Şimdi Ara

XBOX keyboard ve mouse kullanan tavsiyesi lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox da yeniyim FPS oyunlarında botlar bile benden daha iyi oynar ayaklı hedef tahtası gibi haritada dolaşıyorum. Aranızda keyboard be mouse kullanan var mı? Kablosuz sistem tercihidir. Gaming ürünü olmak zorunda değil fiyat performans ürünü arıyorum Max bütçe 500 TL tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum bu konuyu rainbow six resmen deşiyolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klavye mouse kullanan bir kişi bile mi yok

• offical olarak her oyun klavye mouse desteklemiyor , destekleyen en güncel oyun cod 2019 her çeşit klavye ve mouse destek veriyor , kablosuzda gecikme daha fazla olur , bende standart klavye ve mouse kullanıyorum arada, diğer offical olmayan aparatlarda mevcut ama mesakatli işler o cihazlar ayar vs. isleri var

• Açıkçası official bir ürün bağlamak istiyorum bir 3 gündür cod warzone oynamya çalışıyorum ama Nisan almak çok zor

• WTFunny W kullanıcısına yanıt
    bir dûnya para vermeye gerek yok uygun fiyatlı bir seyler alîn mouse üzerinde ekstra sensivty ayarlamaya yarayan tuş olursa daha iyi olur , kablolu olarak kastediyorum , kablosuz logitech denemiştim gecikme vardı

• Ben kablolu olarak fornite oynamaya çalıştım ama nedense tam olarak bilgisayardaki gibi etki yapmadı bide kasmalar oldu bende bi kere deneyip bıraktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cod warzone için normal kablolu klavye mouse USB girişlerine taktım ve oynadim dediğiniz gibi PC deki hassasiyet olmadı

• Warzone oynuyorum dandik mouse ve klavye ile. Çok ciddi bir delay olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ayar sayfasinin SS atar mısınız atış nişanı aldığımda kontrol kaybı artıyor

• klavye-mouse olayında gecikme olanlar TV'lerini bilgisayar moduna aldıklarına emin mi?
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar modu derken açıklayabilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.