Özellikle son E3 haberleri kapsamında eklenecek 27 oyunu da düşünürsek Gamepass oyun kütüphanesi ile rakipsiz bir konumda. Fakat insanların çoğu ne bu sistemi anlamış durumda ne de bu kütüphanenin zenginliğinden haberdar. Deli gibi para harcayıp oluşturduğu kütüphane adam gibi tanıtım yapılamadığı için anlaşılmıyor. İlerde Microsoft, başarısız olduk diyip Gamepass'i iptal ederse çok yazık olacak. Zira bizim gibi ülkeler için rakipsiz bir sistem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox, Gamepass Sistemini İnsanlara Anlatamıyor
-
-
Başarısız olduk diye bir şey yok, belli dönemlerde şu kadar kullanıcıya ulaştı haberleri geliyor:)
Bunu reklam yapmak yerine insanların iç tarafta arkadaşlarına vs dağıtması ön planda.
-
ne saçmalıyorsun acaba merak ediyorum
-
Zaten sadece bizim gibi ülkeler için rakipsiz bir sistem olduğu için, sayılar abone sayısı satılan konsol sayısına göre biraz düşük kalıyor.
Yani demek istediğim ABD de veya Avrupa'da veya Japonya'da oyunlar çok pahalı değil ve asıl oyun pazarları burası yani Türkiye'nin hepsi Xbox alsa hepsi game pass e abone olsa nolacak olmasa nolacak denecek seviyedeyiz. Veya bizim gibi düşük pazarlar da game pass bilinse bile etkisi çok büyük olmuyor, he Amerika gibi asıl pastanın olduğu yerde neden çok abonesi yok çünkü çoğu oyunu adamlar çıktığı gibi alabiliyor elbette alamayan falan vardır ama alamayanlar çok az bir sayı.ornegin rdr2 game pass e 1.5 yıl sonra geldi ben bile öğrenci halimle game pass e gelmeden 5 ay önce aldım yani demek istediğim game pass cidden mükemmel servis ama durumu biraz daha düşük ülkeler için e yukarıda açıkladık zaten düşük gelirli ülkelerde satsa bile çok düşük rakamlar satılıyor. He bana sorarsanız bu sistem nasıl dünyada 40 50 milyon aboneye ulaşır bazı oyunların çıktığı gibi gelmesi gerek örneğin Back 4 blood gibi örneğin starfield gibi... Gibi gibi gibi bunu iyi bir şekilde anlattığımi düşünüyorum 40 aylık game pass abonesi ve bir Xbox analisti olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pazarlama konusunda MS sıkıntılı mı ?
şaka mı bu ? bu konuda gayet başarılılar.
asıl sony bu konuda resmen çuvallıyor. ps now diye bir sistemi var bunların, bilmem farkında mısınız. ve aslında gp'e rakip bir sistem.
ne olduğunu ve ne kadar verimli olduğunu çoğu oyuncu bilmiyor. ps kullanıcıları da buna dahil.
game pass'e gelirsek. diyorsunuz ki bu sistem çok çok iyi. eee neden hayvan gibi abonesi yok ?
e game pass daha yeni konsol aldırtacak kıvama geldi. zamana ihtiyacı var.
ilerleyen dönemlerde firmalar oyunlarını game passe koymak için sıraya girerse şaşırmayın.
sistem kafan oyunu boostluyor.
-
Hocam gayet de başarılılar. Şimdiden 20 milyon aboneyi geçmiş durumdalar. Bu büyük bir başarı. Hele sonbahar dönemi yaklaşın Forza, Halo derken 30 milyonu devirir geçer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam tersi katlanarak büyüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuyu açan arkadaş piyasadan baya kopmuş gitmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemin zamana ve doygunluğa ihtiyacı var , bu hali bile yine de büyük başarı , sabit 40 - 50 milyon kullanıcıya ulaştığında iyi gelir sağlar , Senelik ortalama 5 milyar gelir sağlasa ,üretilen oyunlar için ve sisteme eklenecek büyük çaplı oyunlar için fonlamaya fazlası ile yeter , bu parayı ne özel oyun satışından ne de konsol satışından sağlayamazsınız, tüm bunlar içinde servis kalitesini yüksek tutmanız gerekir , istesekte istemesekte oyun sektörü bu yöne doğru kayıyor , zamanla diğer firmalarda ayak uyduracak
Yurtdışında da çoğu kişide görüyorum , insanların oyun alışkanlıklarını veya oyun para harcamalarını değiştiriyor bu tarz sistem
-
Ne başarısız olması kardeşim? Sony fanboyların yorumlarını okuyup boşuna doldurma kendini. Şu an bile 23+milyon abonesi var. 2022'de düzinelerce özel oyun eklendiği zaman bu abone rahat 40milyon sayısını görür. Ubisoft'un oyunlarının da eklenmesi konuşuluyor şu an.
https://screenrant.com/xbox-game-pass-subscriber-count-tops-23-million/
-
Gamepass'i duymayan kalmadı nasıl anlatamıyor?
-
Bence arkadaş espiri yapmaya çalışmış ama pek başaramamış en son açıklanan sayı 23 milyonaboneydi 2022 bitiminde xbox'ın çoğu oyunu çıkış yaptıgında ben 40 milyona yakın bir sayı bekliyorum
-
Arkadaşlar hemen öfkelenmenize anlam veremedim.
