Şimdi Ara

xbox led tv ye bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox led tv ye bagladigim zaman ses gelmiyor bugün rgb hd av kaplo siparisi verdim ama ise yarar mi bilmiyorum baya arastirdim kaplo seçeneği için ama bazıları vga kaplo nun daha uygun olduğunu söylüyor sormak istediğim RGB hd av kaplo led tv de iyi görüntü ses verir mi vy hangi kaplo yu almam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hd av kablo ile güzel görüntü ve ses alırsın ama hdmi en güzeliydi keşke sarı uçlu hdmi kablo alsaydın
  • HDMİ en iyisi.altın uçlu tavsiyem dir
     xbox led tv ye bağlama
  • RGB Kaplo yu almadım VGA hd av kaplo siparisi verdim (normal hdm kaplo aldım önce. ama xbox da takılacak yer yok bulamadım ben) bu konu ile.bilgiye ulaşmak zor hele küçük yerde yaşıyorsan bu defa tercih doğrudur herhalde VGA hd av kaplo

• o resimdeki hdm kaplo led hd tv ye takmak için yeri var ama xbox un neresine takılacak çünkü öyle bir soket yeri yok bulamadım

• Arkasına takıcan, koca koca yazıyor HDMI diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulenbrt

o resimdeki hdm kaplo led hd tv ye takmak için yeri var ama xbox un neresine takılacak çünkü öyle bir soket yeri yok bulamadım

Xboxın 2005-2006 üretimse onlarda hdmi girişi yok ne yazık ki. O makinada en iyi görüntüyü 5 uçlu Component (Composite değil) kablo ile alabilirsin. Eğer dediğim gibi eski üretimse o makinadan fazla bir şey bekleme. Çoğu bozuldu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 9 Aralık 2012; 23:15:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Kablo TV'den normal TV'ye geçme.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece arkada A/V yazan orta büyük lukte skart giriş i var birde usb giriş i var

• quote:

sadece arkada A/V yazan orta büyük lukte skart giriş i var birde usb giriş i var

Üretim tarihini yazabilir misin konsolun? Arkasında Manufacture date: vs yazması lazım. Bir de konsolun beyaz mı?

Edit: Diğer başlıkta gördüm de 2006 model yazmışsınız. Yeni aldıysanız bence iade edin. Çok sorun çıkartıyor ne yazık ki 2009 öncesi olanlar. Bozulma olasılığı çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 10 Aralık 2012; 0:00:49 >
  • Her hangi bir marka hdmi kablo alabilirsiniz , kesinlikle altın uçlu olması kalitede fark yaratmayacaktır .
  • 2006 -10-18 yazıyor bir arkadaş getirdi yurt dışından isimi görür mü bilmiyorum

• evet beyaz renk

• quote:

evet beyaz renk

beyaz renkli ise ilk üretilen cihazlardan hocam senın cıhaz o cıhazlarda HDMI gırısı bulunmuyor eskı baglantı yontemını kullanıcaksın yanında gelmıstır ıllakı kablusu bır tarafı soket lıdır dıger tarafında ıse (tos) sarı kırmızı beyaz uclar olur soket tarafını xbox a dıger uclarıda TV ye baglıcan zaten gırıslerı onların bellıdır tv de okadar
  • o şekilde bağladım zaten ses yok görüntü kötü o kabloların ucun a sikart bağladım yine nafile ses yok bende vga kaplo aldım yarın gelir herhalde üzerinden çıkan kaplo bir ise yaramiyor

• Component kablo almanız lazım. 1090p görüntü alabilirsiniz.
  • vga hd av kaplo aldım ses yok görüntü iyi bu sesi nasıl ayarlayacagim ???

• kırmızı ve beyaz uçları aşağıdaki kabloyla birleştirip hoparlörü takıyorsun siyah yere

xbox led tv ye bağlama

xbox led tv ye bağlama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.