Şimdi Ara

XBOX DARK SİDERS 2 YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR; XBOX 360 CİHAZIMDA DARKSİDERS 2 OYNUYORUM. OYUNUN VİDEOLARINI DA İNCELEDİM. AMA HALEN TAKILDIĞIM YERİ GEÇEMEDİM. SORUM ŞU ALEV TOPLARINI ATMAK İÇİN NASIL NİŞAN ALIYORUZ? KONSOLDA HANGİ TUŞLA NİŞAN İMLECİ GELİYOR? SAYGILAR.

• Sağ analoğa bas.
  • Sağ analog tuşuna bastır içe doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Sağ analog tuşuna bastır içe doğru

Sag analog rs olarak geciyor tamam anladim. Ama ice dogru derken . Yukari asagi denedim ama bir sekil paylasirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav üstüne bas analoğun tuş gibi
  • bas lan şu tuşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

bas lan şu tuşa

Simdi is yerindeyim cikayim eve gideyim o zaman butona basacam bakalim neler olacak :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 3
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

quote:

bas lan şu tuşa

Simdi is yerindeyim cikayim eve gideyim o zaman butona basacam bakalim neler olacak :)

aim açılacak dostum nişan alabileceksin. bunu yapmadan oyunu oynaman imkansız zaten çünkü ilerde silah gelecek sana redemption diye onu kullanırken de nişan alacaksın. başka şeyler de gelecek de söylemim şimdi geldikçe öğren tadı kaçmasın

• quote:

quote:

quote:

bas lan şu tuşa

aim açılacak dostum nişan alabileceksin. bunu yapmadan oyunu oynaman imkansız zaten çünkü ilerde silah gelecek sana redemption diye onu kullanırken de nişan alacaksın. başka şeyler de gelecek de söylemim şimdi geldikçe öğren tadı kaçmasın

Zaten dun aksam yarim saat kaldim ayni yerde sonra biraktim. Sikintim o alev topunu duvardaki kola atamamakti. Peki arkadasim sana bir soru daha diget silahlari nasil kullanabilirim temelli olarak eline almasi icin ne yapmam lazim. Selectten seciyorum eline orda aliyor. Ama devam deyince oyunda o silah elimde degil. Bir kombinasyonla ara ara o silahi kullanmayi buldum. Ama temelli elimde nasil kalabilir? Bu arada bir kez de bilgisayarda oyniyacam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bas lan şu tuşa

Zaten dun aksam yarim saat kaldim ayni yerde sonra biraktim. Sikintim o alev topunu duvardaki kola atamamakti. Peki arkadasim sana bir soru daha diget silahlari nasil kullanabilirim temelli olarak eline almasi icin ne yapmam lazim. Selectten seciyorum eline orda aliyor. Ama devam deyince oyunda o silah elimde degil. Bir kombinasyonla ara ara o silahi kullanmayi buldum. Ama temelli elimde nasil kalabilir? Bu arada bir kez de bilgisayarda oyniyacam :)

oyunda 2 türlü silah kullanıyorsun birisi X ile kullandığın skillerdeki Sycthe yani tırpanlar, diğerleri de heavy yani ağır silahlar. onları da Y ile vuracaksın. genel olarak Y'ye basılı tutarak vurursan da ağır damage atarlar. select ile menüye girince rt ağır silahlara geç ordan birini equip de, Y ile vur.

