Şimdi Ara

Xbox konsolu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox konsolu alcam pc için ama 2 çeşit arasında kaldım yardık edin biri 350 diğeri 560 tl
    Xbox konsolu Xbox konsolu Xbox konsolu

• 350₺ olan eski model yani 3.5mm kulaklık girişi ve Bluetooth bağlanabilirlik yok
  • Var hocam nasıl yok? Diğer ürünler özel üretim sadece ondan dolayı fiyat farkı.
  • İkisi de Vatan'da daha uygun. Oradan bakmanızı tavsiye ederim.
  • jayleen J kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için sağolun
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam bende bi an eski sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: peaceguard

350₺ olan eski model yani 3.5mm kulaklık girişi ve Bluetooth bağlanabilirlik yok
    Arkadaş haklı. En azından fotodaki eski model. Bluetooth bağlanabilirliği yok.

Xbox konsolu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Yenilerin fiyatı nedir
    Xbox konsolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torinadar

Xbox konsolu
    Tam emin olamadım ama bu yeni olabilir.

Xbox logosunun etrafına bakın orası mat olunca yeni model oluyor, misal bu alttaki yeni model.

Xbox konsolu

Sağol reis
  • Alb Teknoloji aynı ürünü Trendyoldada satıyor aynı fotoyla 338,00 tl ile orada bluetooth bağlantısı yazıyor. Hepsiburadada eski yazı kalmış olabilir. Garantiye almak için Trendyoldan yada başka satıcıdan sipariş verebilirsiniz.
    Sagolun hocam
  • Hocam sipariş verirseniz bende nereden ve hangi modelden aldığınızj öğrenebilir miyim?
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam sizi bilgilendiririm
    Özel üretim olanlar beyaz ve siyah renkler dışında olan mavi, kırmızı, teknolojik desenli olanlardır. Aralarında 50₺ fark var zaten. Önceki sürüm ise hem tuş ve tutuş hassasiyeti(artık kaymaması için hafif tırtıklı) hem de kulaklık girişi ve Bluetooth açısından kötü. Kulaklık sokabiliyorsunuz fakat o tür kumandalar için üretilen özel adaptörler kullanmak zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceguard -- 24 Ocak 2020; 15:35:59 >

• Sagolun hocam tüm bilgilerle bi araştırma yapacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.