Şimdi Ara

Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın uyanması bizim saatimize göre 7'den sonrayı bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyevest

Adamın uyanması bizim saatimize göre 7'den sonrayı bulur

evet ne yazıkki öyle gorunuyo
  • bütün forum birleşti adamın uyanmasını bekliyor
  • genelde promosyon olarak dagıtılan bir miktar yani 1 tane neyse ama 10 tane kulllandınız diye ban gelmesin . adam belliki bedava temin etmiş. belkide bug filan yapmışdır. bug ı kötüye kullanmak buglı ürün kullanmak ban getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 6 Mart 2011; 14:36:43 >
  • ihtiyacım olmamasına ragmen dayanamadım 10 tane aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranet

genelde promosyon olarak dagıtılan bir miktar yani 1 tane neyse ama 10 tane kulllandınız diye ban gelmesin . adam belliki bedava temin etmiş. belkide bug filan yapmışdır. bug ı kötüye kullanmak buglı ürün kullanmak ban getirir.

Arkadaslar boyle bırsey mumkunmu??
  • Ben de 15 tane sipariş etttim. Hadi hayırlısı... Çabuk uyansa bari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkaraguler89

quote:

Orijinalden alıntı: boranet

genelde promosyon olarak dagıtılan bir miktar yani 1 tane neyse ama 10 tane kulllandınız diye ban gelmesin . adam belliki bedava temin etmiş. belkide bug filan yapmışdır. bug ı kötüye kullanmak buglı ürün kullanmak ban getirir.

Arkadaslar boyle bırsey mumkunmu??

Forumda korkulu dakikalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: domitian

Ben de 15 tane sipariş etttim. Hadi hayırlısı... Çabuk uyansa bari :)

8 saat uyku çok buna ya 4 saat uyusun neyine yetmiyor
  • erken uyanan biriyse bu saatlerde kalkıyor olmalı. ama bugun pazar oğlen kalkarsa 8i9u bulur uyanması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Paypal'da yer alan bakiyemiz ile satın alamıyor muyuz ? Satın alma ekranında "Karttan çekilecek" diyor ; ancak , karttan değil de mevcut olan bakiyeden ödeme yapmak istiyorum. Alamayacağım herhalde.

Hocam paypal Türkiye'de çok salakça bir uygulamaya geçti. Yurtdışından birşey almak istediğinde alışveriş tutarını bakiyeden değilde hesabına bağlı olan kredi kartından çekiyor. Bu yüzden bakiyeni yurtdışında hiçbir sitede alışveriş için kullanamazsın.

Hocam ; TheHut üzerinden bu Cumartesi günü "Assassin's Creed : Brotherhood" isimli oyunu aldım. Paypal bakiyemi kullanarak gerçekleştirdim. Bir yanlışınız olmalı.

Hocam bu durumu başka bir forum sitesinde çok tartıştık, yurtdışı sitelerinden oyun almaya çalıştığımda ben sorun yaşıyorum ve birçok kişide aynı sorunu yaşıyor. Thehut'ta böyle bir sorun yoksa oyunları oradan alabilirim. Bu kredi kartı uygulaması 2 hafta önce başladı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Paypal'da yer alan bakiyemiz ile satın alamıyor muyuz ? Satın alma ekranında "Karttan çekilecek" diyor ; ancak , karttan değil de mevcut olan bakiyeden ödeme yapmak istiyorum. Alamayacağım herhalde.

Hocam paypal Türkiye'de çok salakça bir uygulamaya geçti. Yurtdışından birşey almak istediğinde alışveriş tutarını bakiyeden değilde hesabına bağlı olan kredi kartından çekiyor. Bu yüzden bakiyeni yurtdışında hiçbir sitede alışveriş için kullanamazsın.

Hocam ; TheHut üzerinden bu Cumartesi günü "Assassin's Creed : Brotherhood" isimli oyunu aldım. Paypal bakiyemi kullanarak gerçekleştirdim. Bir yanlışınız olmalı.

Hocam bu durumu başka bir forum sitesinde çok tartıştık, yurtdışı sitelerinden oyun almaya çalıştığımda ben sorun yaşıyorum ve birçok kişide aynı sorunu yaşıyor. Thehut'ta böyle bir sorun yoksa oyunları oradan alabilirim. Bu kredi kartı uygulaması 2 hafta önce başladı.

Problemsiz bir şekilde , bakiyemden gerekli para çekildi. "Zavvi" sitesi için de aynı şey geçerli.

Adama şu mesajı attım : "Paypal hesabınız varsa , parayı oraya göndereyim. Siz de kodları yollayın."

Bakalım ne cevap gelecek.

Tamam derse de , 2400 MS(15 $ yaklaşık) alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 6 Mart 2011; 15:52:08 >

• Adam çişe kalkmış tekrar yatmış beyler daha çok bekleriz kodları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Adam çişe kalkmış tekrar yatmış beyler daha çok bekleriz kodları.

onu nerden keşfettin hocam
  • 10 tane de ben aldım 16tlye, şuan xbox yok ama yakında alacağım. İyi fırsat
  • msni şuan açık ama cevap alamadım ne yazıkki

edit: uyanmış kodları yollamaya başlıyorum diyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 6 Mart 2011; 16:30:47 >
  • Paralar rüyasına girmiştir adamın kodları göndermeden içi rahat etmeyecek uykusunu böldük adamın.
  • dağıtsın bakalım
  • Gelsin bakalım şu kodlar...
  • 5 kod geldi hepsini sorunsuz şekilde kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 6 Mart 2011; 16:48:02 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.