Şimdi Ara

xbox live

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün arkadaşımla xbox 360 alıcaktim ki alacağımız adam xbox iyi ama online para istiyor birde herbir oyunu online oynamak icinde para istiyormuş güya ,emin olmak istedim böyle birşey varmi yani forza 4 ve forza horizonu online oynamak icin ayri ayri para mi vermek lazim yoksa direk gold hesaba kayit olunca orjinal bütün oyunlari online oynuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Goldun oldukça ve pass istemedikçe istediğin oyunu oynayabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz yeniyimde pass derken açabilir misin

• oyunu alırsın almasınada , o oyunu multiplayer oynayabilmen ve internetten yararlanabilmen icin gold üyelik alman gerek..
  • bazı oyunların içinde online kod olur
    O oyunu nline oynamak için o kodu girmen gerekir ve bu kod 1kere girilir. Yani 2.el bi oyun almışsan ve içinde o kod yoksa kodu satın alıp online oynarsın.
    Bu olay xboxda da böyle ps3de de.

• online oynamak için önce gold üyelik alırsın, sonra orjinal oyunun içinden çıkan kodu girersin oyun istediğinde, her oyun istemeyebilir tabi. eğer o kod yoksa sen de parayla satın alırsın live üzerinden kolayca.
  • farukcosku F kullanıcısına yanıt
    Gold alman gerekir. 12 3 6 aylıkları mevcuttur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım ben genelde az oyun alıp orjinal oyun almayı planlıyorum zaten sıkıntı olmaz benin benim için teşekkürler bu arada forza 5 çok iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukcosku -- 23 Temmuz 2013; 12:28:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.