Şimdi Ara

Xbox'ın Kendiliğinden Kapanma sorunu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlara artık iyice sinir olmaya başladım oyunu acıp en fazla yarım saat oynadıktan sonra otomatikman kapanıyor güc birden kesiliyor adaptorde kırmızı ışık cıkıyor kablosunu cıkarıp taktıgımda tekrar calısıyor makine. Acaba sorun nerdedir ? Adaptoru mu degıstırmelıyım komple. Yoksa adaptorden prize giden o ara kabloyu mu ?

• Bende de oyunu oynarken donuyor ve kendini kapatıp açıyor 360. Son güncellemeden sonra 2 kere oldu bu. Oyunlarda donma son 4-5 aydır çoğu arkadaşımda oluyor ama, kapanıp açılması ilk defa oldu. Hesapta Slim kullanıyoruz, Falcon bile böyle hatalar vermezdi.

Bahsettiğim donma sorunları yeni oyunlarla alakalı bence ama, senin sorunun adaptörle ilgili gibi. Hangi modeli kullanıyorsun ve kaç senelik?
  • Donmalar bazen bende de oluyor resetlıyorum bazen yine donabiliyor tabi. O kadar da sorun olmamalı donmalar sonucta en iyi pclerde bile donma yasanabiliyor.
    Arcade makine kullanıyorum jasper anakardlı 2- 2bucuk yıllık makine adaptorunun ara kablosunu gecenlerde degıstırdım o da temazsızlık yapıyodu. Yeni kablo verdı adam ama ucuna donusturucu takıp oyle prize bagladım. Acaba sorun o kabloda mı yoksa adaptorun tamamında mı ona gore gıdıp yenısını alıcam yanlıs seye bosuna para vermek de ıstemıyorum.
  • Kesin adaptör-kablodan seninki. Zaten değiştirmişsin temassızlık yüzünden. Kabloyla hallolmadığına göre, yeni adaptör almanı öneririm
  • Arkadasimin kullandigi zheyr kasa xbox var 6 yildir kullaniyor tik demiyor. Ki cocuk gunde en az 3 saat halo oynar. Live da.
    1 kere kolu bozuldu okadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

Arkadasimin kullandigi zheyr kasa xbox var 6 yildir kullaniyor tik demiyor. Ki cocuk gunde en az 3 saat halo oynar. Live da.

Gamertag'ını verir misin ben de Halo'ya adam arıyorum.

Konuya gelecek olursak Xbox.com'da ki Suppor bölümüne baktım orada priz veya adaptörden kaynaklandığından bahsedilmiş.Eğer böyle devam ederse yeni adaptör alıp denersin , bundan başka sorunun nerede olduğunu anlamak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

Arkadasimin kullandigi zheyr kasa xbox var 6 yildir kullaniyor tik demiyor. Ki cocuk gunde en az 3 saat halo oynar. Live da.

Gamertag'ını verir misin ben de Halo'ya adam arıyorum.

Konuya gelecek olursak Xbox.com'da ki Suppor bölümüne baktım orada priz veya adaptörden kaynaklandığından bahsedilmiş.Eğer böyle devam ederse yeni adaptör alıp denersin , bundan başka sorunun nerede olduğunu anlamak zor.

Ona sormdan vermek doru olmaz hem suan aklimda degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitördeki ilk açılma sorunu
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.