Bildirim
Xbox music nasıl
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: oka4hn
Arkadaşlar Xbox one uygulamalarım kısmında Xbox music var bunu kullanabiliyormuyuz ücretsiz mi Türkiye destekli mi
Cok guzel us hesabi acip xbox one uzerinden kullanabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani TR hesabi olmaz mı
Xbox'ta malesef kullanılamıyor. Türkiye'de kullanımı kapalı. Ama hesabının bölgesi Amerika ise pc üzerinden sorunsuz kullanabilirsin. -
Xbox ı us hesabına alirsam live uyeligim gidecek mı ve sadece pc uzerinden mi kullanabilirim Xbox da olmaz mı
Hayır live üyeliğin gitmez. Gold üyeliğin varsa yine kullanabilirsin. Ben daha önce 3 defa değiştirdim hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. -
Tesekkür ediyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: oka4hn
Xbox ı us hesabına alirsam live uyeligim gidecek mı ve sadece pc uzerinden mi kullanabilirim Xbox da olmaz mı
Xbox one uzerinde kullaniliyor ben 3 ay kullandim
Xbox Music ilk zamanlar resmi olarak hizmet veriyordu ama beklenen ilgiyi görmeyince galiba TR bölgesinde kapatıldı, tabi sadece Xbox için değil tüm Microsoft platformları için durum böyle oldu; özellikle telefon sahipleri için üzücü olmuştur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X