oyunun facebook sayfasını beğenenlere Rusanov's axe hediye ediyor oyun. ben oyunun başında aldım onu, acayip yardımı oldu. level 3-4 iken alabileceğin en ağır silahın damage'i 100-120 iken rusanovunki 210dan başlıyor upgrade ettikçe 280e kadar çıkıyor ki oyun başlarında süper damage veriyor sana. google da arama yap darksiders 2 rusanov axe diye download et onu önce sonra da forge landste serpent tome lar var yılan sembollü haritada, oraya git ordan al. Y ye basılı tutarak 800 900, eğer critic vurursan 3000 4000 dmg atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 14 Eylül 2012; 18:03:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bas lan şu tuşa

oyunda 2 türlü silah kullanıyorsun birisi X ile kullandığın skillerdeki Sycthe yani tırpanlar, diğerleri de heavy yani ağır silahlar. onları da Y ile vuracaksın. genel olarak Y'ye basılı tutarak vurursan da ağır damage atarlar. select ile menüye girince rt ağır silahlara geç ordan birini equip de, Y ile vur.

oyunun facebook sayfasını beğenenlere Rusanov's axe hediye ediyor oyun. ben oyunun başında aldım onu, acayip yardımı oldu. level 3-4 iken alabileceğin en ağır silahın damage'i 100-120 iken rusanovunki 210dan başlıyor upgrade ettikçe 280e kadar çıkıyor ki oyun başlarında süper damage veriyor sana. google da arama yap darksiders 2 rusanov axe diye download et onu önce sonra da forge landste serpent tome lar var yılan sembollü haritada, oraya git ordan al. Y ye basılı tutarak 800 900, eğer critic vurursan 3000 4000 dmg atabilirsin.

teşekkür ederim. sayenizde çok güzel bilgilere ulaştım. uzun süreden sonra konsola döndüm. Ama bu oyunu bilgisayarda da indirip oynıyacam konsol bitten sonra :)

• sağdaki çuluğu kaktırıyon
  • 11 12 saatdir oynuyor yaklasık tree life ın ordayım suan dunyaya gitmeye çalısıyorum ortalama kaç saat daha kaldı bitmesine merak ediyorum static lerde game complate yok...??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

11 12 saatdir oynuyor yaklasık tree life ın ordayım suan dunyaya gitmeye çalısıyorum ortalama kaç saat daha kaldı bitmesine merak ediyorum static lerde game complate yok...??

baya bi saat kaldı dostum
  • Neredeyse 18 saat olmuş ve bölümlerde ole cok takılmadım 1 bolum harıc hep hızlı ılerlıyorum ama daha dunyaya gecemedim dünyaya geçdikden sonra oyun kaç saat daha sürüyor ortalama...???? yaa fifa cıktı borderlands 2 cıktı sunu bir bitirsem rahatlıcam
  • Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var Psychameron Bölümündeyim daga dogrusu bölümde yapmam gereken herşeyi yaptım enson Karanlık bir alanda Basileus ile karsılastım oldurdum ama geri dönüş yolunu bulamıyorum geldigim yoldan donemıyorum onumde demit barikatlarlar var baskada yol yok yaa oyunda bir hata olustu yada ben ufak bir ayrıntıyı kacırdım bahsetdigim bölümün tam cozum video link ini de veriyorum hatırlıyamıyan olursa dıye tam cozum videoları enson Basileus u oldurdukden sonra bitiyo baska bolume gecıyo acil yardıma ihtiyacım var arkadaslar..

http://www.youtube.com/watch?v=dLaMAU8063k&feature=player_embedded#!

• fast travel ile geri dönebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

fast travel ile geri dönebilirsin

Sorma hocam dün gece artık sonunda çözdüm olayı fasttravel ı daha önce kullanmadım hiç aklıma bile gelmedi tam 3 saat dondum durdum kaplamaları ezberledım yemın edıyorum..eyvallah hocam sagol..

• Arkadaşlar Darksider 2 Deathlife de Crystal Spire Crush bölümünde En yukarıya çıktıktan sonra Erkek melek ile görüşme yapıyorum. Skip yapayım ya da yapmayım orada bilgisayar hata veriyor. Grafikleri en düşük yaptım ekran kartını performans yaptım hala hata vermeye devam ediyor. Bu takılma sorunun nasıl geçebilirim.
     XBOX DARK SİDERS 2 YARDIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.