Zira benim anlatmak istediğim şu; Gamepass mükemmel bir hizmet sunarken neden PlayStation'a halen yaklaşamaması yönünde.
Oyun çeşitliliği mükemmel, fiyat mükemmel ama insanların çoğu bu zenginliği görmüyor.
20 milyonluk rakam hem PC hem Xbox için ne kadar iyi? Sadece konsol için olsa kabul edilebilir ama koskoca PC tarafı da var.
İyi okursanız GamePassi değil Marketing tarafını eleştirdiğimi görürsünüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdisinda yasamadan bu fikre nasil kapiliyorsunuz? 60 dolardan 70 dolara cikti diye oyun fiyatlari kiyamayet koptu hala insanlar yabanci forumlarda tepkili. Bunun yaninda insanlar yabanci forumlarda gamepass'den "best value in market" olarak bahsediyor. Netflix aynisini yapinca luks servis, gamepass aynisini yapinca fakir hizmeti gibi yorumlamak sacmalik. Ikisininde amaci kutuphane sunmak bu kadar. Biraz yabanci forumlar yada yabanci takilirsaniz gamepass'e ne gozle bakildigini anlarsiniz. Bunun yaninda zaten ulkemizde olmayan xcloud gibi bir serviside var. Telefona razer kishi alip xcloud ile takiliyor insanlar. Emin olun zengin ulkerlede abone sayisi fakir ulkelerin toplamindan cok fazladir. Bunun fakirlikle, zenginlikle alakasi yok hizmet olarak iyi bir servis. Google'a best deal, best value yazarsananiz bir cok yabanci forum linki cikiyor zaten. Kimsenin fakirlikten bahsettigini ben gormedim. Gamepass varken 70 usd verip oynamak fakirlik degil enayilik gostergesidir zaten.
https://amp.reddit.com/r/xboxone/comments/mdlrhy/still_cant_get_over_how_amazing_the_xbox_game/
https://www.resetera.com/threads/eurogamer-is-xbox-game-pass-too-good-to-be-true.379785/page-8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 16 Haziran 2021; 13:29:3 >
-
Sağlam bir oyuna bakar oyuncuların geçmesi için.
Bethesda ve diğer firmalarla potansiyeli yüksek.
-
Türkiye'de ucuza geldiği için. VPN açıp Türkiye'den alıyordu yabancılar bi'ara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 16 Haziran 2021; 14:20:14 > -
Valla bana anlattılar.. Kürekle oyun attılar sunumda üstümüze. 30 oyun tanıtılmış 27'si ücretsiz yarısı AAA oyun.. Daha ne yapsın Microsoft..
-
Sistemi anlamamış olan" pes 13 varmı kanka" tayfa arayan takip eden buluyor. Her iki konsol içinde geçerli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görende amerikalılar parayı yoldan topluyor sanacak. Adam 10 oyun alsa 700 dolar yapıyor. Amerikalı için de iyi para bu. Gamepass bizim için nimet, batılar içinse büyük fırsattır, muadili yoktur. Gamepass'i bilmeyende internetsiz mağarada yaşayan primattır.
-
Öncelikle şunu bı deva belirtiyim game pass cidden mükemmel bir servis ve ben game pass i çok çok iyi bilen biri olarak bazı yanlış anlamaları düzeltmek istiyorum.
1. Sanki game pass e her oyun çıktığı gibi geliyor gibi bir şey ima ettin aslında öyle değil aslında, game pass in sorunu oyunların çok geç gelmesi örneğin control her yerde bedava dağıtıldı game pass ede 1 2 ay sonra geldi ve çıktığı kaç yıl olmasına rağmen hâlâ gelmeyen oyun var örneğin resident evil 2 remastered 2.5 yıl oldu çıkalı
Örneğin mk11 gibi gibi yani demek istediğim sanki game pass i aldın mağaza sana bedava gibi birşey yok
2. Bu servis pandemi başlamadan önce 10 milyon aboneye sahipti yani pandemi de insanların oyuna kapandığı kısım gelmeden önce bu servis çıkalı tam 3 yıl olmuştu neredeyse çıkış yılı 2017 civarı 2020 de de pandemi başladı 3 yılda anca 10 milyon aboneye ulaştı
3. Ve evt oyunlar yurtdışında pahalı değil zaten PlayStation satışları niye Xbox i geçiyor çünkü popüler lik ,bunu Xbox vs PlayStation olayını çok detaylı anlattığım yazılarım var fakat uzun lafın kısası dünyada Xbox a karşı bir ön yargı var hâlâ da ama bu kırılacak. yanlış anlamayın game pass i kötülemiyorum zaten kendimde hastasıyım game pass in ama demek istediğim eğer game pass olmasa Xbox satışları çok daha berbat hâlde idi hemde çok berbat kalırdı, ama bu Xbox ın PlayStation i geçmek için biraz daha game pass i kalıcı bir kaliteye sokması gerektiği anlamına geliyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ne saçmalıyorsun acaba merak ediyorum |
Benzer içerikler
- xbox series s alınır mı
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox çocuk oyunları
- kahraman konsol güvenilir mi
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- fs 25 mobil ne zaman çıkacak
- the witcher 4. sezon
- gt6 ne zaman çıkacak
- mafia the old country ne zaman çıkacak
- god of war xbox
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X