Şimdi Ara

xbox ım açılırken fişi çekti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar mal kardeşim xbox 360 açılırken fişini çekti acaba bi şey olurmu hemen msj atsanız çok sevinirim çok acil

• çalışmaya devam ediyorsa korkmaya gerek yok.
  • megamefta M kullanıcısına yanıt
    peki bu makinenin içinde hasar oluşmuş olamaz demi daha yeni aldım patron
  • oldu ozaman benim xboxın çoktan yanmış olması lazım bukadar küçük şeylerde panik yapmayın lütfen bu adamlar bu konsolu elektrik kesintileri olabileceğini bilerek geliştirmişler ve hatta o yüzden güçlü voltaj değişikliklerinde iç aksana zarar vermesin diye tabiri caiz ise "at" kadar adaptör takmışlar.bişey olmaz yani aç oyna
  • TheStarBox kullanıcısına yanıt
    bu çok güzel bi haber oldu saol peki bu xbox lar nasıl bozulur ?
  • 06mk1910 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım illa bozacam diyorsan fan ayarını en düşüğe çek hava kanallarına battaniye sar 15-20 dakika takıl bozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodoruh kullanıcısına yanıt
    niyetim bozmak degi arkadaşlar bide bi şey var tv de iyi göstermesi için tv ayarları nasıl olcak bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecmis olsun... xbox bir daha oyun oynatmaz.. Ben TV nin fisini cektim bozuldu,Telefon sarj olurken cektim bozuldu,Laptop un fisini cektim bozuldu..
    Buzdolabi calisirken fisini cektim o da gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06mk1910

bu çok güzel bi haber oldu saol peki bu xbox lar nasıl bozulur ?

eğer xbox un slim se ısınmaktan bozulmaz,içinde oyun varken sakın dokunma(yerinden oynatma) özelliklede oyun faalken.zaten başka bi hassat noktası yok masa üstü pc ni nasıl bozabilirsen bunuda o şekilde bozabilirsin. for example uçan tekme atarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

oldu ozaman benim xboxın çoktan yanmış olması lazım bukadar küçük şeylerde panik yapmayın lütfen bu adamlar bu konsolu elektrik kesintileri olabileceğini bilerek geliştirmişler ve hatta o yüzden güçlü voltaj değişikliklerinde iç aksana zarar vermesin diye tabiri caiz ise "at" kadar adaptör takmışlar.bişey olmaz yani aç oyna

arkadaş yeni almış korkmasınmı Adam saymış 500 kagıt bir kardeş için bozulursa ne yapar

Not=Önemli olan fiş zırt vırt degil eger cd çevirirken tavsiyem, konsolu bir saga sola sallamandır sonra ne oluyor görürsün kardeşin öyle bir insalık dışı hareket yaparsa vur öldür parçala çünki cd gitmiş olacak.

• quote:

niyetim bozmak degi arkadaşlar bide bi şey var tv de iyi göstermesi için tv ayarları nasıl olcak bilginiz var mı?

Tv iyiyse iyi gösterir kötüyse kötü yoksa bunun nasıl bir ayarı var bende yapayım ilk kez duyuyorum açıklayın aydınlatın beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Kargaa

quote:

Tv iyiyse iyi gösterir kötüyse kötü yoksa bunun nasıl bir ayarı var bende yapayım ilk kez duyuyorum açıklayın aydınlatın beni.

xbon 360 maximum 1080p destekliyor eğer tv 1080p ise xbox o ayarlarda çalışır.öte yandan ben oyun oynarken tv yi oyun ayarına alıyorum bu sayede daha canlı renkelr alıyorum.tabi eğer kontrast ve renk ayarlarını soruyorsan.bunun dışında xbox kapalı bir kutu grafik ayarları diye bişey yok yani

• quote:

quote:

quote:

xbon 360 maximum 1080p destekliyor eğer tv 1080p ise xbox o ayarlarda çalışır.öte yandan ben oyun oynarken tv yi oyun ayarına alıyorum bu sayede daha canlı renkelr alıyorum.tabi eğer kontrast ve renk ayarlarını soruyorsan.bunun dışında xbox kapalı bir kutu grafik ayarları diye bişey yok yani

Oyun modu imiş bende birşey sandım bu ne diyom yeminle ya :D Kardeş ayarla falan olmaz git bas parayı al 1500 ortalama üstü bir tv adam gibi oyna illa 1 tık yükseltcem diyosan bulursun bir şekil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun modu imiş bende birşey sandım bu ne diyom yeminle ya :D Kardeş ayarla falan olmaz git bas parayı al 1500 ortalama üstü bir tv adam gibi oyna illa 1 tık yükseltcem diyosan bulursun bir şekil.

oyun modu diye bi ayar var benim tv de kontrast ayarları ile alakalı bişey zaten görüntü kalitesini arttırmıyor sadece renkler daha canlı oluyor.bunun dışında kaliteli tv önemli gidipte dandik tv de güzel görüntü bekleme

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyun modu diye bi ayar var benim tv de kontrast ayarları ile alakalı bişey zaten görüntü kalitesini arttırmıyor sadece renkler daha canlı oluyor.bunun dışında kaliteli tv önemli gidipte dandik tv de güzel görüntü bekleme

katılıyorum

• quote:

merhaba arkadaşlar mal kardeşim xbox 360 açılırken fişini çekti acaba bi şey olurmu hemen msj atsanız çok sevinirim çok acil

hasar olur tabi anakartın devrelerinden bir kaçı yanmış olabilir, ileride 3k hatası verebilir.
  • theoki kullanıcısına yanıt
    anakartın devreleri mi oha o zmn benim xbox dan duman çıkamsı lazımdı adama sordum kardeşin bidaha yapamsın dedi yaparsa harddiske zarar verir
    dedi
  • quote:

anakartın devreleri mi oha o zmn benim xbox dan duman çıkamsı lazımdı adama sordum kardeşin bidaha yapamsın dedi yaparsa harddiske zarar verir
    dedi

benim yazdığım bir tepkiydi, bu kadar takıntılı olma hiç birşey olmaz merak etme. istediğin kadar sök tak. Bu arada mal kardeşim diye başlamışsın lafa yapma böyle. yaşın daha genç sanırım, kardeşlik kutsaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 6 Kasım 2013; 16:46:40 >
  • theoki kullanıcısına yanıt
    yaş 17 alet alınalı 3 gün oldu üstad ne yapıyım çok titizim bu konuda zengin olsakda alsak zenginde degiliz bu arada takıntılıyım dog ru :(
  • Takıntılı olmakta haklısın yeni almışsın sonuçta. İlk aldığımda bana da öyle oluyordu. Joystickteki RT tuşuna pat pat basan kardeşime kızdığımı bilirim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.