Şimdi Ara

xbox market. Acemiye yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingiltereden super elite xbox aldım. Fifa yı falan hafızaya attım cd ile çalıştırdı ama şimdi oyun almak istiyorum ve xbox market gerçekten çok ucuz(türkiyeye göre :) Tek sorunum xbox marketten oyunu alınca oyunu hdd ye indiriyor mu? İndirirse cd gerekmeyece değil mi ? Yada kısaca bu işlem nasıl gerçekleşiyor anlatabilir misiniz ?

• Oyunu alıcan o hddye indiricek cdsiz oynayacaksın
  • Tamam... Çok teşekkür ederim mutlu ettin beni :)
  • HDD den oynıyacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen1088

Tamam... Çok teşekkür ederim mutlu ettin beni :)

Önemli değil
  • Aral'ın fiyatlarıyla kıyaslıyorsun sanırım

Games on Demand çok kazıktır. Üstelik 2. el ya da takas imkanın da olmuyor, yapışıp kalıyor oyun sana:)
  • xbox market çok, hesaplı gerçekten.

not: bu söz biraz bim gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

xbox market çok, hesaplı gerçekten.

not: bu söz biraz bim gibi oldu.

• :-):-) tesekkur ederim arkadaslar yardimlariniz icin ama bem bulamadim market :-) acaba buraya yazar misiniz ? yasaksa da pm atarsaniz cok makbule gecer :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

:-):-) tesekkur ederim arkadaslar yardimlariniz icin ama bem bulamadim market :-) acaba buraya yazar misiniz ? yasaksa da pm atarsaniz cok makbule gecer :-)

Market için Games bölümüne gel game marketplace var tıkla ona ordan girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

quote:

:-):-) tesekkur ederim arkadaslar yardimlariniz icin ama bem bulamadim market :-) acaba buraya yazar misiniz ? yasaksa da pm atarsaniz cok makbule gecer :-)

Market için Games bölümüne gel game marketplace var tıkla ona ordan girersin

Tamam xbox live market de sorun yok. Cümlede " xbox market çok, hesaplı gerçekten " dediği için bir cümle önce virgülden dolayı çok fazla xbox market var die düşündüm microsoft a ait olmayan ehehee. O yüzden kendime

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.