Şimdi Ara

Xbox Games Showcase - Black Ops 6 Direct | 9 Haziran 2024 20:00 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Xbox Games Showcase - Black Ops 6 Direct | 9 Haziran 2024 20:00
  • Summer game fest rezaletinden sonra valla ilaç gibi geldi. Life is strange serisine bayılan biri olarak çok sevindim yeni oyuna. Stalker 2 Eylül'de, Avowed bu sene geliyor, İndiana Jones yine hakeza. Cidden müthişti sunum. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox tarafını tebrik etmek lazım. Hakikaten şov kelimesinin karşılığını verdiler. Black Ops ile başlayıp Gears ile bitirdi adamlar.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Türkçe konusu ile alakalı Facebook dan ve discort dan yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet dolu dolu bir sunumdu.Özellikle tek kişilik fps oyunları açısından.Başta Doom the Dark Ages,Perfect Dark,FS 2024,Stalker 2,MGS 3 remake,Gears E-DAY beğenilerime ve tarzıma uygun gözüküyor.Contraband yine yoktu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 9 Haziran 2024; 21:52:49 >
  • El konsolu olayı yalan galiba? En son duyurulur kesin diyordum, bir şey çıkmadı.

• bu kadar dolu bir sunum beklemiyordum. pat pat pat oyun gösterdiler. tebrik etmek lazım.

• Bu konu nasıl sadece 60 yorum almış ekşide de başlık yok

Sanıyorum izlediğim en iyi oyun showu oldu bu kadar iyi bi sunum hatirliyo musunuz daha once? her oyun ayrı güzeldi efsane olmus

hele son zamanlardaki PS showlarından sonra ilaç gibi geldi

• Güzel sunumdu özellikle gamepass e gelecek güzel gözüken AA oyunlar var. Doom ve Gears 6 nın geleceğini tahmin ediyorduk zaten, en önemlisi geçmiş sunumlardaki gibi world premire xbox exclusive deyip telefon oyunları duyurmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlar sorunsuzsa sony'e sağlam tokat olmuş

• Eğer şu sunumu neslin başında yapsalardı bugün çok farklı noktada olurduk...

• xbox sunumu harikaydı tebrikler açıkcası.

Summer Game Fest'in %60'ı anime oyunuydu, xbox 1 tane anime oyunu dahi göstermedi. Bıkkınlık geldi artık anime oyunlarından.

Beni üzen Dragon Age oldu biraz, trailer çok cocukcaydı yani daha ciddi, dark fantasy tipi beklerdim, çok fable'ımsı olmuş, umarım yarın güzel bir şeyler görürüz, lütfen çocukca bir şey olmasın. Fable demişken Fable'ın görüntüsü çok hoşuma gitti, art stili ve grafikleri harika duruyor. Ana karaktere çok dislike var gibi çirkin olduğu için onun haricinde kötü yorum görmedim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.