başlamışlar.
    Her şeye rağmen bir süre daha en azından ben bu sitede yazmaya devam edeceğim gördüğüm hataları düzeltmek için çaba sarfedeceğim ama genel anlamda bir düzelme sağlanmadığı noktada bende bir çokları gibi susup nadiren bu siteye girerim.

+100000000000000000

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

RED LORD CHE reklam işlerine yönetim yada yöneticiler bakmıyor.

Bakınız;

Yöneticiler bakmasa bile , kullanıcıların özellikle orta göbekte çıkan Prensesstore, gibi kalıp reklamları sanki görmüyormuşuz gibi yerleştirilmesine hiç de hayır demiyorlar. Hele o reklam türü yok böyle birşey....
  • quote:

RED LORD CHE reklam işlerine yönetim yada yöneticiler bakmıyor.

Bakınız;

Hocam iyide sende şimdi öyle birşey söylüyorsunki bu müdürlerde sonuçta bu sitenin yöneticileri kurulan cümlelerde hata arayacağınıza keşke çözüm için birşeyler yapabilseydiniz o yüzden uzaklaşıyoruz zaten...
  • Bölümün canlanması için bazı eski adetlerin tekrar yürürlüğe girmesi lazım. Direk bııııııııp çıktı yazıp sonuna bıııııııııp diyince uyarı veriliyor forumda.

Ekmek almaya gittim veya eve DVD amcam geldi demekle olmuyor bu işler. Eskiden özgürlükleri kısıtlamıyorlardı. Şimdi olay; Bu ne oluyor ? Press TV'ye döndü malesef. :D
  • Olayın başlangıç noktası konudışı bölümünün 2 ye ayrılıp özel bölümde ciddi şeyler diğer bölümde eskiden izin verilmeyen banlanma sebebi olan şeylerin tüm foruma yayılmasıdır... Konu dışında bu tarz konuşmalar serbestleşince yaş ortalamasıda düştü...
  • harmonyoa

Ben sadece reklam üzerine yazılan bir cümleye cevap verdim cümleler de hata arayıp lafı yapıştırayım mantığıyla hareket etmiyorum, geri kalan söylemler için zaten herhangi bir cevap vermedim.

Buradaki yöneticiler gönüllü ve ellerinde olan yetkiler ile bir yere kadar işlem yapabilecek insanlar, daha fazlası için verdiğim adres ve forumun başındaki insan ile irtibat kurmanız gerekmez mi?
  • quote:

harmonyoa

Ben sadece reklam üzerine yazılan bir cümleye cevap verdim cümleler de hata arayıp lafı yapıştırayım mantığıyla hareket etmiyorum, geri kalan söylemler için zaten herhangi bir cevap vermedim.

Buradaki yöneticiler gönüllü ve ellerinde olan yetkiler ile bir yere kadar işlem yapabilecek insanlar, daha fazlası için verdiğim adres ve forumun başındaki insan ile irtibat kurmanız gerekmez mi?

peki o insanlarla bizimmi iletişim kurmamız daha etkili yoksa sizlerin biraraya geldiğinizde bu sorunları bu insanlara dile getirmenizmi daha etkili olur ama sorunun kaynağı aslında belli reklam olayını geçtim bir şekilde engelliyebiliyoruz ama bu konu dışında yapılan olaydan sonra forumda seviye çok aşağılara indi ve buda forumun tüm bölümlerine yansıdı bunun sizde farkındasınızdır eskiden çok aşırı konular kaptılmazdı ama şimdi ne zaman girsem bi bölüme 2-3 tane kilitli konu görüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 14 Mart 2011; 12:56:03 >

• Bizler zaten sürekli iletişim halindeyiz ama bizim bir şeyleri anlatarak yaptırım uygulamamız da bir yere kadar, sonuçta donanımhaber küçük bir yer değil yani sadece bir ana sayfa ve forumdan ibaret değil. Gideri olan bir yerin gelirini de bir şekilde sağlamaları gerekiyor.

Konu dışı bölümünün bölünmesi konusunda haklısınız, bölünme işlemi çok farklı sonuçları da beraberinde getirdi ve bu sonuçların hiç iyi şeyler olmadığını, bir an evvel yeni bir düzenleme getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.