Şimdi Ara

Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
17.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet aldı valla hiç anlamıyorum ki şu işlerden
  • bana daha kod gelmedi
  • bana da gelmedi. ebayden mi mesaj atıyor yoksa mail adresine mi ?
  • Bugün 11.00 civarında 20 adet almıştım, 16.40'ta kodlar geldi.

Kodlar resim olarak geldiği için tek tek yazıp girmek biraz zahmetli oldu ama hepsi çalıştı.
  • Bende 10 tane aldım. Bakalım ne zaman gelecek?
  • İyi keşfetmişsiniz satıcıyı.Fazla yüklenipte adama eziyet çektirmeyin,uykusundan mahrum bırakmayın.
  • Allah verede, bir sorun çıkmasa.
  • 15 tane de ben aldım ;)
  • banada mail geldi , rapi.d-e yüklemiş ama linki kopyalayıp sayfayı açmaya çalıştığında hata verip r.apid'in ana sayfasına yönlendiriyor.
  • Bi aksilik cikmaz umarim ilk defa 160 point goruyorum:)
  • link maile geldi ve kodları indirdim. hepsi çalıştı.
  • Ben dün gece alırken 1.5$ a çıkartmıştı bitebilir diye 10 tane aldım bu sabah 0.99 dolara düşürmüş.Ayrıca ra-pidshare'e atmış oda yurtta engelli fileserve e atarmısın diye mesaj attım bakalım ilgilenecekmi.

Edit: Anında fileserve'e attı 10 taneside sorunsuz çalıştı Red Dead Redemption 3200MP miş bölge kodu sorunu istemiyorsa bir 10 tane daha alacağım RDR için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 6 Mart 2011; 17:55:14 >
  • 20 tane almıştım, 10 tanesini gönderdi , kalan 10 tanesini de göndermesini istedim..
  • Benim 3 tane kodu hala göndermedi.
  • Öğlen 10 tane de ben almıştım. Biraz önce bir upload sitesine rar dosyası olarak gönderdi. Hepsinide girdim. 9 tanesi sağlamdı. 1 tanesine bu kod kullanılmış hatası verdi. Mesaj attım obir tane için. Bakalım gönderecek mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Benim 3 tane kodu hala göndermedi.

Yeni aldığım 10 taneyi bekliyorum bende,Red Dead Redemption'ı Xbox.com üzerinden alacağım daha önce alan varmı bölge kodu sorunu yaşanıyormu?
  • Aldığı kodlar Ebay'daki mail kutusuna gönderilen kimse var mı?
  • Live dan tam sürüm oyun hiç almadım almam da çok kazık fiyata satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Live dan tam sürüm oyun hiç almadım almam da çok kazık fiyata satıyorlar.

3200MP Red Dead Redemption,3200'ü normal şekilde alsak çok kazık fiyata geliyor ama bu 160 pointsle birlikte tam 40tl ye denk geldi bana(dün geceki 10 taneyi 15$a aldım).Shopto'dan falan ucuza gelecek eğer oyunu alabilirsem.
  • Kaç tane kaldı elinde acaba,bende ona göre alıyım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.