Şimdi Ara

Xbox'ı projeksiyona bağlayıp oynamak....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar var mı evinde projeksiyona bağlı xbox ı olan... bugün fifa 11 oynadım, perdede... yok böyle bir zevk, bütün maç ağzım açık şekilde oynadım. Odam da mükemmel bir duvar var, projeksiyon için. Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini alabilir miyim...

• ben daha çok single oynamıştım ama tv deki kadar zevk alamamıstım. Ekran çok buyuk olunca her yere dikkat edemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

ben daha çok single oynamıştım ama tv deki kadar zevk alamamıstım. Ekran çok buyuk olunca her yere dikkat edemiyorsun

ben denedim, ama full hd bir projeksyon du 2.500 tl idi çok fena gösteriyo çok ayrı bi zevk hele orda farcry 2 iki vardı çok zevk almıştım.
  • Bir arkadaşının mekanında HD projeksiyon vardı projeksiyonlardan tam anlamam HD projeksiyon deniyor galiba 25BİN TL'lik bir projeksiyondu bende ona bağlamıştım gerçekten süperdi.
  • Haftada bir gece arkadaslarla turnuva yapiyoruz projeksiyonda, cok egleniyoruz dev ekranda oyun oynarken..
  • biraz araştırdım da, 1500-2000 civarı düzgün bir projeksiyon alınabiliyor... cevaplarınız için teşekkürler, tv alacaktım vazgeçtim, biraz daha para biriktirip projeksiyon almaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

biraz araştırdım da, 1500-2000 civarı düzgün bir projeksiyon alınabiliyor... cevaplarınız için teşekkürler, tv alacaktım vazgeçtim, biraz daha para biriktirip projeksiyon almaya karar verdim

seni bişey uyarıyım ondan sonra ağlama projekson ların içinde ampul vardır bunlar zamanla biter ve renkler solara sonrada kararır yenisi alman lazım en 1 2 senede bir ampul tanesi zaten makinanın yarı fiyatı o yüzden. iyi düşün derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumumuzda kullanan Fateeh33 var.

Gayet memnun, ondan bilgi alabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=673452
  • @clubberkay, @Toorop

bilgilendirme için teşekkürler, almadan önce detaylı bir araştırma yapacağım.
  • Bir ara bende oynamıştım pes 2010 u gerçekten süper oluyor ama çok kaliteli bir projeksiyon lazım...
  • Projeksiyon lambasının fiyatı projeksiyon cihazı kadar lafları tamamen kuylaktan dolma bilgiler. Acer H5360 kullanıyorum Xboxa bağlıyorum lamba fiyatı 120 dolar lamba ömrü 3500 saat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.