Şimdi Ara

Xbox ile Airpods kullanabilmek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox one S bluetooth bağlantısı sunmadığı Airpods’ u televizyona bağlayıp kullanıyorum.

Aslında ses kalitesi yeterli geliyor. Sağdan soldan gelen sesleri hissedilir gecikme olmadan duyabiliyorum.

Ancak apple Airpods tv’ye bağlı olduğu için mikrofon kullanılamıyor.

Mikrofonu da kullanabilmek için airpods’u xbox a bağlamam şart. Ancak xbox’ a nasıl bir adaptör almalı?

Ya da game pad için kablolu bir kulaklık mı almalı? Ki hiç fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox ile AirPod'ları Kullanma: Ayrıntılı Bir Kılavuz

Xbox konsolları, oyunculara sürükleyici bir deneyim sunmak için tasarlanmıştır, ancak kablolu kulaklıkların kısıtlamaları oyun keyfini kaçırabilir. AirPod'lar gibi kablosuz kulaklıklar, bu sorunu çözebilir ve Xbox'ta oyun oynamanın keyfini artırabilir.

Xbox'a AirPod Bağlanır mı?

Xbox One ve Xbox Series X|S konsolları Bluetooth bağlantısını destekler, bu da AirPod'ların Xbox'a bağlanmasını mümkün kılar.

AirPod'ları Xbox'a Bağlama Adımları

AirPod'larını Xbox'a bağlamak için şu adımları izlemelisin:

1. Xbox konsolunun Ayarlar menüsüne git.
    2. Cihazlar ve Bağlantılar seçeneğini seç.
    3. Bluetooth Cihazları'na git.
    4. AirPod'larını şarj kutusundan çıkar ve eşleştirme moduna geçir.
    5. Xbox'ta Yeni Cihaz Ekle'yi seç.
    6. Xbox, kullanılabilir Bluetooth cihazlarının bir listesini görüntüleyecek.
    7. AirPod'larını listeden seç ve eşleştirme işlemini tamamla.

Xbox'ta Bluetooth Kulaklık Bağlama Genel Sorunları

• Bluetooth Bağlantısı Yok: AirPod'ların şarj edildiğinden ve Xbox'un Bluetooth bağlantısının etkinleştirildiğinden emin ol.
    • Ses Kesintileri: AirPod'ların Xbox'a yakın olduğundan ve aralarında herhangi bir engel olmadığından emin ol.
    • Eşleşme Sorunları: AirPod'ları şarj kutusundan çıkar ve eşleştirme moduna geri geçirerek yeniden eşleşmeyi dene.

AirPod'larını Xbox'a başarıyla bağladıktan sonra oyunlarda ve diğer sesli uygulamalarda kablosuz sesin keyfini çıkarabilirsin. Xbox'un bazı özellikleri, kablosuz kulaklıklarla tam olarak uyumlu olmayabilir, bu nedenle bazı işlevlerin kablolu kulaklık kullanırken daha iyi çalışabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 260 liraya Turtle Beach Recon 70X aldım, 40 liraya da Dolby Atmos aldım fıstık gibi oldu. Özellikle Atmos destekli oyunlar çok fark ediyor. İkisini de tavsiye ederim.
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Dolby Atmos aldım derken ...

Dolby Atmos ses teknolojisi değil mi?

Bunu sağlayan bir cihaz mıdır? Kulaklığa mı xbox a mı takılır?

70x ile 70p arasında nasıl bir fark var?

70x piyasada yok gibi. 70p daha ucuz hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 6 Şubat 2020; 13:25:43 >
  • Use the xbox app

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Dolby Atmos aldım derken ...

Dolby Atmos ses teknolojisi değil mi?

Bunu sağlayan bir cihaz mıdır? Kulaklığa mı xbox a mı takılır?

70x ile 70p arasında nasıl bir fark var?

70x piyasada yok gibi. 70p daha ucuz hem.
    Dolby Atmos'u kullanabilmen için Microsoft store'dan uygulamasını satın alman gerekiyor. Ancak ondan sonra Xbox ayarlarına girip Atmos seçeneğini seçebiliyorsun.

Bildiğim kadarıyla 70x ve 70p arasındaki tek fark renkleri. Bütün 70'ler aynı özelliklere sahip.

Kulaklığı gamepad'in 3.5 jack girişine takıyorsun. Ben mediamarkt'tan almıştım oraya bakabilirsin.
  • Aaa uygulama alındığından haberim yoktu.

Mevcut durumda airpods ile kullanırken ses efektleri için dolby atmos almam gerekiyor mu acaba?

—-

Airpods için harici bir aygıt bulamazsam kulaklık seçeneğini değerlendireceğim.

Kulaklık üzerinde ses ayar düğmesi bulunuyor mu?

• biuu kullanıcısına yanıt
    Airpods’ u televizyona bağlayıp kullandığınız için sesi TVden alır yani Atmos olmaz, sesi xbox üzerinden almalısınız. Kulaklığın üzerinde ses ayar düğmesi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.