|
Xbox Game Pass Ultimate 3 Ay 5,90 TL (3. sayfa)
-
-
beyler 44.90 gözükenler için 5.90 tek seferliktir sonrası 44.90 dır bu kampanyadan faydalanmak istiyorsanız yeni boş hesap açmanız gerek ozaman 5.90 görüceksiniz iyi günler
-
hocam şu an için geçerli, ürünü aldığınız zaman microsoft'a ulaşıp sorabilirsiniz, bu uygulama gizli vs değil, microsoft'un da haberi var ve yardımcı oluyorlar.
istediğiniz süre için xbox live gold aldıktan sonra, 1 tane gamepass ultimate almanız yeterli.
-
Ben ilk kez almaya çalışıyorum ama 44,90 gözüküyor,kapatılmış şimdilik muhtemelen.
-
bu kampanya epey sıklıkla oluyor.. takipte kalın, yakında 5.90'a düşecektir yeniden
-
dün akşam 6 da baktım 45 liraydı şimdi akıyorum hala 45 lira. facebook gruplarında herkes 3 er 4 er alıyor ben 1 tane alamadım.
-
Hediye kodu şeklinde almanın yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi? 45 TL'den gözüküyor hala.
-
5.90' düşünce haber verin de millet nasiplensin arkadaşlar..
-
konuda xbox gold live gibi bir şeyler geçmiş ama game pass ultimate hem oyun + hem online içeriyor zaten ne gerek var? konsollarda işe yaramıyor mu?
-
Live gold daha ucuz sonra 5.90 a ultimate alıyorsun tüm hesap ultimate oluyor. 3 yıllık Live alıyorsun 5.90 a ultimate alıyorsun 3 yıllık ultimate sahibi oluyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: daquied
Live gold daha ucuz sonra 5.90 a ultimate alıyorsun tüm hesap ultimate oluyor. 3 yıllık Live alıyorsun 5.90 a ultimate alıyorsun 3 yıllık ultimate sahibi oluyorsunanladım teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jeormormontbende 44,99 gözüküyor arkadaşlar
+1
-
44,99 TL yazıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: celtic pridegeçen kampanyada meşhur olan komboyu hatırlatmakta fayda var.
1) ef dijital, mediamarkt, ya da vatan üzerinden maksimum 3 seneye kadar xbox live gold alın. (1 yıllık kod satılıyor, ondan 3 tane alın.)
2) aldığınız xbox live gold'u etkinleştirin.
3) yukarıdaki kampanya ile 1 aylık game pass ultimate alın.
4) son olarak da yukarıdan aldığınız game pass ultimate kodunu sisteminizde etkinleştirin.
voila, maximum 3 yıllık xbox game pass ultimate sahibi oldunuz.
not: yeni hesaplar için geçerlidir.
Merhaba,
Acaba dogru mu anladım emin olamadım. Ben az once 1 senelik live gold aboneligi satın aldım ve PC uzerinde xbox hesabımda aktiflestirdim. Daha once xbox aboneligim yoktu. Daha bugun olusturdum. Su anda indirimde dahi olmasa 1 aylık ultimate aboneligi alsam ve goldu etkinlestirdigim hesabımda etkinlestirsem, 1 senelik ultimate aboneligim mi olacak ? Bu arada Xbox sahibi degilim. Sadece PC uzerinde kullanacagım.
-
evet doğru anlamışsınız.
-
Tesekkur ederim.
-
giriş yapılmadan bile 45 gösteriyor, kampanyayı başlatıp bitirdi nedense microsoft.
-
Eskiden ilk ay 5.90 dı onuda iptal etmişler,amaçları neyse.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıllık almak istiyorsan önce xboxa telefon edip 189 liraya 1 yıllık daha gold al
sonra ultimate al
şimdi ultimate aktif edersen sonradan 1 yıllık gold alırsan karşılığında 4 ay uzatır sadece
-
İkinci mesajdaki suistimal olsa gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X