Şimdi Ara

Xbox Game Pass Ultimate 3 Ay 5,90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
12
Favori
20.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

2 yıllık almak istiyorsan önce xboxa telefon edip 189 liraya 1 yıllık daha gold al

sonra ultimate al

şimdi ultimate aktif edersen sonradan 1 yıllık gold alırsan karşılığında 4 ay uzatır sadece

Anladım gayet mantıklı gorunuyor. Tesekkur ederim. Ben az once n11 uzerinden 226 TL ye satın almıstım. Sanırım microsofta tan telefonla alınca daha ucuz oluyor.

• https://www.microsoft.com/en-us/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&activetab=pivot:overviewtab

Şu linkten Amerika üzerinden 1 dolara alırsak bölge sıkıntısı falan yaşar mıyız yoksa normal oynayabilir miyiz?

• kagan18 K kullanıcısına yanıt
    Alınmıyor maalesef denedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AurumLuna kullanıcısına yanıt

hocam microsoft telefonla bile olsa 1 yıllık satmıyor ve n11 deki satıcıları şahsen ben önermiyorum. ef dijital, mediamarkt ya da vatan'dan almanızı öneririm.

ama anladığınız mantık doğru.

• Hocam ben yeni bir xbox aldım 14 günlük key vardı ultimate onu aktif ettim. Şimdi sizin dediğiniz gibi live gold alsam ultimate olur mu
  • Amerika ile aynı gün başlayan kampanyanın Türkiye’de 2 gün sürmesi bana mantıklı gelmiyor. Umarım sistemsel bir sorundur.
    Diğer türlü ise iyice Muz Cumhuriyeti muamelesi görüyoruz demektir.
  • 2 gün değil 2 saat falan sürdü.Microsoft'un bu yaptığı rezillik eğer kampanyayı sonlandırırsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft bu kadar ayrımcılık olmaz ayıptır...

• Sadece bizim ülkeye ayrımcılık yapan Microfost'tan bu kadar beklenirdi zaten.

• Umalım tekrar gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic pride

hocam microsoft telefonla bile olsa 1 yıllık satmıyor ve n11 deki satıcıları şahsen ben önermiyorum. ef dijital, mediamarkt ya da vatan'dan almanızı öneririm.

ama anladığınız mantık doğru.

İlginiz icin tesekkur ederim. N11 den EF digital den aldım.

• Şu fiyatları gördükçe PS4 aldığım güne lanet okuyorum. :D

• daquied kullanıcısına yanıt

3 yıllık Live almak derken hocam Vatan'dan mesela aşağıdaki üründen 3 tane alıp arka arkaya aktive mi ediyorum bir seferde? Sonra da üzerine bir kerelik Ultimate alınca 3 yıl kesintisiz hem PC hem de XBOX konsolda Game Pass Ultimate sahibi oluyorum yani?

https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-live-gold-uyelik-12-ay-.html

• massacrer kullanıcısına yanıt

aynen öyle hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

3 yıllık Live almak derken hocam Vatan'dan mesela aşağıdaki üründen 3 tane alıp arka arkaya aktive mi ediyorum bir seferde? Sonra da üzerine bir kerelik Ultimate alınca 3 yıl kesintisiz hem PC hem de XBOX konsolda Game Pass Ultimate sahibi oluyorum yani?

https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-live-gold-uyelik-12-ay-.html

evet o şekilde oluyor hocam. Uygun fiyatlı bulmak mağazdan veya microsofttan almak alternatifler arasında.

• daquied kullanıcısına yanıt
    celtic pride kullanıcısına yanıt

@daquied @celtic pride

Öncelikle bilgi için teşekkürler arkadaşlar.

@daquied

Hocam Microsoft yıllık satmıyor telefonla bile diye yazmış 1-2 arkadaş. Zaten yıllık 20-30 lira eksik ya da fazla olsa da fark etmez. Aylık 2 lira bi para ediyor bölünce. Ama tabi satıyorsa ve uygunsa fiyatı oradan almak daha mantıklı. Zaten şu an sadece PC'de oyun oynuyorum ama XBox Series X de getirtme niyetim var yurtdışından 500€'ya.

ne demek rica ederim..

evet, xbox live gold 12 ay şu an microsoft tarafından ne çağrı merkezinden ne de internet üzerinden satılıyor ne yazık ki...

Xbox müşteri hizmetlerindeki vatandaş teknosa falan demişti 180 lira diye 3 yıllıkta 120 lira para yapar. He 240 liraysa alacaksın tabi en ucuzu bu yöntem şuanda. Teknosa vs bak istersen xbox müşteri hizmetleri ile görüşürsen fikir veriyorlar.
  • Tekrar gelsin kaçırmışız güzel kampanya.

• Arkadaşlar ben xBox'un kampanyayı Türkiye'de bitirmesine hak veriyorum. Bilmiyorum diğer sitelere hiç baktınız mı herkes 5,90₺'ye hesap açıp içerisinden discord nitroyu alıp satış sitelerine ilan açarak satıyorlar sonrasında xBox gamepass iptal edip tam iade alıyorlar. Bu işlemi sürekli yaparak stok bile yapmışlar. 10₺'den discord nitroları satıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.