Şimdi Ara

Xbox Live

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün şu saatlerde Xbox'ımı Live'e sokmaya çalıştığmda, gördüğüm manzara beni şoke etti
    Xbox Live'e nedense bağlanamıyorum.
    İlk giremediğim de verdiği hata mesajı şuydu:"Your account is suspended" "Change Payment Option"
    Tarzı bir şeyler saçmaladı, ve bir hada da o hatayı vermedi.
    Sonrasında sadece girememekle yetindi.
    Sizce problem ne olabilir nasıl çözebiliriz.
    Account Management'a dahi giremiyorum...

• Bir şey daha sorayım, Xbox üzerinden Live alımlarında artık Türkiye'yi seçip alım yapabiliyor muyuz?
  • Your account is suspended. dediyse gecmis olsun , büyük ihtimalle banlanmissin.
  • neslihann, bu tür durumlarda account'una ait mail adresine, konu ile ilgili bi mesaj yollarlar. kontrol et istersen.
  • Araştırdım, buldum. Banlanmamışım fakat Account'uma giriş yasaklanmış, sebebi ise ödemelerde bgen kredi kartımı veriyordum, sanırım ona ulaşmakta bir problem yaşamışlar.
    Yeni bir account'la yola devam edeceğim anlaşılan...
    Şimdi de kredi kartlarım uymuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neslihann

Araştırdım, buldum. Banlanmamışım fakat Account'uma giriş yasaklanmış, sebebi ise ödemelerde bgen kredi kartımı veriyordum, sanırım ona ulaşmakta bir problem yaşamışlar.
    Yeni bir account'la yola devam edeceğim anlaşılan...
    Şimdi de kredi kartlarım uymuyor.

Geçmiş olsun
    Zaten yukarda yazdığından üyeliğin askıya alınmıştır gibi birşey çıkıyor
  • Güzel bir yazımız vardı, Live'e ilk girenlerin nasıl kaydolması gerektiğyle ilgili arkadaşlar, forumda arattım ama bulamadım. Bilen bulan var mı acaba?
  • quote:

Sistem sizden istediklerini tek tek söyleyecek, karıştırmanıza imkan yok, ben sadece ihtiyacınız olan bilgileri ileticem. (USA hesap açmak için)

Yeni bir mail hesabı alın (hotmail, yahoo vb.) ve ülke olarak USA seçin.

ya;

1) 524 Calhoun Street, #30 Radford, Virginia postal code: 24141 bu şekilde girin.

yada;

2) USA , Florida , Florida , posta kodu 33332 ile yeni bir hotmail adresi alarakta işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok, adımları takip ederek kolayca hesabınızı açabilirsiniz

Not: Her sıfır Xbox360 kaydın sonunda 1 aylık Xbox Live Gold aboneliği hediyelidir.

Sanırım bundan bahsediyorsun
  • ödemelerde kayıt olduğun yere ait kredi kartı istiyordu. mesela ben UK gözüküyorum. o yüzden buradaki kredi kartımla alışveriş yapmak istediğimde kabul etmiyor. seninkini bi şekilde kabul etmiş, sonrasında durumu anlamışlar galiba???
  • valla ben adresi attıydım posta kodunu doğru yazmıştım sadece inşallah bişi olmaz. Bu arada ozaman kredi kartlarından live heabı alamıcaz... Şu kağıtta yazanlardan almak zorunda kalacaz.
  • Evet ya çok dallamaca gerçekten 3-5 aydır oynuyorken, bir anda "zart" diye sildiler!
    Kağıtta yazılı olan prepaid kartları nereden edinebiliriz ki?
    Gittigidiyor'dan az önce 48 saatliklerden 2-3 tane aldım ama onlar da hatalı çıktı. Ya da süreleri bitmiş...
    Kaldım Live'siz iyi mi?!
    Bir de Manisa'da oturuyorum, hiçbir fikrim yok, bu prepaid nereden bulacağıma dair.
  • hot-video-games-and-toys diye bir satıcı var ebay'de %100 rating'i var.Eğer paypal üyeliğin varsa 44$'a alabilirsin kartı.problem durumunda %100 para garantisi veriyor. Ben ayın 13 ya da 14ünde bu elemandan alıcam.
  • E gelmesi uzun sürmesi taa oradan buraya gelmesi?
    Yoksa maile falan atar mı?
  • e-mail adresine atıyormuş dostum,ben bir sorun olacağını düşünmüyorum.Ama paypal hesabın olması şart.Ve ebay'dan kaynaklanan bir durum olduğu için "hemen satınal" seçeneği aktif değil. almaya karar verirsen elemana mail atıyorsun ve paypal hesabını oluştururken kullandığın posta adresini veriyorsun,o da sana bir ödeme opsiyonu yolluyor,sende paypal hesabından parayı yatırıyorsun.
  • ***If you had a credit card set up for automatic renewal of you Xbox Live account on your Xbox 360 and you let the credit card expire and did not update it with the new one AND Xbox tries to renew your account, Xbox will not let you use a prepaid card until you pay for that one they already tried to bill you for, Kind of crappy business on their part but that is how they do it.

yukarıda bahsettiğin gibi senin sorunun daha önce kullandığın kredi kartına ulaşılamaması ile alakalıymış.Kredi kartın iptal edilmesi veya süresinin dolması neticesinde yeni kartla uzatma yapmadığın zaman hesabını "pre paid"kartla uzatmana izin vermiyorlarmış.
  • Yok benmkine prepaid'le vs bile izin vermiyorlar. Account Management'e giriyorum "tak" atıyor beni o menüden... Direk Account Ban'ı!! Allah daha kötü banlardan korusun olsun:)
  • up
  • Dur bakalım şu "hot toys boys"dan alıyorum şimdi.
  • Olan gamerscore a olmuş.Yoksa gerisi çabuk halledilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrotoxin -- 7 Temmuz 2008; 5:16:55 >
  • bir kaç günden beri backup oyunları xb livede online oynuyorum banlanma ihtimali yüzde kaçtır alınacak bi önlem varmıdır backup online uzun süredir oynayıp banlanmayan arkadaşlar mevcutmu aramızda acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.