Arkadaşlar xbox konsolu alcam pc için ama 2 çeşit arasında kaldım yardık edin biri 350 diğeri 560 tl
350₺ olan eski model yani 3.5mm kulaklık girişi ve Bluetooth bağlanabilirlik yok
Var hocam nasıl yok? Diğer ürünler özel üretim sadece ondan dolayı fiyat farkı.
İkisi de Vatan'da daha uygun. Oradan bakmanızı tavsiye ederim.
jayleenJ
kullanıcısına yanıt
Tavsiyeniz için sağolun
K.OzeK
kullanıcısına yanıt
Sagolun hocam bende bi an eski sandım
quote:
Orijinalden alıntı: peaceguard
350₺ olan eski model yani 3.5mm kulaklık girişi ve Bluetooth bağlanabilirlik yok
Arkadaş haklı. En azından fotodaki eski model. Bluetooth bağlanabilirliği yok.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
GoldPunch
kullanıcısına yanıt
Yenilerin fiyatı nedir
GoldPunch
kullanıcısına yanıt
quote:
Orijinalden alıntı: Torinadar
Tam emin olamadım ama bu yeni olabilir.
Xbox logosunun etrafına bakın orası mat olunca yeni model oluyor, misal bu alttaki yeni model.
GoldPunch
kullanıcısına yanıt
Sağol reis
Alb Teknoloji aynı ürünü Trendyoldada satıyor aynı fotoyla 338,00 tl ile orada bluetooth bağlantısı yazıyor. Hepsiburadada eski yazı kalmış olabilir. Garantiye almak için Trendyoldan yada başka satıcıdan sipariş verebilirsiniz.
K.OzeK
kullanıcısına yanıt
Sagolun hocam
Hocam sipariş verirseniz bende nereden ve hangi modelden aldığınızj öğrenebilir miyim?
ffrisby
kullanıcısına yanıt
Tabiki hocam sizi bilgilendiririm
K.OzeK
kullanıcısına yanıt
Özel üretim olanlar beyaz ve siyah renkler dışında olan mavi, kırmızı, teknolojik desenli olanlardır. Aralarında 50₺ fark var zaten. Önceki sürüm ise hem tuş ve tutuş hassasiyeti(artık kaymaması için hafif tırtıklı) hem de kulaklık girişi ve Bluetooth açısından kötü. Kulaklık sokabiliyorsunuz fakat o tür kumandalar için üretilen özel adaptörler kullanmak zorundasınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceguard -- 24 Ocak 2020; 15:35:59 >
Sagolun hocam tüm bilgilerle bi araştırma yapacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme