Şimdi Ara

Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
17.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paypal'da yer alan bakiyemiz ile satın alamıyor muyuz ? Satın alma ekranında "Karttan çekilecek" diyor ; ancak , karttan değil de mevcut olan bakiyeden ödeme yapmak istiyorum. Alamayacağım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkaraguler89

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Adamın %100 feedback'i var sorun olmaz merak etme.

Suanda uyuyomus ama....Bsy sorucam Ebaydan de ılk alısverısım meela kod kullanımıs cıktı hemen gonderırımı yenısını

Bir önceki sayfaya bakarsan eğer dün satın alan arkadaşın kodları kullanılmış çıktı adamda yenisini göndermiş kısa sürede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 6 Mart 2011; 12:15:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emirkaraguler89

quote:

Adamın %100 feedback'i var sorun olmaz merak etme.

Suanda uyuyomus ama....Bsy sorucam Ebaydan de ılk alısverısım meela kod kullanımıs cıktı hemen gonderırımı yenısını

Bir önceki sayfaya bakarsan eğer dün satın alan arkadaşın kodları kullanılmış çıktı adamda yenisini göndermiş kısa sürede.

Evet okudum baaklım artık gece denıcez kodlar gelınce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

Paypal'da yer alan bakiyemiz ile satın alamıyor muyuz ? Satın alma ekranında "Karttan çekilecek" diyor ; ancak , karttan değil de mevcut olan bakiyeden ödeme yapmak istiyorum. Alamayacağım herhalde.

Hocam paypal Türkiye'de çok salakça bir uygulamaya geçti. Yurtdışından birşey almak istediğinde alışveriş tutarını bakiyeden değilde hesabına bağlı olan kredi kartından çekiyor. Bu yüzden bakiyeni yurtdışında hiçbir sitede alışveriş için kullanamazsın.
  • bu pointlerle fifa 11 kodu alıcam ama marketplace de bulamadım? kaldırıldımı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Paypal'da yer alan bakiyemiz ile satın alamıyor muyuz ? Satın alma ekranında "Karttan çekilecek" diyor ; ancak , karttan değil de mevcut olan bakiyeden ödeme yapmak istiyorum. Alamayacağım herhalde.

Hocam paypal Türkiye'de çok salakça bir uygulamaya geçti. Yurtdışından birşey almak istediğinde alışveriş tutarını bakiyeden değilde hesabına bağlı olan kredi kartından çekiyor. Bu yüzden bakiyeni yurtdışında hiçbir sitede alışveriş için kullanamazsın.

Hocam ; TheHut üzerinden bu Cumartesi günü "Assassin's Creed : Brotherhood" isimli oyunu aldım. Paypal bakiyemi kullanarak gerçekleştirdim. Bir yanlışınız olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 6 Mart 2011; 12:39:01 >

• quote:

aynı sorun bendede var. çözüm bulabilmiş değilim
  • ntsc - pal diye puan ayrımı var mı peki ? puanlar bütün oyunlar için aynı puanı mı vericek yoksa puanları oyunlara göre yüklememi yapıyoruz?
  • Bende 10 tane almıştım dün gece ancak 2 si invalid çıktı bende mail attım bu sabah elime ulaştı 2 kod ikiside sorunsuz.
  • bununla fifa11 passcode alınabilir mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

bununla fifa11 passcode alınabilir mi ??

Alırsın.
  • quote:

quote:

bununla fifa11 passcode alınabilir mi ??

Alırsın.

teşekkürler.
  • Ben de aldım eleman uyuyor heralde ses yok :D 10 tane 20 tl tuttu demişler ama benim 16,65 falan tuttu. Başka ne alabiliriz bu puanlarla ?
  • Fifa 2011 Pass Code
    Bulletstrom MP Pass Code
    Bunları satın aldım sorunsuz
  • ben de 5 adet aldım. 8,14 tl tuttu. fifa pass code için baya iyi olacak
  • Kodlar us mu uk mu
  • hadi bakalım tek seferde kim daha cok kod alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Kodlar us mu uk mu

region free imiş. sayfasında öyle yazıyor.

ayrıca adam kodu maile mi atıyor? yoksa ebayden mesaj mı atıyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Kodlar us mu uk mu

region free imiş. sayfasında öyle yazıyor.

ayrıca adam kodu maile mi atıyor? yoksa ebayden mesaj mı atıyor ?

İlk sayfalarda hatta ilk mesajda anlatıldı
  • ben 10 tane daha aldım ınsanın aldıkca alası gelıyor esasında topluca alınıp satılabılırde 10 dolar karımız oluyor.Normalde 4000 poınt amazonda 49,99 ama bız 24 dolara aldık yanı yaklasık olarak 41 TL. Su adam uyansada gonderse artık kodları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekara7Tepe -- 6 Mart 2011; 14:20:43 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.