< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 2 Aralık 2020; 16:1:16 > |
Xbox Game Pass Ultimate 3 Ay 5,90 TL
-
-
geçen kampanyada meşhur olan komboyu hatırlatmakta fayda var.
1) ef dijital, mediamarkt, ya da vatan üzerinden maksimum 3 seneye kadar xbox live gold alın. (1 yıllık kod satılıyor, ondan 3 tane alın.)
2) aldığınız xbox live gold'u etkinleştirin.
3) yukarıdaki kampanya ile 1 aylık game pass ultimate alın.
4) son olarak da yukarıdan aldığınız game pass ultimate kodunu sisteminizde etkinleştirin.
voila, maximum 3 yıllık xbox game pass ultimate sahibi oldunuz.
not: yeni hesaplar için geçerlidir.
-
hocam iyide pekte cebe hitap eden bir şey değil şuan 12 aylık gold 233 tl alıncak gibi değil.
-
hocam, ucuz diyemem, doğru, ama en azından 3 seneyi sağlama almış olursunuz, kafanız rahat eder. Yok kaç lira oldu, yok zam geldi mi dertlerinden kurtulursunuz. ayrıca alışveriş elektronik olarak geçtiği için, banka kampanyalarından da çok rahat yararlanılıyor. ben 2 ay önce 6 taksitle ve bonus kazanarak almıştım. o zaman 221 lira idi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frobisherhocam iyide pekte cebe hitap eden bir şey değil şuan 12 aylık gold 233 tl alıncak gibi değil.
Totalde 700 lira gibi bir şeye mal oluyor 3 yıllık Ultimate. Kütüphanesi şahsi görüşüm son derece dengeli ve güzel. Şuan güncel ekonomik koşullarda 20-25 saat oyun süresi olan AAA kalite PC için 2-3 tane konsol için 1-2 tane oyun alırsınız en fazla.
-
pcde kullanılabiliyor mu
-
FM 21 olsaydı iyi olurdu da yok gördüğüm kadarıyla. Sağ olun kampanya bildirimi için.
-
-
Hem pc için hem konsol için bu versiyonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takipteyim
-
Keşke fifa 21 de olaydı:/
Hocam Merhabalar bilgisayar için xbox live gold almaya gerek var mı
yoksa sadece ultimate alsak pc de online oyun oynana bilir mi
ea play pc'ye 15 aralıkta dahil olacak ben geçti sanmıştım :)
3 aylık ben de satın aldım konuyu açan arkadaşa teşekkürler
edit: pc de çalışıyor kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 2 Aralık 2020; 17:41:40 > -
Baktım ucuz hemen kaptım bi tane paylaşan arkadaştan allah razı olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cupra_Rea play pc'ye 15 aralıkta dahil olacak ben geçti sanmıştım :)
3 aylık ben de satın aldım konuyu açan arkadaşa teşekkürler
edit: pc de çalışıyor kullanıyorum
Hocam merhabalar tek bir hesaptan toplamda dört kere aynı üyelikten alabiliyor muyuz acaba
3ay x4 olarak
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 2 Aralık 2020; 18:3:18 >
3 yıllık için forumda konu vardı. Ortaklık ile yarı yarıya düşüyordu fiyat. Xbox ve Pc olarak 2 kişi kullanabiliyor 1 hesabı.
online oynamak için live gerekli diye biliyorum
-
gerek yok bu hesapta herşey dahil live, gold hepsi içinde.
-
teşekkür ederim hocam , bir sonraki mesajda gerek olmadıgını yazmıs bir arkadaş :) bende satın alayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: celtic pridegeçen kampanyada meşhur olan komboyu hatırlatmakta fayda var.
1) ef dijital, mediamarkt, ya da vatan üzerinden maksimum 3 seneye kadar xbox live gold alın. (1 yıllık kod satılıyor, ondan 3 tane alın.)
2) aldığınız xbox live gold'u etkinleştirin.
3) yukarıdaki kampanya ile 1 aylık game pass ultimate alın.
4) son olarak da yukarıdan aldığınız game pass ultimate kodunu sisteminizde etkinleştirin.
voila, maximum 3 yıllık xbox game pass ultimate sahibi oldunuz.
not: yeni hesaplar için geçerlidir.
hocam ben kod olarak alamıyorum -
aktif hesabıma indirimli olarak satın aldım aktif oldu - ancak kod olarak gelmedi , ben 3 tane daha satın almak istiyorum - kod olarak nasıl satın alabilirim ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
geçen kampanyada meşhur olan komboyu hatırlatmakta fayda var. 1) ef dijital, mediamarkt, ya da vatan üzerinden maksimum 3 seneye kadar xbox live gold alın. (1 yıllık kod satılıyor, ondan 3 tane alın.) 2) aldığınız xbox live gold'u etkinleştirin. 3) yukarıdaki kampanya ile 1 aylık game pass ultimate alın. 4) son olarak da yukarıdan aldığınız game pass ultimate kodunu sisteminizde etkinleştirin. voila, maximum 3 yıllık xbox game pass ultimate sahibi oldunuz. not: yeni hesaplar için geçerlidir. |
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- epson l3260 yorumlar
- phanteks t30
- msi shout out
- terabox güvenilir mi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X