Şimdi Ara

xbox ne kadara gider?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Gears of war 3 Design li Xbox 360 slim konsol var.Kutuları mevcut.Fakat cihaz NTSC.Üstune 18 tane orjinal ntsc oyun versem yaklaşık ne kadara satarım.İki kol Design li bir kol batman arkham City kolu.şuan satsam ne kadar eder tahminen.
    oyunlar gta 5 fifa 14 batman arkham origins City ve asylum goty sonra forza 4 ve horizon.tomb raider Battlefield 3 kod kullanılmadı.gears of war 3 ve judgment sonra assassins creed 3 crysis 2 dishonored dead Island skyrim ve rdr goty.Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunları ayrı ayrı okutursun, gamepad' i (Batman) ayrı satarsın, cihazı da 500-550 arası versen aşağı yukarı 1000 Tl temiz para kaldırırsın ordan.
  • Makinanın kollar ile edeceği tahminimce max 500 tl.
    13x30 oyunlar desen 400 tl olsa elinde 900 den fazla kalmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Makinanın kollar ile edeceği tahminimce max 500 tl.
    13x30 oyunlar desen 400 tl olsa elinde 900 den fazla kalmaz bence

Ne elindeki son model oyunlari 30 $ mi verecek ? GTA ve 14 daha fazla para eder. Bence 1200'e satabillir
  • Ben makine ve oyunları beraber satmayı düşünüyorum turkiyede ntsc oyun bulmak o kadar kolay değil çünkü.

• desenli kolu satçaksanız talibim
  • Hocam tam karar vermedim ama satarsam hepsini oyunlarla bir satarım diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gamepadleri ve aşağıdaki oyunları ayrı ayrı satarsan, hepsini daha hızlı satmış olursun. Bu tip paketlerin 1000 lira ve üzerine toptan satılabildiğini pek görmedim bu forumda. Kinect'li ve 3-4 orjinal oyunla 600-700 lira civarına 250GB PAL makina gördüm sadece.

GTA 5- 80 lira
    FIFA 14- 70-80 lira ama NTSC kullanan bulman lazım, oyun RF değil.
    Batman Origins- 70-80 lira
    RDR-GOTY-40-50 lira
    Dishonered- 30 lira
    Tomb Raider- 30 lira
    Gears of War 3 ve Judgment- toplam 50-60 lira
    Crysis 3- 30-40 lira

Gears Gamepad- 70-80 lira
    Batman Gamepad- 70-80 lira

Bunları ayrı satıp, kalan oyunlarla ve 1 gamepad ile makinayi 500-600 lira arasına satabilirsin. NTSC olduğu için daha fazla edeceğini sanmıyorum ama, dediğim şekilde 1000 liradan daha fazla para geçer eline

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Gamepadleri ve aşağıdaki oyunları ayrı ayrı satarsan, hepsini daha hızlı satmış olursun. Bu tip paketlerin 1000 lira ve üzerine toptan satılabildiğini pek görmedim bu forumda. Kinect'li ve 3-4 orjinal oyunla 600-700 lira civarına 250GB PAL makina gördüm sadece.

GTA 5- 80 lira
    FIFA 14- 70-80 lira ama NTSC kullanan bulman lazım, oyun RF değil.
    Batman Origins- 70-80 lira
    RDR-GOTY-40-50 lira
    Dishonered- 30 lira
    Tomb Raider- 30 lira
    Gears of War 3 ve Judgment- toplam 50-60 lira
    Crysis 3- 30-40 lira

Gears Gamepad- 70-80 lira
    Batman Gamepad- 70-80 lira

Bunları ayrı satıp, kalan oyunlarla ve 1 gamepad ile makinayi 500-600 lira arasına satabilirsin. NTSC olduğu için daha fazla edeceğini sanmıyorum ama, dediğim şekilde 1000 liradan daha fazla para geçer eline

Hocam sağol valla.Sen olmasan işimiz zor..
    Fikir edinmemde baya yardımcı oldun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.